به گزارش خبرآنلاين، آيتالله اکبر هاشمي رفسنجاني در ديدار جمع كثيري از علما، فضلا، روحانيون و نيز تعدادي از نمايندگان فعلي و ادوار مجلس و اقشار گوناگون مردم استانهاي قم، قزوين و البرز به تشريح اوضاع داخلي و بينالمللي كشور پرداخت و گفت: مجموعهاي از عملكردها و سياستها امروز ما را به «اقتصاد مقاومتي» رسانده و لازم است كه اين راهكار جديد ابتدا به درستي تعريف و سپس كارشناسانه و مدبرانه سياستگذاري گردد و مجري مناسب و صالحي اجراي آن را به عهده بگيرد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به يكصد و ششمين سالگرد انقلاب مشروطيت در ايران، به تشابهات و تمايزات آن با انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: يكي از تفاوتهاي اين دو انقلاب اين بود كه انقلاب مشروطيت عليرغم اهميت آن، توسط نخبگان و علما برپا شد و توده مردم غايب اصلي اين صحنه بودند، در حالي كه انقلاب اسلامي ايران در سايه اسلام و رهبري داهيانه امام راحل(ره)، بر دوش مردم ايران به پيروزي رسيد و آحاد مختلف مردم نقش اصلي را در پيروزي انقلاب و سپس تثبيت و موفقيت عرصههاي گوناگون نظام اسلامي برعهده داشتند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، تداوم نظام جمهوري اسلامي را در سايه پشتيباني و حمايت مؤثر مردم امكان پذير خواند و تأكيد كرد: كساني كه با عملكرد، شعارها و اقدامات ضعيف خود موجبات نااميدي و دلسردي مردم را فراهم كنند، در واقع به ريشه نظام ضربه ميزنند و وظيفه ماست كه از نااميدي مردم جلوگيري كنيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به پرسشي پيرامون راهكارهاي افزايش توليد و اجراي اقتصاد مقاومتي، تجربه دوران دفاع مقدس و مديريت پس از جنگ را زمينه خوب و روشن پيش روي مسئولان نظام براي اجراي سياست جديد اقتصاد مقاومتي خواند و گفت: ما نبايد با درآمد سرشار نفتي ساليان گذشته به اينجا ميرسيديم، اما هم اكنون نيز اگر به درستي و مدبرانه عمل كنيم و روابط خود را با دنيا تلطيف و تنشزدايي را مبناي عمل قرار دهيم، ميتوانيم با توان مديران با تجربه كشور و دلسوزان نظام از برهه حساس كنوني به خوبي گذر كنيم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به سؤالي درباره ضرورت حضور جريانهاي گوناگون سياسي در انتخابات آينده رياست جمهوري، حضور و همراهي مردم را اصل اساسي پويايي و پيشرفت نظام اسلامي در عرصههاي گوناگون خواند و تصريح كرد: مهمترين مظهر حضور مردم، انتخابات است و ما بايد با فراهم كردن شرايط حضور كليه جريانهاي وفادار به نظام و قانون اساسي در انتخابات، همدلي، وحدت و همبستگي داخلي را بيش از پيش در برابر دشمنان بالا ببريم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشي پيرامون سمت و سوي انقلابات و تحولات اخير منطقه، با مثبت و اميدوارانه خواندن تحولات كشورهاي عربي و شمال آفريقا گفت: اين تحولات فرصت مناسبي براي نظام جمهوري اسلامي بود تا با ارائه تجربيات و كارآمديها، تأثير و نفوذ خود را در قلوب مردم منطقه بيش از پيش گسترش دهد و ما اميدواريم با اتخاذ سياستهاي صحيح بتوانيم در سازندگي و آينده منطقه نقش مؤثري داشته باشيم.
/2929
نظر شما