تردیدی نیست که امروز کشور در شرایط حساسی قرار گرفته و دشمنان یک «جنگ اقتصادی» تمام عیار را علیه ما سازماندهی کردهاند. تحریمهای فراقانونی بمنظور عقبنشینی ایران از مواضع بحق و حقوق مشروع و مسلم خود به وضعیت پیچیدهای رسیده و کشور در حال عبور از یکی از سرنوشتسازترین سنگلاخهای تاریخ انقلاب است. حتی جنگ زرگری بین آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد حمله به تاسیسات اتمی ایران و اختلافنظرهای ظاهری و رسانهای آنان نیز میتواند به عنوان حلقهای از زنجیره اقدامات مرتبط با جنگ اقتصادی ارزیابی شود.
به بیان دیگر در پازل جنگ اقتصادی نقش تعیین شده برای رژیم صهیونیستی، دمیدن در شیپور جنگ است اما همه تلاشهای دشمنان ملت ایران در راستای ایجاد فشار و مشکل اقتصادی برای مردم با هدف حذف حمایت آنها از سیاستهای نظام در خصوص پافشاری بر حقوق هستهای ایران جهتدهی شده است. چراکه تا کنون مقامات کاخ سفید بارها به این واقعیت اذعان کردهاند که مسئله هستهای در ایران یک مسئله ملی است و مورد حمایت همه ملت ایران است.
دفاع مقدس در برابر جنگ اقتصادی نیز به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب «اقتصاد مقاومتی» با همه لوازم و الزامات آن است و اقتصاد مقاومتی همچون دفاع مقدس نیازمند تدبیر، سیاستگذاری، برنامهریزی، وحدت، انسجام و از همه مهمتر باور همگان به جنگی بودن شرایط کشور از نظر اقتصادی است.
در این میان پرسش اصلی برای مردم آن است که آیا مقامات کشور «جنگ اقتصادی» را باور دارند؟ پاسخ به این پرسش چندان دشوار نیست وبا رصد رفتار مسئولان میتوان آن را یافت.
در شرایطی که کشور به اتحاد و وحدت برای مقابله با یک جنگ تمام عیار نیاز دارد دعواهای سیاسی مقامات با یکدیگر حاوی چه پیامی است؟
انتقادهای تند دولت، مجلس و قوه قضائیه و حتی روسای سه قوه از یکدیگر و شوت کردن توپ مشکلات به میدان دیگری آیا جز عدم باور بزرگان به شرایط جنگی میتواند مفهوم دیگری داشته باشد؟ در شرایطی که نوسانات قیمت ارز، ارزش پول ملی را با مخاطره جدی مواجه کرده است و التهاب در بازار کالا و خدمات پدید آورده، قصه تکراری «کی بود، کی بود، من نبودم» چه دردی را از مردم دوا میکند؟ جز آنکه به دردهای آنان میافزاید؛ آن هم در شرایطی که همه مقامات معتقدند نرخ ارز کاذب و حبابی است.
هنوز فضای کشور انتخاباتی نشده اما انشعابات و انشقاقهای گروهها آن هم از نوع اصولگرایش آغاز گردیده است و توپخانههای تخریب علیه کاندیداهای احتمالی فعال شدهاند. بازار اتهام و تهمت گرم است و ظاهراً برخی مقامات از مجموعه مقامهای خود تنها مقام اتهام، تهمت و فرافکنی را میشناسند. روشن است که در چنین شرایطی که گروهها جبههها، جناحها، جریانها، دستگاهها و مقامات هر یک به تخریب و تهمتزنی به رقیب خود مشغول هستند، مردم – به تعبیر ماندگار حضرت امام (ره) - به اجماع مرکب میرسند و همه را در مظان اتهام قرار میدهند و این یعنی ضربه زدن به اعتماد عمومی!
آقایان و خانمهای سیاستمدار! شرط اول سیاستدانی، درک شرایط و مقتضیات زمان و جامعه است و شما ظاهراً همه این مقتضیات را به طاقچه فراموشی نهادهاید. این اقتصاد مقاومتی شماست؟!!
باور کنید که مردم به تدریج دارند باور میکنند که شما «جنگ اقتصادی » را باور ندارید و چسبیدهاید به دعواهای سیاسی خودتان!
مقامات محترم کشور! مردم در شرایط حساس از شما انتظار اتحاد، همدلی، همافزائی و اقدامات موثر، هوشمندانه و مدبرانه دارند. و امروز همان روز شرایط حساس است ...
/2727
نظر شما