ایسنا نوشت:

یک متخصص قلب و عروق با بیان این مطلب که درمان تنگی نفس بستگی به درمان بیماری زمینه‌ای فرد دارد، اظهار داشت: تجویز داروهای ادرارآور، تنگی نفس در فرد را کاهش می‌دهد و مصرف غذاهای کم نمک در درمان این افراد موثر است.

 

دکتر منوچهر قارونی  اظهار داشت: تنگی نفس یعنی تنفس سخت و غیرطبیعی که با تپش قلب همراه باشد.

 

وی با بیان این مطلب که تنگی نفس به عوامل مختلفی بستگی دارد، اذعان کرد: تنگی نفس می‌تواند عصبی باشد و فرد احساس کمی هوا کند و مرتب آه بکشد اما در بیشتر موارد تنگی نفس افراد به دلیل مشکلات ریوی است و درصدی از موارد بیماری قلبی زمینه ساز تنگی تنفس می‌شود.

 

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: تنگی نفس ناشی از بیماریهای ریوی از جمله ضایعات ریوی افرادی که سالها سیگار استعمال می‌کنند یا سرماخوردگی‌های پشت سر هم در زمستان است.

 

وی گفت: بیماریهای قلبی از جمله اختلال دریچه‌های میترال، نارسایی قلبی، فشارخون، عفونت و قلب بزرگ می تواند از دیگر عوامل ایجاد نارسایی قلبی شود.

 

دکتر قارونی به انواع تنگی نفس از جمله تنگی نفس کوششی اشاره کرد و افزود: فرد با بالا رفتن فرد از پله‌ها این نوع تنگی نفس را تجربه مي‌كند به گونه‌ای که حتی در موارد شدید بیماری، راه رفتن عادی و انجام کارهای اولیه با تنگی نفس همراه می‌شود.

 

این متخصص قلب و عروق گفت: نوع دیگری از تنگی نفس قلبی در حالت درازکش و خوابیده ایجاد می‌شود یعنی قلب فرد به حدی نارسا است که نمی‌تواند خون موجود در ریه‌ها را تخلیه کند و فرد مجبور است هنگام خواب به شکل نشسته بخوابد و در مراحل پیشرفته‌تر حملات شبانه تنگی نفس در زمان خواب خود از خود نشان می‌دهد.

 

دکتر قارونی با بیان این مطلب که درمان تنگی نفس بستگی به درمان بیماری زمینه‌ای فرد دارد، اظهار داشت: تجویز داروهای ادرارآور برای اینکه آب در ریه‌ها تجمع نیافته و تنگی نفس برای فرد ایجاد نمی‌شود و مصرف غذاهای کم نمک براي درمان این افراد انجام می‌شود.
301301

کد خبر 232643

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین