فروش پایین سینماهای پایتخت به نحوی است که فیلم «راه بهشت» با وجود یک میلیارد و و 200 میلیون تومان هزینه تولید تنها 15 میلیون تومان فروخته است.

الهام نداف: «خوابم می‌آد» رضا عطاران هم نتوانست از پس اوضاع نابسامان سینمای ایران در سال 91 بربیاید.
 

این فیلم با وجود سختگیری در اکران و محدود بودن سالن‌های سینما اگرچه توانست فروشش را طی 36 روز در تهران به یک میلیارد و 650 میلیون و 800 هزار تومان برساند، اما این فروش هم دردی از دردهای فصل بی رونق فروش سینمای ایران کم نکرد.
 

البته این رقم فروش در قبال هزینه صرف شده برای تولید فیلمی مثل «خوابم می‌آد» رقمی نیست که باعث ضرر تولیدکننده شود. در همین فصل اکران هستند، فیلم‌هایی که هزینه تولید آن‌ها میلیاردی یا نزدیک به میلیارد است.

«شور شیرین» با هزینه 970 میلیون تومانی ساخته شده، اما در مدت 17 روز نمایش تنها 65 میلیون تومان فروش کرده است.

 

سینمای ایران روزهای خوبی را سپری نمی‌کند. شاید اگر برنامه اکران سینماها در ماه رمضان می‌توانست مخاطب را به سمت سینماها جذب کند، در سئانس‌های ویژه اتفاقات خوبی می‌افتاد، اما حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش اعلام کرده فیلم‌های روی پرده در سئانس ویژه به نمایش درمی‌آیند و از 5 مرداد «من و تو» محمد بانکی روی پرده می‌رود. همچنین «نامزد آمریکایی من» داود توحیدپرست با افتادن کف فروش «بدون اجازه» جایگزین این فیلم در سینماها خواهد شد.

 

به نظر می‌رسد با برنامه‌ نه چندان منسجم شورای صنفی نمایش برای اکران در ماه رمضان، اوضاع فروش فیلم‌ها در این ماه با افت قابل توجهی همراه باشد.

 

جدول زیر فروش فیلم‌های روی پرده را تا پنجشنبه 29 تیرماه در تهران نشان می‌دهد.

 

نام فیلم
کارگردان
روزهای نمایش
هزینه تولید
فروش فیلم
خوابم می‌آد
رضا عطاران
36
500 میلیون تومان
یک میلیارود و 650 میلیون و 800 هزار تومان
آزمایشگاه
حمید امجد
43
585 میلیون تومان
317 میلیون و 400 هزار تومان
بدون اجازه
مرتضی هرندی
15
600 میلیون تومان
32 میلیون 600 هزار تومان
همه چی آرومه
مصطفی منصوریار
8
450 میلیون تومان
75 میلیون و 100 هزار تومان
راه بهشت
مهدی صباغ‌زاده
8
یک میلیارد و 200 میلیون تومان
15 میلیون و 200 هزار تومان
کیمیا و خاک
عباس رافعی
7
590 میلیون تومان
57 میلیون و 400 هزار تومان
شور شیرین
جواد اردکانی
17
970 میلیون تومان
65 میلیون و 600 هزار تومان

 

57246

کد خبر 229571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام GB ۱۸:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    87 3
    باكمال احترام با چه تحليل و منطقي تهيه كنندگان اقدام به هزينه هاي ميلياردي براي ساخت فيلمي مي كنند كه يك بيستم هزينه توليدش را هم در نمي اورد؟
    • فرهاد US ۲۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
      13 0
      بی برنامگی که حد و مرز نداره دوسته من .. سینما هم داره مثل فوتبال پر از افراد غیر متخصص میشه
    • ناصر حسنی CZ ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
      12 0
      مگه پول مفت تحلیل لازم داره؟تا حالا فکر کردید چرا این همه فیلمها ضرر میدند ولی هیچ تهیه کننده ای بیکار نمیشه؟چون کارمندای دولت هستند مثل باشگاههای ورزشی دولتی که همینجوری پول خرج میکنند و هیچ وقت کم نمیارند
  • اسماعیلی IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    سینماگرای ما دچار تکرار وتکبر شدند.این رامبدجوان یک پای ثابت حرفاش توی برنامه هاش اینه که مردم بدونندکه هنرمندان هم مثل همه دوست دارند یک موقع هایی توی خودشون باشند ودوست دارندحریم خصوصیشون محفوظ باشه.یا مریلا زارعی میگه من مردم به مردم بعد از دفنم بگید تا خانواده ام بتونند به خوبی با من وداع کنند.بابا بخدا تا اونجایی که ما دیدیم مردم بدبخت کاری با اینا هرجا هستند ندارند ودارند زندگی خودشونو میکنند.نمیدونم اینا چی میگن.مردم فیلمای اینارو نمیروند سینما ببینند اونموقع با شما توی خیابون یا هرجای دیگه چکار دارن؟ به جای این حرفها باید توانایشونو در کارشون ببرند بالا تا از این رکود وتکراری که دچارش شدندخارج شوند.آخ که چقدرجای خالی سمندریان وسمندریانها با اون توانایی بالا ولی سرشار از تواضع حس میشه
    • بدون نام IR ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
      9 25
      جناب اسماعیلی؛ شما مردم رو نمیشناسید؟ مهم نیست به کسی علاقه مند باشند یا نباشند. همین که طرف معروف باشه واسش زندگی خصوصی نمیزارن. فرقی نمی کنه که رامبد جوان باشه که بر خلاف نظر شما مردم فیلمش رو خوب دیدن یا اینکه فرج الله سلحشور باشه که ممکنه 50 نفر هم فیلماشو نبینه. حتی محمد مایلی کهن هم تو مصاحبه هاش میگه مردم منو میبینن ال میکنن و بل میکنن. خوب شد سمندریان از میون ما رفت و گرنه از کی می خواستی مثال بیاری؟
    • ناهید IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
      5 0
      اون چیزی که من بارها با چشمان خودم دیدم نظر آقای اسماعیلی رو تایید میکنه.بجز در موارد کاملا معدود.از مثبت ها هم به نظر آقای اسماعیلی به نظر میاد بقیه هم کم وبیش نظر من رو در تایید نظر آقای اسماعیلی دارند.
    • پریسا IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
      9 0
      من هم از روی تجربه شخصی خودم می گم در مواردی که به عینه شاهد بود مردم مزاحمتی برای هنرمندا ایجاد نمی کنن و اصلا کاری به کارشون ندارن حتی سلام هم نمی کنن و طرفشون هم نمی روند شاید فقط در 10 درصد موارد برن امضا بگیرن یا زحمت دیگه ای براشون ایجاد کنند به نظرم کمی توهم خودبزرگ بینی یا مهم بودن برای هنرمندان ما ایجاد شده!!!
  • بدون نام A1 ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    94 9
    سینمای دولتی همینه، با این اوضاع سالنها و محدودیتهای بی مورد در مجوز دادن و اکران و هزار دردسر دیگه همین وضعیته. باید بریم به سمت سینمای خصوصی. نه اینکه جیرانی که این حرف رو میزنه از صداوسیما اخراج کنیم
  • بدون نام IR ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    47 7
    تهیه کنندگان به خاک سیاه نشستن.
    • مهدی IR ۲۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
      4 0
      نگران تهیه‌کننده‌ها نباش. اون‌ها شش ماه با پول پروژه که از سرمایه‌گذار میگیرن میرن تو بازارهای پربازده روز، مثل سکه و دلار تو چند ماه پیش و بعد از شش ماه با کلی منت پول عوامل رو میدن. بعد فیلم رو هم به شرکت‌های پخش محصولات فرهنگی با قیمت‌های گزاف می‌فروشن. این تهیه‌کننده‌ها شاید سود عجیب و غریبی نکنن، اما ضرر هم نمی‌کنند.
  • خاکی IR ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    36 3
    اکثرا که تو ضررن....
  • مازیار IR ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    74 2
    این نشون میده مسئولین چقدر دقیق از سلیقه ی مردم با خبرن . این دانش عمیق محدود به سینما هم نمیشه و تو تموم حوزه های فرهنگی جاریه
    • امير IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
      3 0
      تو حوزه هاي اقتصادي هم همينطوره مردم بيچاره!!!!!!!!
  • توسی IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    72 4
    امان از سینمای سیاسی ودولتی هنر هفتم در ایران هنر چندمه؟
  • بدون نام IR ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    5 0
    بالا بودن هزینه تولید به خاطر اینه که دستمزد بازیگرها خیلی بالاست. وگرنه نه فیلمنامه خوبی دارند، نه کارگردانی، نه تصویربرداری، نه بازی و .... من که حاضر نیستم یه قرون خرج کنم تا این فیلم های درد پیت رو ببینم!
  • بدون نام IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    5 0
    خدایی بیشتر فیلما هم آبکی هستن و اصلاً ارزش دیدن ندارن، خوب فیلم خوب بسازن بریم سینما نگاه کنیم.
  • بدون نام US ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۳۱
    2 0
    باز هم کارهای سفارشی و نمایشی! وقتی چیزی اقبال و بیننده نداره چرا یک میلیارد خرجش میکنن و 15 میلیون میفروشن؟
  • بدون نام IR ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    سینما مستقیما مرتبط با مخاطبی هست که هم وقت و هم پول برای خرج کردن واسه فیلم ها داشته باشه،ممکنه فیلم هایی که کم فروش بودن، شاید مخاطبین زیادی هم داشته باشن اما شاید جای پخش کردنش سینما نباشه، برای سینما باید اول کسایی که حرفه ای و گذری مخاطب سینما تو ایران هستن رو شناخت و همینجور چون فلان جا سفارش داده فیلم رو وارد پخش سینمایی اونهم تو زمان نامناسب کرد تا عدم فروشش به ضد تبلیغ برای خودش و کارگردانش تبدیل بشه
  • م.م IR ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    28 2
    با این همه مشکلات اقتصادی مردم . و زیر فشار بودن !!!! چه کسی پول و حوصله سینما رو داره. مشکلات اقتصادی چنان فشاری بر مردم وارد کرده که اصلا وقت و حال و حوصله سینما و تفریح را ندارند. خبرآنلاین خواهشا پخش کن.....
  • kamran IR ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    2 3
    با سلام من نمیخواهم در مورد محتوای مطلب حرف بزنم بلکه میخواستم در مورد شکل ظاهری جدول فیلمها حرف بزنم. میخواستم بدانم نویسنده مطلب اسامی فیلمها را در جدول بر چه اساسی رتبه بندی کرده اند؟؟؟؟؟؟ در اصول رتبه بندی در جدول یا باید بر اساس حروف الفبا؛ یا میزان هزینه تولید؛ یا میزان فروش، یا مدت زمان نمایش سورت میشدند که هیج کدام از این موارد در جدول دیده نمیشود. انشالله با دقت بیشتری مطالب نوشته شود.
  • یزدی IR ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    3 0
    به قول یکی از اساتید سینما تو ایران سود تو تولیده نه اکران. اینم از مزایای تولید دولتیه دیگه