تامین و توزیع کالاهای اساسی در فارس، مستمر و بدون هیچ کمبودی

مدیرکل صنعت معدن و تجارت فارس از نظارت ویژه بازرسان این اداره‌کل بر بازار خبر داد و گفت: بازرسی‌ها و نظارت با هدف کنترل قیمت‌ها، جلوگیری از احتکار و تأمین اقلام ضروری مردم در حال انجام است و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، کریم مجرب در این باره افزود: تمهیدات لازم برای حفظ آرامش در بازار اندیشیده شده و بیش از ۱۰۰  تیم بازرسی فعال در استان بر تولید صنایع غذایی، اقلام ضروری و مورد نیاز همچنین نحوه عرضه کالاهای اساسی و اقلام خوراکی نظارت می‌کنند.

مدیرکل‌ صمت فارس ادامه داد: توزیع کالاها بدون هیچ مشکل و وقفه‌ای در بازار انجام می‌شود و تمامی فروشگاه‌های سطح شهر باز است.

مجرب با تأکید بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی و اینکه اقلام و کالاهای اساسی به میزان کافی در انبارها ذخیره‌سازی شده گفت: در شرایط جدید در کشور نظارت‌ بر بازار آغاز شده و هیچ کمبودی وجود ندارد؛ همچنین تهیه، تولید، تأمین و توزیع کالاهای اساسی و ضروری مردم به‌صورت مستمر در جریان است.

او اضافه کرد: اداره کل صمت فارس با هماهنگی استانداری، جهاد کشاورزی، تعزیزات حکومتی، اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و سایر ارگان‌ها رصد مستمر بازار در فارس و سایر شهرستان‌های استان را انجام می‌دهد و جای نگرانی نیست.

مجرب گفت: تیم‌های بازرسی با حضور گسترده در سطح بازار در حال نظارت بر قیمت‌ها و انبارها هستند تا در این شرایط از احتکار، گران‌فروشی و کم‌فروشی جلوگیری شود.

او افزود: در پی افزایش تقاضای مردم برای نان، سهمیه آرد نانوایی‌ها و ساعات کار پخت نان، افزایش یافته تا پخت و توزیع نان مستمر و بدون وقفه انجام شود.

مدیرکل‌ صنعت، معدن و تجارت فارس از مردم خواست تا با آرامش خاطر اقدام به خرید کالاهای اساسی و مورد نیاز کنند.

او توصیه کرد:شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی از جمله گران‌فروشی،کم‌فروشی و احتکار می‌توانند مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ اعلام کنند تا در اسرع وقت به شکایات آن‌ها رسیدگی شود.

کد مطلب 2189701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین