مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
یک مصدوم در انفجار یک خانه مسکونی در بجنورد

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی بجنورد از وقوع انفجار در یک واحد مسکونی در نخستین ساعات بامداد امروز خبر داد و گفت: در پی این حادثه یک نفر دچار مصدومیت شد.

عباس جفاکش در گفت‌وگو با خبرآنلاین اظهار کرد: ساعت ۱۲ و ۵ دقیقه بامداد امروز گزارشی مبنی بر انفجار در یک منزل مسکونی به مرکز پیام ۱۲۵ اعلام شد. بلافاصله سه تیم عملیاتی از ایستگاه‌های شماره ۲، ۴ و ایستگاه مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به حضور سریع نیروهای آتش‌نشانی در محل افزود: آتش‌نشانان پس از رسیدن به محل، اقدام به مهار آتش کردند و توانستند از گسترش حریق به بخش‌های دیگر جلوگیری کنند.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی بجنورد ادامه داد: در اثر این انفجار یک نفر مصدوم شد که پس از دریافت کمک‌های اولیه، برای ادامه درمان به مرکز درمانی منتقل شد. بنا بر گزارش‌های اولیه، وضعیت عمومی وی پایدار است.

جفاکش درباره علت وقوع این حادثه نیز گفت: علت دقیق انفجار هنوز مشخص نشده و کارشناسان آتش‌نشانی در حال بررسی ابعاد مختلف این حادثه هستند و نتیجه نهایی پس از پایان بررسی‌ها اعلام خواهد شد.

کد مطلب 2210218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 1 =

آخرین اخبار