حمله به رفتار جناح افراطی / روزنامه جمهوری اسلامی: تندروها به خاطر منافع شخصی و باندی با مذاکره مخالفند/ صدای این جغدها باید خاموش شود

درباره رفت و آمدهای سیاسی روزهای اخیر که عمدتاً برای جلوگیری از وقوع جنگ بود، به نظر می‌رسد دیپلماسی در حال تلاش برای به نتیجه رسیدن است و انتظار اینست که شرایط سیاسی کشور بگونه‌ای تنظیم شود که خللی در کارکرد موفق دیپلماسی به وجود نیاید.

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: تأکید بر این نکته از این نظر مهم است که تجربه نشان داده هر وقت تلاش موفقی برای تنش‌زدائی صورت می‌گیرد عده‌ای که منافع شخصی، باندی و جناحی خود را در وجود تنش و استمرار آن جستجو می‌کنند فوراً دست به کار می‌شوند و با سنگ‌اندازی‌های پیاپی راه رسیدن به صلح و آرامش را سد می‌کنند.

اکنون نیز نغمه‌های شومی که با پراکندن نفرت و دشمنی و درگیری همراه هستند به گوش می‌رسند.

حکمرانان ما نباید به آوازهای نکبت‌آور این جغدهای شوم اعتنا کنند. مردم ایران اکنون به صلح و آرامش، ساختن کشور و جبران عقب‌ماندگی‌ها نیاز دارند. ما کشوری داریم که از تمام امکانات مادی و معنوی و بهترین نیروی انسانی برخوردار است و اگر از این امکانات به درستی استفاده شود در ردیف پیشرفته‌ترین کشورها قرار خواهد گرفت.

برای رسیدن به این هدف، کارهای زمین‌مانده زیادی داریم که امکان انجام آنها را فقط زمانی خواهیم داشت که دست جریان افراطی از مدیریت کشور قطع شود. این، مهم‌ترین شرط موفقیت دیپلماسی است.

17302

کد مطلب 2178714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین