۰ نفر
۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
سفر بختیاری‌زاده و تاجرنیا به رفسنجان

با تصمیم مدیریت باشگاه، سهراب بختیاری‌زاده از همین امروز رسماً هدایت آبی‌پوشان را در مسابقات لیگ برتر بر عهده گرفت و احتمالا امروز هم روی نیمکت می‌نشیند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه استقلال در حالی که این تیم برای تقابل حساس با مس رفسنجان آماده می‌شود، رسماً سهراب بختیاری‌زاده را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرد. این انتصاب در شرایطی نهایی شد که سهراب همراه با علی تاجرنیا، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره باشگاه، در مسیر فرودگاه برای سفر به کرمان بود.

به نقل از وزش سه، بختیاری‌زاده که پیش از این نیز سابقه حضور در کادر فنی و هدایت موقت آبی‌پوشان را در کارنامه داشته، حالا برای سومین بار مسئولیت فنی استقلال را در یکی از مقاطع حساس فصل بر عهده می‌گیرد و شاید او از همین مسابقه روی نیمکت بنشیند.

در این صورت تقابل مجتبی جباری و سهراب بختیاری‌زاده که هرکدام در فصل گذشته مقطعی هدایت استقلال را به صورت موقت در اختیار داشتند، جالب خواهد بود. سهراب فصل گذشته صعود استقلال از لیگ نخبگان را قطعی کرد و جباری این تیم را به قهرمانی جام حذفی رساند.

البته همچنان این احتمال وجود دارد که خود وریا سرمربی استقلال در این بازی باشد .

257 251

کد مطلب 2185571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین