به گزارش خبرآنلاين، علي لاريجاني در همايش نقش فعاليتهاي فرهنگي و مهدوي در توليد ملي كه در سالن همايشهاي دفتر تبليغات اسلامي قم برگزار شد، افزود: كشور ما داراي تجاربي مانند انقلاب مشروطه است كه در آن علما و مراجع ديني پشتوانه بودهاند اما حرفهاي سطحي باعث شد كه مشروطه به زمين بخورد. اين در حالي بود كه انقلاب مشروطه كوچك نبود و بزرگترين مراجع ما در آن زمان پشتوانه آن بودند ولي حرفهاي سطحي و رها كردن تفكر اسلامي باعث كه شيخ فضلالله نوري اعدام شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در کشور داریم این است که یک عده مأمور هستند در کشور اختلاف راه بیاندازند و کینه ایجاد کنند.
وي با اشاره به اینکه امروز در جامعه با مشکلات اقتصادی، گرانی و اشتغال جوانان روبرو هستیم تأکید کرد: مردم انتظار دارند مسئولان با مودّت کار کنند، اینکه اختلاف افکنی و یا کاری کنند که یک عده را تحریک کنند صحیح نیست، این جدا شدن از خصوصیات جامعه مهدوی است. این درست نیست که در این ایام دور هم جمع شویم و فقط دعا کنیم که آقا بیاید؛ باید ببینیم که ایشان از ما چه خواسته است و در این راه گام برداریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جامعه ما در نظام بین المللی خصوصیات برجسته ای دارد افزود: یکی از ویژگی های تربیت اسلامی این است که اهل مراقبه و محاسبه باشیم؛ همیشه باید به خودمان سخت بگیریم و به دیگران حسن ظن داشته باشيم. سنت اسلامی و جامعه مهدوی اين نیست که عدهای به عنوان تحلیل، رفتار دیگران را بد توجیه میکنند و نسبت به خودشان مطلقگرا هستند.
گزيده سخنان رئيس قوه مقننه را در ادامه به نقل از ايسنا مطالعه فرماييد:
· {با اشاره به مذاكرات هستهاي ايران و 1+5 } آمريكا در مسائل مديريت جهاني نقطه ضعف دارد به طوري كه قبل از مذاكرات هستهاي مسكو نماينده خود را به اسرائيل اعزام ميكند و بعد از اينكه نقطه نظرات مقامات اسرائيلي را دريافت ميكند به مذاكرات ميآيد.
· بيشترين قطعنامهها و فشار عليه ايران در دورههاي رياست جمهوري آمريكا، چه دموكرات و چه جمهوريخواه، در دوران اوباما اعمال شده است اين در حالي است كه وي در سخنرانياي كه در دانشگاه مصر داشت بر احقاق حقوق مسلمانان و فلسطينيها تاكيد كرد. بعضي افراد سادهانديش در داخل كشور فكر كردند كه قرار است كه اوباما با صحبتهاي خود تغييري در عالم شكل دهد . وي با شعار تغيير به روي كار آمد ولي بيشترين قطعنامهها و فشار عليه ايران در دورههاي رياست جمهوري آمريكا، چه دموكرات و چه جمهوريخواه، در دوران اوباما اعمال شده است و با اين حال وي كانديداي رياست جمهوري آمريكا براي دور بعدي شده است.
· دروغگويي و بازار مكاره سياسي در دنيا باب شده است. سران استكبار سعي دارند كه با دروغ و فريب شرايط را به نفع خود رقم بزنند.
· برخي كشورهايي كه به ظاهر براي سوريه دلسوزي ميكنند و در اين كشور اقدام به عمليات تروريستي و انفجار ميكنند و در برابر اين بيعدالتيها سكوت ميكنند نوعي طاغوتگري است.
· اگر كسي در اين دنيا به فكر مالاندوزي باشد نبايد توقع داشته باشد كه در آن دنيا در خدمت حضرت رسول اكرم و حضرت مهدي (عج) باشد چون تمام فكر و ذكرش مالاندوزي در دنياي فاني بوده است.
· توجه به مسائل ظهور يكي از موضوعات درخشنده در تفكر اسلامي است. اديان ديگر الهي به يك منجي هميشه توجه داشته و دارند حتي اين موضوع در آيين مسيحيت، يهوديت و آيينهاي ديگر ديده ميشود و در فرق اسلامي چه در شيعه و چه در سني اين نكته ديده ميشود اما در مسائل جزئي با يكديگر اختلاف دارند.
· در بحث غيبت حضرت مهدي (عج) اين سوال پيش ميآيد كه آيا در دوران غيبت ايشان بر ما اشراف دارند يا خير و ايشان در اين خصوص در نامهاي كه به شيخ مفيد مينويسند توضيح ميدهند كه به چه دليل غيبت كردند و يكي از دلايل غيبت را وجود فاسقان و ستمگران در دنيا دانستند.
· كساني بودهاند كه عليه اسلام، حقايق رباني، احكام الهي قيام كردند.در دوران محمد رضا شاه پهلوي سران حكومت با بيعدالتي با مردم رفتار ميكردند و آنها را به خواري و ذلت ميكشاندند.
· برخي طوري از اسلام و احكامش صحبت ميكنند كه انگار ماموريت مهمي دارند . اين موضوع را ميتوان در گرايش فرق انحرافي بدلي مشاهده كرد كه بين مسلمانان تفرقه ايجاد ميكنند و به جاي اينكه عليه آمريكا و اسرائيل برخيزند در كشور مسلمان عراق عمليات تروريستي انجام ميدهند و اينكه مردم را به جان خود مياندازند كه خود نوعي طاغوتگري است.
· تشخص كشور ما به شيعه بودن، حب اهل بيت است و دين عامل وحدت ماست.
/2929
نظر شما