۰ نفر
۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
بارسلونا نهم شدن رئال را جشن گرفت!

بیرون رفتن رئال از جمع هشت تیم پایانی لیگ قهرمانان توسط هواداران بارسلونا با همه وجود جشن گرفته شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شب گذشته در نوکمپ بازی خیلی زود از سناریوی از پیش‌تعیین‌شده خارج شد. هیچ‌کس انتظار نداشت کپنهاگن با استفاده از یک اشتباه فاحش در خط دفاعی بارسلونا، گل اول را به ثمر برساند. به همین دلیل، آبی‌اناری‌ها مجبور شدند از همان ابتدا خلاف جریان بازی پارو بزنند. این کار هم اصلاً آسان نبود: بارسلونا در نیمه اول بارها برای رسیدن به دروازه حریف با مشکل مواجه شد؛ مسئله‌ای که بیش از حد تکرار می‌شود. کپنهاگ به‌خوبی دفاع می‌کرد و بارسا در رنج بود. لواندوفسکی، رافینیا و لامین یامال تلاش خود را کردند، اما با موفقیت چندانی همراه نبود.

به نقل از ورزش سه، اما در نیمه دوم ورق برگشت. درست در همین زمان، ستاره بزرگ بارسلونا ظاهر شد. لامین یامال کاملاً در نقش بازی‌ساز فرو رفت و در کمی بیش از ده دقیقه، نتیجه را به سود بارسا تغییر داد. ابتدا با سرعت خود خط دفاعی حریف را از هم پاشید و با پاسی بی‌نقص، لواندوفسکی را در موقعیتی قرار داد تا دروازه خالی را باز کند. گل دوم کمی بعد به ثمر رسید؛ گلی که کاملاً حاصل خلاقیت فردی خودش بود. توپ را در سمت خود گرفت و از پشت محوطه جریمه با ضربه‌ای کات‌دار شوت زد. درست است که توپ به مدافع حریف برخورد کرد، اما شایستگی این گل کاملاً متعلق به بازیکن بارسلوناست. لامین هر روز بهتر از قبل می‌شود.

و اتفاقی بزرگ‌تر هم رخ داد. نوکمپ با همان شدت و هیجانی که انگار خود بارسا گل زده باشد، گل اسپورتینگ پرتغال به بیلبائو را در بازی هم‌زمان تشویق کرد. دلیل این شادی نه موفقیت تیم پرتغالی، بلکه این بود که آن نتیجه باعث می‌شد رئال مادرید از جمع هشت تیم برتر خارج شود. رئالی که برابر بنفیکا 4-2 شکست خورد و این نتیجه نیز شادی نوکمپ را بیشتر کرد.

257 251

کد مطلب 2175108

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین