ایسنا نوشت:

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: سرم اختصاصی ضد هاری که تنها داروی درمان هاری در دنیاست برای نخستین بار امسال در کشور تولید می‌شود و امیدواریم سالهای آینده سرم اختصاصی ضد کزاز و درمان هپاتیت را هم در کشور تولید کنیم.

غلامرضا توگه  افزود: علاوه بر تولید و تأمین خون کامل مورد نیاز بیماران کشور و تلاش برای افزایش 5 درصدی تولید خون کامل در کشور طی سال جاری، یکی از برنامه‌های مهم امسال سازمان انتقال خون تولید سرم ضد هاری یا هاپیراینیون است که تنها داروی درمان این بیماری محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: سرم اختصاصی ضد هاری تنها دارویی است که برای درمان افراد مبتلا به هاری در صورتی که این بیماری وارد مراحل شدید و خطرناک نشده باشد، کارایی دارد، این سرم یک محصول بایوتک و مشتق از پلاسماست که تاکنون وارداتی بوده است.

توگه ادامه داد: سرم ضد هاری با واکسن این بیماری متفاوت است. واکسن ضد هاری برای افرادی استفاده می‌شود که مورد گزش حیوان قرار گرفته‌اند و برای پیشگیری از بروز بیماری و در نزدیکترین زمان به زمان گزش در مراکز بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما سرم اختصاصی ضد هاری در واقع داروی درمان این بیماری است که اگر فرد وارد فاز بیماری هاری شده باشد و هنوز به مراحل بسیار شدید ظهور علایم بیماری نرسیده باشد با استفاده از این داروی اختصاصی از مرگ حتمی نجات پیدا می‌کند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: ‌البته اگر بیماری وارد فاز شدید و ظهور علایم شدید شده باشد ممکن است درمان بیمار امکانپذیر نباشد و بیمار فوت کند که در این مورد متخصصان بیماریهای عفونی باید صحبت کنند اما از نظر ما تولید سرم ضد هاری یکی از برنامه‌های مهم سازمان خون است که امسال به نتیجه خواهد رسید.

توگه افزود: بعد از تولید این محصول بیوتکنولوژیک و جدید مشتق از پلاسما در کشور امیدواریم در سال آینده سرم ضد کزاز و سرم درمان هپاتیت را نیز در کشور تولید کنیم.

301301

کد خبر 228177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین