مذاكرات اسلام آباد

فراخوان دفتر موسیقی وزارت ارشاد به هنرمندان

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت موثر هنرمندان این حوزه در جنگ تحمیلی سوم گفت: تاکنون آثار قابل توجهی ساخته شده و امیدوارم پس از پیروزی در جنگ، آثار بیشتری در مسیر ثبت و ضبط تاریخی آن به تولید برسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایرنا، بابک رضایی درباره برنامه‌های دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: از روزهای اول این جنگ تحمیلی هنرمندان موسیقی مثل همیشه که در فعالیت‌ها و فرایندهای اجتماعی و سیاسی کشور نقش اول و پررنگی داشتند، همه در این عرصه هم حضور پیدا کردند و آثار موسیقایی قابل توجهی تاکنون در این حوزه تولید شده است.

وی گفت: بعضی از آثار موسیقایی تولید شده توسط هنرمندان در قالب تک‌آهنگ و نماهنگ از ۱۲ فروردین ماه در رویداد «برای ایران، سرچشمه هنر» در محوطه تئاتر شهر پخش می‌شود.

رضایی افزود: تعداد قابل توجهی آثار موسیقایی مرتبط با جنگ تحمیلی ساخته شده و در حال ساخت است و امیدوارم پس از پیروزی بزرگ ملت ایران در این جنگ، آثار بیشتری با این مضامین توسط هنرمندان موسیقی در مسیر ثبت و ضبط تاریخی آن به تولید برسد و بتواند برای مردم سربلندی و سرزندگی ایجاد کند.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: همه هنرمندان به گونه‌ای فعالیت‌ها و اقداماتی را در واکنش به جنگ تحمیلی انجام داده و انزجار خود را از این جنگ اعلام کردند، شاید نمود بیرونی و ظاهری آنان کمتر بوده است اما فکر می‌کنم هر چه پیش برویم، به تدریج این هنرمندان هم به خیل عاشقان میهن بپیوندند.

وی با اشاره به فراخوان دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دعوت از هنرمندان با هدف تولید آثاری با مضمون جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: از ابتدای جنگ، این فراخوان منتشر شد و بسیاری از هنرمندان در فراخوان شرکت کرده و آثاری را تولید کردند که این آثار در رویدادهای مختلف پخش و اجرا می‌شود.

همکاری قابل توجه هنرمندان در تولید آثار موسیقایی جنگ تحمیلی سوم

رضایی گفت: هنرمندان می‌توانند آثار خود را با مضامینی همچون ایران، دفاع مقدس سوم، حماسه و ایثار، شهدای ناوچه دنا، شهدای مدرسه میناب، اتحاد، همدلی و رهبر شهید برای بازنشر و بهره‌مندی عموم مردم از طریق اپلیکیشن «بله» به شماره ۰۹۹۰۶۳۷۰۸۶۸ ارسال کنند.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این نهاد در صورت نیاز هنرمندان به امکانات و تجهیزات لازم برای تولید آثار، آمادگی دارد تا با تامین سخت‌افزار و فراهم کردن شرایط لازم، حمایت‌های لازم را در مسیر خلق این آثار انجام دهد.

به گزارش ایرنا، در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند ۱۴۰۴، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند.

حملات نیروهای آمریکایی صهیونیستی علیه کشورمان همچنان ادامه دارد و شماری از هموطنانمان در این حملات به شهادت رسیدند. برای مقابله با حملات عملیات‌ «وعده صادق ۴» آغاز شده و تا شکست دشمنان استمرار خواهد داشت.

حملات دشمن واکنش‌های بسیاری از سوی هنرمندان در پی داشته است، آنان با انتشار یادداشت‌ها و تصاویری ضمن ابراز انزجار از دشمن، همدردی با هموطنان و وطن‌دوستی خود را اعلام کردند. همچنین برخی هنرمندان آثار هنری و موسیقایی را تولید کردند و نهادها و مراکز فرهنگی هنری نیز برنامه‌هایی را با هدف همبستگی ملی تدارک دیده‌اند.

59243

کد مطلب 2203492

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین