۰ نفر
۱۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۷

33 بند از سند 700 بندی اجلاس تهران مربوط به محیط زیست است.

از این رو قرار بود که رئیس سازمان محیط زیست در حاشیه اجلاس کشورهای عدم تعهد با روسای کشورهای همسایه در این باره صحبت کند. یکی از این دیدارها، ملاقات با نخست وزیر عراق بود.

پیش از این علی محمد شاعری، قائم مقام سازمان محیط زیست خبر از دیدار رئیس سازمان محیط زیست با نوری المالکی نخست وزیر عراق پیرامون موضوع ریزگردها داده بود. (اینجا)

در همین رابطه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از تهیه طرح جامع مقابله با ریزگردها خبر داد و افزود: این برنامه پنج ساله است و نیازمند چهار هزار میلیارد تومان و همکاری بخش خارجی هستیم تا بتوانیم مشکل ریزگردها را برطرف کنیم.

محمد جواد محمدی زاده گفت: برنامه هایی برای عراق به عنوان کانون اصلی گردو غبار و سایر کشورهای منطقه مانند سوریه، عربستان و شمال آفریقا تهیه شده چرا که حدود 6 میلیون و 400هزار هکتار کانونهای تولیدی ریزگرد در منطقه وجود دارد که نحوه مدیریت و تأمین منابع آن توسط کشورهای درگیر تأمین می شود.

وی در مورد طرح جامع مقابله با ریزگردها توسط سازمان حفاظت محیط زیست و مشارکت دستگاههای مختلف از جمله وزارت نیرو وزارت جهاد کشاورزی، وزارت کشور، سازمان هواشناسی و سازمان جنگل ها و مراتع گفت: این اقدامات به اعتبار 4هزار و400 میلیارد تومان نیاز دارد تادر یک برنامه 5ساله تمامی عملیات برای تثبیت شنهای روان و مقابله باریزگردها انجام شود.

رییس سازمان محیط زیست اقدامات اصلی و اساسی مقابله با ریزگردها را متقاعد کردن کشورهای کانون گردو غبار دانست و گفت: ایران در سال 2011 از طرف سازمان ملل به عنوان موفق ترین کشور در مقابله با ریزگردها درکنار چین معرفی شده است و تاکنون بیش از 3 میلیون هکتار تثبیت شنهای روان در داخل کشور انجام شده است. البته امیدواریم با مجموع این اقدامات بتوان ظرف مدت 5سال مشکل ریزگردها که علاوه براستان خوزستان 23استان دیگر در کشور را درگیر خود کرده برطرف کنیم.

47232

کد خبر 239685

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شاهرخ پهلوان IR ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۰
    15 0
    یعنی واقعا مردم ما چهار هزار میلیارد تومان ارزش ندارند؟حتما باید اعتراض بشه ....شیشه شکسته بشه تا یه فکری به حال سلامت مردم در غرب و جنوب غرب بشه یا اینکه گرد و خاک به تهران برسه تا یه فکری بکنید. به خداوندی خدا تا چند سال دیگه معلوم میشه چه بلایی از این مسئله سر ما مردم اومده.
  • حميدرضا IR ۲۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۰
    12 0
    يادم مياد 3 سال پيش هم گفتيد 5 سال ديگه . . . . . !!!!!؟
    • بدون نام IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
      5 1
      حرف مرد یکی است
  • بدون نام IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
    7 1
    مشکل 23 استان دیگر را حل کنید خوزستانی ها عادت کردند و کلی از عزیزانشان را از دست دادند بخاطر سرطان های جور واجور
  • هواشناس IR ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
    8 0
    بنده سابقه مديركلي هواشناسي دارم گرد وغبار ها از زماني شروع شد كه تركيه پس از فروپاشي حكومت صدام اقدام به ساخت سد آتاتورك نمود وآب دجله وفرات را در دشتهاي عراق جاري مي شد خشك نمود اين خشكي باعث به وجود آمدن ريزگرد هايي شده وبه وسيله حركت همرفتي صعود و وارد لايه تروپوسفير مي گردند وبه كمك باد موافق به سمت ايران حركت مي نمايند.ذرات سنگينتر در استانهاي غربي سقوط مي كنند وذرات سبكتر كه خطرناكتر هستند واز مخاط بيني عبور مي نمايند به جاهاي دورتر مي رسند اينكه تا 5 سال آينده ازبين ميروند اشتباه است تنها راه از بين بردن آن شكستن سد آتاتورك مي باشد كه امنيت ملي مارا به خطر انداخته است اين 70%عامل ميباشد 30% بعدي سدكارون مي باشد كه همين بلا را در مناطق پايين دست سد ايجاد نموده است.
    • بدون نام IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
      4 0
      سپاس از نظر شما در کشورهایی با وزارت خارجه قوی نمی شود یک سد که تاثیر منطقه ای زیادی دارد را همین جوری ساخت سد اتاتورک برای منافع ملت ترکیه خوب است برای عراقی ها یا ایرانی ها چطور؟ غرامتی می دهند؟! سد کارون برای ایران بیشتر نفع دارد یا ضرر؟!
  • بدون نام IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
    0 1
    شما 20 سال آینده حلش کن ما قبول داریم . هه هه هه هه ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین