مذاكرات اسلام آباد

هشدار مقام امنیتی ایران به ایالات متحده/ کشتی‌های آمریکایی اهداف مشروع خواهند بود/ آمریکا قمار بزرگی را آغاز کرده است

یک مقام امنیتی ایران هشدار داد: کشتی‌های آمریکایی اهداف مشروع خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک مقام امنیتی ایرانی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که ایالات متحده با توقیف کشتی‌های ایرانی در آب‌های بین‌المللی، دست به اقدامی پرریسک و «قمار بزرگ» زده است.

بنابر روایت نورنیوز، این مقام تأکید کرد که به نظر می‌رسد واشنگتن بدون توجه به سطح بالای ریسک‌های مترتب بر این اقدام، وارد چنین مسیری شده است.

وی در ادامه هشدار داد: «از امروز، تمامی کشتی‌های متعلق به آمریکا اهداف مشروع عملیات‌های نامتقارن ایران خواهند بود.»

این مقام همچنین با اشاره به توانمندی‌های ایران در حوزه عملیات‌های نامتقارن افزود که تهران در این نوع اقدامات از تجربه و مهارت بالایی برخوردار است.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2208883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین