مذاكرات اسلام آباد

اتفاق مهم در دو فرودگاه جنوب کشور امروز شنبه ۲ خرداد / ماجرا چیست؟

فرودگاه‌های اهواز و ماهشهر از امروز شنبه ۲ خرداد به چرخه عملیاتی کشور بازمی‌گردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در راستای برنامه‌های کلان سازمان برای بازآفرینی و توسعه صنعت هوانوردی کشور پس از جنگ و با توجه به تغییر شرایط و بهبود وضعیت زیرساخت‌ها، فرودگاه‌های اهواز و ماهشهر پس از انجام ارزیابی‌های امنیتی و ایمنی و با هماهنگی کامل مراجع ذی‌ربط، مجدداً بازگشایی شد.

اقتصادآنلاین نوشت: با تکمیل موفقیت‌آمیز فرآیند ارزیابی‌ها، این دو فرودگاه از روز شنبه به چرخه عملیاتی کشور بازخواهند گشت و تمامی شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند پروازهای عادی خود را در این مسیرها از سر بگیرند.

این اقدام گامی مهم در جهت برقراری مجدد پیوندهای هوایی و تسهیل تردد مسافران در این مناطق است.

همچنین یاداور می‌شود تاکنون تعدادی از فرودگاه‌ها در بخش های مرکزی، غربی و شرقی کشور به چرخه عملیاتی بازگشته اند و تعداد زیادی از پروازهای داخلی و بین‌المللی شرکت‌های هواپیمایی داخلی در انجام است.

گفتنی است، پس از ارزیابی امنیتی و ایمنی به تدریج سایر فرودگاه‌های کشور به چرخه‌ی عملیاتی اضافه خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2222797

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین