۱ نفر
۱۶ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

ایسنا نوشت:

رئیس اتحادیه پیراهن دوزان تهران اظهار کرد: سود تولید کننده 15 درصد، سود بنکدار هفت درصد و سود مغازه دار 18 درصد است که در مجموع به 40درصد می‌رسد، در صورتی که لباس ها در برخی از مغازه ها با سودهای بیشتر فروخته می شود؛ به گونه ای که گاه یک لباس 14 هزار تومانی به قیمت 30 هزار تومان عرضه می‌شود.

جواد درودیان اظهار کرد: برای مثال هزینه یقه پیراهن از 1500 تومان به 3500 تومان و جعبه پیراهن از 1000 تومان به 2500 تومان افزایش داشته است.

 وی، هزینه بالای تولید، بالا بودن دستمزد کارگران، افزایش قیمت نخ و پارچه را از جمله مشکلات واحدهای پیراهن دوز عنوان کرد.

 او با بیان اینکه بیش از 70 درصد تولید پیراهن از پارچه های وارداتی و تنها 30 درصد تولیدات از پارچه تولید داخل انجام می‌شود، گفت: واحدهای تولیدی پیراهن دوز ظرفیت بالایی داشته و این واحدها فقط نیاز به حمایت از جانب دولت دارند. اگر در این بخش مشکلات واحدهای تولیدی برطرف شود، علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی می توانیم صادرات نیز داشته باشیم.

 درودیان تعداد واحدهای تولیدی دارای پروانه کسب در شهر تهران را 2500 واحد برشمرد و گفت: این واحدها از ظرفیت بالایی در تولید برخوردارند.

/3131

کد خبر 241191

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
    12 5
    چرا سود فروشنده از توليد كننده بيشتره؟ من الان كالايي توليد كردم اما اونقدر توزيع و فروش قيمت رو بالا ميبرند كه فقط كارخانجات بزرگ قادر به رقابت با توليدات چيني هستند. هيچ كجاي دنيا درصدهاي سود اينجوري نيست.
  • بدون نام IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
    16 5
    آخه این سود های الکی را چی اعلام می کنید؟! یه مغازه دار بیاد برای 18 درصد لباس بفروشه ؟! حتما داره با یه پیرهن فروخت هر 6 ماه هزینه اجاره و حقوق کارگر و ... را می دهد؟!
  • بدون نام IR ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۶
    20 2
    خیلی خوبه همه بتونن یه کارگاهی یا مغازهایی و... داشته باشند ولی اگر ما 100 کارخانه نساجی بزرگ سهامی عام داشتیم همه مردم می توانستند در صنعت پوشاک سرمایه گذاری کنند و بجای اینکه یه عده با واردات یه سودی ببرندو بعد هم از گردونه بازار خارج شوند یه صنعت ماندگار ارز آور داشتیم و حداقل از خروج ارز جلوی گیری می کرد و یک ثباتی هم به بازار داخل می داد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین