زهرا تالانی: این بار علیرضا افشار، قائم مقام وزیر کشور اعلام کرده است که در حال حاضر کارهای خوبی جهت تهیه ژورنالهای مد و لباس با پوشش اسلامی تهیه شده و حمایت از صنف طراحان و تولیدکنندگان و همچنین عرضهکنندگان مد و لباس در دستورکار قرار گرفته است.
مزون لباس در دانشگاهها
سال 89 طرح یکسان سازی لباس دانشجویی مطرح شد که وزارت علوم آن را تکذیب کرد. با ایت حال اعلام کرد که مزون لباس در دانشگاهها برپا می شود و قرار است با همکاری سه وزارتخانه کشور، علوم و فرهنگ برای ترویج مد و لباس با هویت ملی و متناسب با شرایط بومی و اسلامی مزون و نمایشگاه برگزار شود.
پس از آن، طرح پرنیا به عنوان برند دانشجویی که قرار است در دانشگاهها اجرایی شود، مطرح شد که باز هم با مخالفتهایی مواجه شد و سرانجام بدون اینکه پاسخی به مخالفان داده شود، مسکوت ماند.
لباس متحد الشکل در ادارات
اما لباس متحدالشکل تنها به دانشجویان ختم نشد و مسئولان در وزارت کشور اعلام کردند که رایزنیهای لازم برای تشکیل کمیته لباس مشاغل با وزارت ارشاد انجام شده و وظیفه این کمیته طراحی لباس فرم زیبا و همسو با ارزشهای دینی- ملی ایران است. این طراحی لباس فرم و مشاغل برای گروههای اصلی نظیر گروههای کارمندی، کارگری، کادر بیمارستانها، مهمانداران و پرسنل شرکتهای هواپیمایی، بانکها و دانشجویان انجام میشود.همچنین برای اجرای این طرح قرار بود امسال کارمندان استانداری با لباس فرم کارکنان به رنگ سرمه ای سرکار بروند که باز هم خبری نشد.
چادر شاد برای معلمان
برخی هم نسبت به سیاه بودن رنگ چاد اعتراض کردند و محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور در یکی از جلسات خود اعلام کرد که رنگ چادر معلمان زن در بیرون از مدرسه باید سیاه باشد، اما در داخل مدرسه باید این گروه از معلمان از رنگ های شاد و سنگین استفاده کنند.
طراحی لباس یک شکل برای خبرنگاران مجلس
کار به جایی کشیده شد که طیبه صفایی نماینده مجلس هشتم اعلام کرد که قرار است با مشورت خبرنگاران لباس فرمی تهیه شود که با هماهنگی و پیشنهاد خودشان و رنگ مناسبی که آن ها انتخاب می کنند ابتدا خود اعضای فراکسیون به تن خواهند کرد و مجلس موافقت خودش را اعلام کرده است.
سرانجام چه می شود؟
نمایندگان مجلس طرح ساماندهی مد و لباس را تصویب کردند دراین باره قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی به ایسنا گفته است: ترویج مساله حجاب و عفاف تنها بر عهده یک دستگاه مشخص نیست، همه دستگاهها باید همکاری و هماهنگی لازم را با یکدیگر در این رابطه داشته باشند تا به اهداف تعریف شده در حوزه حجاب و عفاف دست پیدا کنیم.
افشار در پاسخ به این سوال که دستگاهها چه برنامههایی را در حوزه ارائه الگوی مناسب انجام دادهاند می گوید: نبود یک الگوی مناسب کمبود و خلایی بود که قانون نیز آن را احساس کرد و در مجلس شورای اسلامی قانونی تحت عنوان مد و لباس تصویب شد که وظیفه اجرای آن به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در این راستا کارگروهی تعیین و همکاری با دستگاهها آغاز شده است.
47232
نظر شما