خبرگزاری رویتر در گزارشی نوشت: رژیم اسرائیل از قدرت تلافی ایران می هراسد.
این خبرگزاری با اشاره به لفاظی های گاه بگاه مقامات صهیونیستی علیه ایران نوشت: مقامات تل آویو برای حمله به ایران باید بر اختلافات درون دولت ائتلافی که از ترس مردم نسبت به وقوع جنگ موشکی بی سابقه ناشی و در رسانه ها منعکس می شود، غلبه کنند. شماری از تحلیلگران این گمانه را مطرح می کنند که رژیم یهودی از عواقب جنگ با ایران به مثابه دشمنی قوی و دور که رزمندگانی در لبنان و غزه دارد و می تواند هزاران موشک را به اسرائیل شلیک کند، می ترسد. جبهه داخلی اسرائیل باید بتواند در صورت اقدام تلافی جویانه ایران، این فشار سنگین را تحمل کند.
رویتر افزود: سپر دفاع موشکی اسرائیل بعضی از موشک ها را ردگیری می کنند اما آنهایی که از این سپر عبور می کنند می توانند به همه شهرها برسند و نه تنها اقتصاد را فلج سازند بلکه به پناهگاه ها نیز نفوذ کنند. «متان ویلنای» وزیر جنگ داخلی اسرائیل اخیرا گفت: ما داخل شهرها آماده نیستیم. دلایل دیگر که اسرائیلی ها فعلا نمی خواهند وارد جنگ شوند بی علاقگی آمریکا است که در شرایط کنونی دیپلماسی را ترجیح می دهد.
از سوی دیگر روزنامه نیویورک تایمز با بی ثمر خواندن تهدید نظامی علیه ایران نوشت: اقدام نظامی یک راه حل سریع برای حل معضل فعالیت های هسته ای ایران نیست. حتی یک حمله هوایی گسترده و طولانی مدت در نهایت قادر خواهد بود فعالیت های هسته ای ایران را چند سالی به عقب بازگرداند. اما در مقابل چه در داخل ایران و چه در خارج از آن کشور همدلی و حمایت گسترده ای را از رژیم جمهوری اسلامی موجب خواهد شد.
این روزنامه افزود: توافق و همکاری های بین المللی گسترده در زمینه تحریم ایران مسلما ضربه شدیدی خواهد خورد و حتی ممکن است به طور کامل مختل شود. بسیاری از فرماندهان سابق نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی اسرائیل به شکل علنی و با صراحت با یک چنین حمله ای مخالفت کرده اند. نظرسنجی های متعدد نیز نشان می دهد که بخش وسیعی از مردم اسرائیل با یک چنین اقدامی مخالف اند.
همچنین روزنامه لاریپوبلیکا با اشاره به انتصاب آورام دیختر (رئیس سابق شین بث) به عنوان وزیر دفاع غیرعامل نوشت: ایران تهدید نظامی اسرائیل را جدی نمی گیرد و آن را نشانه ضعف و ترس می داند. ایرانی ها می گویند اسرائیل هیچ شانسی در جنگ ندارد.
/29217
نظر شما