یکی از مراجع تقلید گفت: انسان مرگ را می‌میراند و با مردن از پوسیدن نجات پیدا می‌کند؛ این سخن را در ایرانیت‌ نمی‌بینید بلکه پیروان قرآن و عترت به آن معتقدند.

 آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار با دبیرکل، جمعی از اعضای شورای مرکزی و خانواده شهدای حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: انسان مرگ را می‌میراند و با مردن از پوسیدن نجات پیدا می‌کند؛ این سخن را در ایرانیت‌ نمی‌بینید بلکه پیروان قرآن و عترت به آن معتقدند. پس از مرگ دیگری مرگی وجود ندارد و انسان وجود خواهد داشت و این سخن را جز قرآن و عترت نگفته است.
وی ادامه داد: در زمان جنگ تحمیلی در خاکریزها سرود مرز پرگهر خوانده نمی‌شد بلکه شعار یا حسین مطرح بود، باید مرزها مشخص شود.
آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه زمانی که مسجد و حسینیه توسط مرجعیت و متدینین سنگر شد شعار مرگ بر شاه نیز ماندنی شد، گفت:‌ بهترین و فداکارترین شهداء را همین روحانیت تقدیم کشور و اسلام کردند و هم‌اینک نیز اینگونه است چراکه وقتی نام دین مطرح باشد مردم تا آخرین نفس ایستادگی می‌کنند.
به گزارش فارس، در این دیدار محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نيز با بیان این نکته که موتلفه مدعی است که عجین با روحانیت است و بر این عجین بودن به عنوان یک ذخیره اخروی افتخار می‌کند، افزود: ما احساس می‌کنیم برخی با عنوان اصولگرایی در صدد بی اعتنایی و حذف روحانیت اند و ما معتقدیم اصولگرایی منهای روحانیت اصولگرایی منهای اصولگرایی است و معتقدیم صلاح همه مردم ما هم در دنیا و هم در آخرت تبعیت از مرجعیت است.
/2929
کد خبر 221476

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    خدمت این مرجع گرامی عرض کنم که تقابل مرز پرگهر و یا حسین، درست نیست.
    • یاحسین IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
      15 96
      تقابلی مطرح نیست.اگه یا حسین نبود ایران هم نبود.مردم بخاطر گفته شدن نام حسین انقلاب کردن نه مرز پرگهر
    • حقیقت گو IR ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
      11 62
      اما تفکیک مرز پرگهر با یا حسین درست است و اختلاط آنها درست نیست. نوشتن دستاوردهای "اسلامیت" به پای "ملیت" و بالعکس هم درست نیست. کسی نمی خواهد تقابل ایجاد کند ولی مسائل هم نباید با هم قاطی شود. باید به نسل های بعدی مان واقعیات را انتقال بدهیم. اونچه که حوانهای ما در جبهه ی مبارزه با صدام انجام می دادند به عنوان یک مسلمان ایرانی انجام می دادند نه یک ایرانی مسلمان (یعنی وجه دینی قضیه خیلی بیشتر بود تا وجه ملی) هدف آقای جوادی آملی هم ایجاد تقابل نبوده بلکه خواسته اند که بر خلاف برخی ها که می خواهند همه چیز را به همه چیز پیوند بزنند (مثلا فردوسی را منجی اسلام نشان دهند)، بین ارزش های دینی و ملی (هر چند هر دو خوب و مطلوب) تفاوت قائل شوند.
  • بدون نام IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    139 4
    در هر کشوری مردم به خاطر دفاع از ناموس و خاک و غرور ملیشون به جنگ میرن و ما هم همینطور . ما با عراق به خاطر تجاوزش به خاک و ناموسمون جنگیدیم وگرنه که جنگی در نمیگرفت . متاسفانه نمیدونم چرا برخی ایرانی بودن رو در مقابل اسلامی بودن بکار میبرن ! ما ایرانیان مسلمان هستیم و مسلمان بودنمون که موجب افتخارمون است دلیل نمیشه که ایرانی بودن و تاریخ و فرهنگ خودمون رو فراموش کنیم
    • حقیقت گو IR ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
      10 64
      بحث این است که آیا ما "ایرانی مسلمان" هستیم یا "مسلمان ایرانی"؟ کسی که به اسلام واقعا اعتقاد پیدا کند دیگر خیلی در بند مرز و نژاد و قوم .... نمی ماند هر چند این به معنای منکر شدن فرهنگ ملی خودمان نیست ولی شما نمی توانید جنگ علیه صدام را به "ملی گرایی" رزمندگان پیوند بزنید. چیزی که مسلم است وجه دینی و اسلامی غالب بوده. نمی دانم چرا برخي از صحبت های آقای جوادی آملی برآشفته می شوند! ایشان یک حقیقت را بیان کرده اند که رزمندگان ما در جنگ با سربند "یا حسین" به خط مقدم می رفتند و نه .......... حالا شما بگو ناموس و خاک پاک وطن و .... همه ی اینها در درجه ی دوم قرار میگیره
    • محسن IR ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
      1 0
      ما ایرانی مسلمان هستیم
  • بدون نام IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    121 4
    با یا حسین از مرز پرگهر ، دفاع می کردیم.
  • نادر IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    150 7
    ولی خیلی ها به خاطر ایران رفتن من خوذم یکیش 25 ماه درخط مقدم بودم
    • علی IR ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
      62 3
      درود بر تو دوست گرامی.دستت را از دور میفشارم.
    • مهدی IR ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
      62 2
      من دست شما رو میبوسم ! واقعا چیزی برای اینکه از شما تشکر کنم ندلرم که بگم
  • بدون نام DE ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    41 1
    چرا مقدسات رو مقابل ملیت قرار میدین؟
  • بدون نام US ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    61 2
    اگر طرف مقابل هم بگه یا حسین چی؟ آن وقت مرز پرگهر مطرح است یا نه؟
  • بدون نام IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    50 1
    مگه دفاع از مرز پرگهر چه اشکالی داره؟بعدش هم ایشون فرمودند بهترین شهدا رو روحانیت تقدیم کردند میشه ایشون توضیح بدن که شهدای روحانی چه ارجحیتی به اون بچه های بسیجی و نوجوونی داشتند که با رشادت به زیر تانک میرفتند؟ قضاوت تنها با خداست چه برسه به همچین قضاوتی که بگیم شهدای روحانی بهتر از بقیه شهدا بودند
  • m IR ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    64 1
    چو ایران نباشد تن من مباد
  • م س IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    30 2
    به عنوان دانشجوی دکترای ادیان عرض می کنم اتفاقا ریشه همه آخرت شناسی های دنیا در ادیان ایرانی و مصری هست. به این مبحث که به دیدگاه ادیان مختبف درباره روز آخرت و ریشه های تاریخی آن می پردازد در دین شناسی اسکتولوژی یا آخرت شناسی می گویند و ادیان باستان ما هم به آخرت قایل بوده اند. از جمله نخستین تصویری که از پل صراط و پلی که برای نیکان فراخ می شود و برای بدان چون تیغی باریک می شود در همین متون باستان زرتشتی موجود است و در سایر ادیان بعدی هم تکرار شده است.
  • بدون نام IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    39 3
    ایشون فرمودند که " انسان مرگ را می‌میراند و با مردن از پوسیدن نجات پیدا می‌کند؛ این سخن را در ایرانیت‌ نمی‌بینید بلکه پیروان قرآن و عترت به آن معتقدند. " در وصیت نامه داریوش آمده: بعد از اینکه من زندگی را بدرود گفتم بدن من را بشوی و آنگاه کفنی را که خود فراهم کرده ام بر من بپیچان و در تابوت سنگی قرار بده و در قبر بگذار، اما قبرم را که موجود است مسدود نکن تا هر زمان که می توانی وارد قبر شوی تا تابوت سنگی مرا ببینی و بفهمی که من، پدر تو و پادشاهی مقتدر بودم که بر بیست و پنج کشور سلطنت می کردم، مردم و تو نیز مثل من خواهی مرد؛ زیرا سرنوشت آدمی این است که بمیرد، خواه پادشاه کشور باشد یا یک خارکن و هیچ کس در این جهان باقی نمی ماند.
  • مسعود IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    46 3
    هیچ تقابلی بین اسلام وایران نیست این را شهید مطهری هم درکتاب خدمات متقابل خودش گفته در ضمن ما شهدای ارمنی و غیر مسلمان هم در جنگ داشتیم
  • بدون نام IR ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    10 62
    فکر نکنم کسی حاضر باشه به خاطر مرز پرگوهر زیر تانک بره ولی نباید میهن و اسلام رو مقابل هم قرار داد.
  • دکتر علی IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    11 42
    با سلام... با شناختی که از ایشان دارم با اطمینان می گویم که ایشان از دوستداران ایران،فرهنگ و هویت ایرانی هستند.. منظور این بزرگوار، مقابله با تفکرانحرافی روحانیت ستیز این روزهاست که دقیقا" به دنبال قرار دادن ملیت و هویت دینی در برابر هم و ترویج ایرانی گری ووطن پرستی افراطی ،آن هم درلباس ریا و تزویر و جهت کسب قدرت سیاسیست... چرا که این جریان هم نابودی وطن دوستی را نشانه گرفته اند و هم به فکر نابودی هویت مذهبی و روحیه عدالت خواهانه مکتب حسینی می باشند...!
  • ايراني IR ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    46 1
    سلام .همين ايراني ها بودند كه تمام قد از اسلام وخاك وناموس ايراني دفاع كردند .خواهشا ايران واسلام را در مقابل هم قرار ندهيد .
  • بدون نام IR ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    45 7
    ما ايراني هستيم و براي وطنمان جنگيديم اما عشق حسين در دلمان هست استفاده ابزاري از دين را هم نمي پذيريم
  • بدون نام IR ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    33 3
    هرکس دینش محترمه.
  • ناشناس IR ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    26 1
    چرا جاپ نکردید.من یک ایرانی مسلمانم.
  • بدون نام IR ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    26 0
    اندیشمندان جامعه بایستی به اعتدال و همزیستی دعوت کنند نه به تقابل. بعنوان ایرانی از مرزپرگهر خود حفاظت میکنیم و از امام حسین نصرت می طلبیم. جامعه نیاز به آرامش دارد.
  • بدون نام IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    54 1
    اگه مرز پر گوهر مطرح نبود پس چرا برا آزادي خرمشهر جشن گرفتيم؟
  • بدون نام IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    43 0
    من مطمینم که این موضوع داغ شده ولی کامنت ها رو نمیزارین.چو ایران نباشد تن من مباد
  • 4168 IR ۲۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
    39 0
    وطن پرستی هیچگاه پرستش خاک و کوه و سنگ نیست،که فکر کنیم تبلیغ بت پرستی میکنیم کسی که به زادگاهش عشق میورزد و آن را سرافراز و سربلند میخواهد شعارش (آزادی و آزادگی وطن )است از یاد نبریم سایر ادیان و مذاهب هم در جنگ 8 ساله حضور داشتند و برای آزادی وطن شهید شدند یا حسین گفتن ها هم نماد آزادی خواهی ادیان است.نه تقابل دین و ملیت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین