خبر مهم دولت درباره کالابرگ الکترونیکی/ تکلیف افزایش مبلغ کالابرگ یکسره شد

فاطمه مهاجرانی گفت: دولت خود را مکلف می‌داند که پرداخت‌های حمایتی مانند کالابرگ را به‌صورت منظم به افراد مشمول ارائه کند و افزایش این مبالغ نیز در حال بررسی است و پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره وام ازدواج اظهار کرد: مبلغ وام ازدواج در قانون بودجه مصوب می‌شود و با توجه به نگاه دولت برای افزایش دسترسی به این وام، رقم آن از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به ۳۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد ۷۵ درصدی است.

اقتصادآنلاین نوشت: وی خاطرنشان کرد: دولت تلاش می‌کند با ایجاد ارتباط با صنایع لوازم خانگی و استفاده از ظرفیت اوراق، موضوع تامین لوازم خانگی را نیز حل کند و در مجموع رویکردی دوطرفه برای تسهیل ازدواج در پیش گرفته شده است.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ پرسشی درباره تغییر ساعت کاری ادارات و نحوه جبران ساعات کاری گفت: هدف از این بخشنامه، بهینه‌سازی مصرف انرژی بوده است و سازمان امور اداری و استخدامی خارج از آنچه قانون مشخص کرده، نمی‌تواند ساعت کاری کارکنان را کاهش دهد و چنین کاری نیز انجام نداده است.

مهاجرانی افزود: تفاوت زمان کاری معمولاً با دورکاری جبران می‌شود و درباره پرداخت اضافه‌کار نیز با تشخیص بالاترین مقام دستگاه، این رقم قابل پرداخت خواهد بود. مدیران دستگاه‌ها باید موضوع کار کارکنان را ارزیابی کنند و اضافه‌کار متناسب با اقدام انجام‌شده و کار صورت‌گرفته پرداخت خواهد شد.

سخنگوی دولت همچمین در پاسخ به سوالی درباره احتمال افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: بار دیگر این موضوع را به فرمایش رهبر شهید ارجاع می‌دهم که فرمودند واقعیت‌ها را نه کم بگویید و نه بیش بگویید.

وی افزود: در جنگ اخیر آسیب‌هایی دیدیم و این موضوع قابل انکار نیست و مردم نیز شاهد آن بوده‌اند. بدیهی است که ما واقعیت‌ها را با مردم به اشتراک می‌گذاریم و از سوی دیگر واقعیت‌های اقتصادی را نیز می‌دانیم. ظرفیت تولید داخل روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر است و این حجم در خدمت مردم قرار می‌گیرد و مسلماً باید مدیریت شود. رویکرد دولت اصلاح الگو با اصلاح ساختارهاست.

مهاجرانی تصریح کرد: تعهد دولت بر کار کارشناسی، بررسی سناریوها، شفافیت و گفتن واقعیت‌ها به مردم استوار است و این رویکرد هرگز کنار گذاشته نمی‌شود. فکر نمی‌کنم رئیس‌جمهوری به اندازه آقای پزشکیان واقعیت‌ها را به صراحت مطرح کرده باشد و ما از گفتن واقعیت‌ها هیچ‌گونه ابایی نداریم و معتقدیم با رویکرد همدلانه با مردم می‌توانیم اصلاحات را به درستی انجام دهیم.

سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت سوخت نیز گفت: هنوز هیچ موضوعی درباره عدد و رقم مطرح نشده، اما موضوع اصلی مدیریت این ۱۰۰ میلیون لیتر مطرح است.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی دیگری درباره نظارت بانک مرکزی بر فرآیند تخصیص ارز کالاهای اساسی و دارو نیز گفت: بانک مرکزی به عنوان متولی اصلی موضوع ارز، بر فرآیند تامین و تخصیص ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسی و دارو به دقت نظارت دارد و هرگونه مشکل در این زمینه به درستی بررسی و از طریق مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.

مهاجرانی تأکید کرد: هیچ‌کدام از دستگاه‌ها از حقوق مردم کوتاه نخواهند آمد و در موضوعات مرتبط با معیشت و زیست مردم با کسی تعارف ندارند.

وی ادامه داد: به دلیل محرمانگی عملیات ارزی، بدیهی است که برخی موضوعات و اطلاعات به صورت دقیق مطرح نشود، اما پیش‌بینی‌های لازم برای تسویه‌حساب‌های ارزی انجام شده و از این نظر مشکلی وجود ندارد.

مهاجرانی افزود: فراموش نکنیم موضوع تحریم‌ها، ناترازی‌ها و تکانه‌های بین‌المللی بر هر صنعتی اثر می‌گذارد و صنعت دارو نیز از این موضوع مستثنی نیست. این صنعت البته پیش‌بینی‌هایی داشته و اقدامات خوبی انجام شده است؛ از جمله تخصیص ارز ویژه و برخی معافیت‌ها با توجه به اینکه موضوع سلامت مردم اهمیت بالایی دارد.

سخنگوی دولت ادامه داد: باید توجه داشت که بخش قابل توجهی از صنعت دارویی ما به خوداتکایی و خودکفایی رسیده است، اما نمی‌توان گفت همه داروها در داخل تولید می‌شود و بخشی از نیازها وارداتی است.  

مهاجرانی اظهار کرد: موضوع قیمت‌ها را باید این‌گونه دید که ما با مفهومی به نام بازار مواجه هستیم و طبیعتاً در سازوکار بازار باید برخی تکانه‌ها را پذیرفت. دولت در این زمینه مداخلاتی دارد و بیمه‌ها وارد عمل شده‌اند تا بخشی از فشار از روی دوش مردم برداشته شود.

وی افزود: در خصوص افزایش قیمت‌ها در مجموع نیز باید گفت که دولت از تورم استقبال نمی‌کند و از آن دفاع هم نمی‌کند. یکی از مهم‌ترین وظایف دولت‌ها مهار تورم است و این موضوع با نظم مالی و بودجه‌ای در دستور کار قرار دارد.

سخنگوی دولت ادامه داد: افزایش قیمت‌ها ناشی از تکانه‌های بین‌المللی و شرایط اقتصادی است و این موضوع محدود به ایران نیست و در سایر کشورها نیز اثرگذار بوده است. دولت تلاش می‌کند از طریق نظم بودجه‌ای تورم را کنترل کند و در عین حال از قدرت خرید مردم حمایت کند.

مهاجرانی خاطرنشان کرد: دولت خود را مکلف می‌داند که پرداخت‌های حمایتی مانند کالابرگ را به‌صورت منظم به افراد مشمول ارائه کند و افزایش این مبالغ نیز در حال بررسی است و پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2224481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین