جامجم آنلاین نوشت: سیما رسایی، متخصص پوست، گفت: هنگامی که به دلایلی مانند رژیم غذایی یا تغذیه نامناسب میزان ورود پروتئین به بدن فرد کاهش یابد، ناخنها شکننده میشود.
وی افزود: شستشوی مکرر دستها به دلایل شغلی یا داشتن وسواس و بویژه شستشوی متناوب دستها با آب سرد و گرم موجب شکننده شدن ناخن میشود. همچنین بیماریهای خاص پوستی که ریشه ناخن را درگیر میکند، قرار داشتن تحت درمانهای شیمیایی که موجب سوء جذب مواد لازم میشود و یا سوءتغذیه این مشکل را تشدید میکند.
رسایی خاطرنشان کرد: برای درمان شکنندگی ناخن در ابتدا باید شستشوی مکرر دستها و استفاده از آب سرد و گرم به صورت متناوب را محدود کرد. استفاده از کرمهای نرمکننده دست پس از شستشو نقش موثری در استحکام ناخن دارد.
این متخصص پوست گفت: از دیگر روشهای مقابله با شکستگی ناخن، استفاده از مواد مکمل تغذیهای و گاه داروهای موضعی است که تجویز این داروها بر عهده متخصصان است.
وی از دیگر عوامل موثر در شکنندگی ناخن را عادات شخصی و نحوه عملکرد فرد دانست و اضافه کرد: اگر تایپیستی با یک دست بیشتر تایپ کند، شکنندگی ناخن را در دست اول بیشتر میبیند. استفاده از ناخنهای مصنوعی نیز در درازمدت موجب از بین رفتن صفحه ناخن میشود.
نظر شما