مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
«آلرژی» و «شکار حلزون» در هنروتجربه

فیلم سینمایی «آلرژی» به کارگردانی محمدداوود عسکری و فیلم سینمایی «شکار حلزون» به کارگردانی محسن جسور از چهارشنبه ۲۷ اسفند در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنروتجربه اکران می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌ عمومی گروه سینمایی هنروتجربه، فیلم سینمایی «آلرژی» به کارگردانی محمدداوود عسکری و تهیه‌کنندگی محمدکامبیز دارابی و احمد کاوری با حضور بازیگرانی همچون حسین سلیمانی، سهند جاهدی، بهار قاسمی، روناک پوریادگار و سیدعلی صالحی ساخته شده است.

فیلم سینمایی «آلرژی» یک فیلم درام حادثه‌ای و جاده‌ای است و در خلاصه داستان آن آمده است: دو زوج جوان، برای رفتن به مراسم عروسی هم‌دانشگاهی‌ سابق‌شان در روستایی مرزی، ماشین‌شان را گل‌کاری کرده و به دل جاده‌های کوهستانی‌ و برفی می‌زنند؛ اما بر اثر حادثه‌ای از مسیر منحرف می‌شوند.

فیلم سینمایی «شکار حلزون» به کارگردانی محسن جسور و تهیه‌کنندگی مصطفی سلطانی با حضور بازیگرانی همچون حسین پاکدل، زنده‌یاد حسام محمودی، فرناز زوفا، محمدرسول صفری، رابعه مدنی، مسعود عجمی، یاسمن ترابی و علی‌اکبر قاضی‌نظام ساخته شده است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مینو، زنی رنج‌کشیده و سرپرست خانواده برای تأمین هزینه‌های زندگی توسط پسر پیرمردی ازکارافتاده به‌عنوان پرستار پیرمرد استخدام می‌شود. شرط پسر برای استخدام پرستار، محرم شدن و ازدواج موقت با پیرمرد است تا بتواند از او نگهداری کند. مینو شرط را پذیرفته و به عقد پیرمرد درمی‌آید و پس از کوچ کردن به منزل پیرمرد اتفاقاتی پیش می‌آید که زندگی مینو و پیرمرد و پسر پیرمرد را دستخوش ماجراهایی می‌کند.

فیلم سینمایی «آلرژی» و «شکار حلزون» به‌عنوان اکران نوروز ۱۴۰۵ گروه سینمایی هنروتجربه از روز چهارشنبه ۲۷ اسفند در سینماهای منتخب گروه هنروتجربه اکران می‌شود.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2195264

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

آخرین اخبار