به گزارش خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی وی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران که گفت «لازم است برای روشن شدن اذهان عمومی راجع به ماجرای 200 میلیارد تومان که معاون اول ریاست جمهوری درباره شما مطرح کردند، توضیح دهید؟» گفت: همیشه همین طور است. اولاً از یک کلاغ به چهل کلاغ میرسد. فردی که برای نخستین مرتبه این حرف را زد گفته بود 21 میلیارد تومان حالا به مسجد شما که رسید شد 200 میلیارد تومان. یعنی نقداً ده برابر اینجا افزایش پیدا کرد. البته من ساحت این مجلس را بالاتر از آن میدانم که وارد این حوزهها شوم ولی چون سؤال شد ناچارم توضیحی ارائه کنم.
وی ادامه داد: آیا در مملکت وام دادن آن هم به محتاجین طبق قانون جرم است؟! پس این همه مؤسسات و صندوقهایی که وام میدهند مرتکب جرم میشوند. بنده زمانی که در وزارت کشور مسئولیت داشتم عدهای برای اینکه به بخشی از کارمندانی که عمدتاً ضعیف و جزو کارمندان شرکتی محسوب میشدند وام بدهند، نزد من آمده و اعلام کردند که قصد خرید زمینی دارند تا در آن مسکنی برای اعضای تعاونی تهیه کنند. آنان اعلام کردند طبق قانون، وزیر میتواند با وام دادن به تعاونی مسکن موافقت کند. من اعلام کردم بروید قانون را بیاورید. طبق ماده 17 قانون تعاون، هر سازمانی اگر منابع مالی داشته باشد میتواند برای تهیه مسکن کارکنان خود وام قرضالحسنه کوتاه مدت بدهد.
پورمحمدی گفت: من پس از آنکه از صحت قانون اطمینان پیدا کردم پرسیدم که آیا بودجه این کار را داریم؟ گفتند ما سراغ فلان معاونت وزارتخانه رفته و آن معاون گفته است میتواند چند ماه این پول را در اختیار آنان قرار دهد. من گفتم چند نفر هستید، آنها اعلام کردند، سه هزار و سیصد نفر عضو این تعاونی هستند. گفتند ما 21 میلیارد تومان پول میخواهیم تا یک قطعه زمینی را خریده و بعد از آنکه اعضا پول خود را دادند این پول را تسویه کنیم. من نامهای به آن معاونت نوشته و اعلام کردم طبق قانون و مقررات و بعد از بررسی، چنانچه امکانش بود، این مبلغ را به عنوان وام کوتاه مدت سه تا چهار ماهه به تعاونی مسکن کارکنان بدهید.
پورمحمدی افزود: این وام پرداخت شد و سه ماه بعد مجدد نزد من آمدند و اعلام کردند که خرید زمین به طول انجامید و ما نمیتوانیم این پول را طی این چهار ماه به وزارتخانه پرداخت کنیم و تقاضای چند ماه دیگر کردند. ما نیز نامهای به آن معاونت نوشتیم و گفتیم اگر میتوانید سه ماه دیگر به کارکنان مهلت بدهید و این کار را اجرا کنید. تمام این مسیر کاملاً قانونی بود. بعد از سه ماه دوم، ما از این وزارتخانه بیرون آمدیم؛ یعنی بیرونمان کردند؛ اخراجمان کردند. حال مسئولیت من چیست؟! مگر تمام تعهدات قانونی که یک مقام کشور میدهد، نباید مقام بعدی بپذیرد؟! شما از بانک وام میگیرید و پس از مدتی، رئیس بانک تغییر میکند؛ آیا شما میتوانید پول بانک را بخورید و به بانک پس ندهید؟! آیا درست است در نظام ما از یک طرف، ادعای دینداری و تقوا کنیم و بعد بگوییم آقایی آمد 21میلیارد تومان را به صورت غیرقانونی از وزارتخانهاش خارج کرد و هنوز بعد از چهار سال پس نداده است؟! این اخلاق دشمنان ما است؛ دشمنان ما از این روش و اخلاق استفاده میکنند. چرا تهمت، دروغ، افترا گناه کبیره است؟! برای اینکه بسیار زشت و ناروا است. چرا این طور حرف زده میشود؟! چرا از اخلاق دشمنان اسلام و انسانیت برای ضربه به رقیب استفاده میشود؟!
وی خاطرنشان کرد: همان شب که این ادعا از زبان این مسئول مطرح شد تعاونی وزارتخانه اطلاعیه داد مبنی بر اینکه این پول طبق قانون گرفته شده و 11 میلیارد آن نیز به آن وزارتخانه پس داده شده است؛ این در حالی است که برای پس دادن بقیه پول کارشکنی شده و خواستار آن شدند که آن مسئول برای حل مشکل اقدام کند.
اگر بنا باشد ما حرف بزنیم، حرفهای زیادی برای مطرح کردن داریم
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اگر بنا باشد ما حرف بزنیم، حرفهای زیادی برای مطرح کردن داریم، گفت: این افراد باید از غضب خدا و بنده خدا که کارش را طبق حق انجام داده و مظلوم واقع شده بترسند. باید این افراد حیا کنند. اینکه به دروغ میگویند این پول را بردند و پس هم ندادند واقعا زشت است. اگر شما ریالی از آن پول را دیدید ما هم آن را دیدیم. این موضوع یک دستور اداری بود که ذیحساب دارد و طی آن، برای خانه دار شدن حدود سه هزار نفر از کارمندان محروم وزارت کشور اقدام شد. اینها که شعار میدهند ما میخواهیم مردم را خانهدار کنیم چرا این حرف را میزنند؟! ما چه شعار میدهیم و چه عمل میکنیم؟! اخلاق و دیانت ما کجاست؟!
پورمحمدی گفت: ما در حال جنگ با رأس این بداخلاقیها در دنیا یعنی اسرائیل و آمریکای جهانخوار هستیم و دوست نداریم در کشور خودمان این بیاخلاقیها و بیتقواییها رایج شده و سکه بازار شود. متأسفانه این روزها شاهدیم، به راحتی به هر کس تهمت زده میشود و ضد انقلاب هم از این تهمتها هلهله سر میدهد. در طی این مدت که تهمتها علیه من مطرح شد تمام شبکههای ضد انقلاب جشن گرفتند. اینها خوراک شبکههای ضد انقلاب و بیدین را فراهم میکنند. مبارکشان باشد. نوش جانشان باشد. ولی بدانند که این لقمهها از گلویشان پایین نمیرود.
وی با تأکید بر اینکه حق از بین رفتنی نیست، گفت: من هم گفتم در راه دفاع از انقلاب و ارزشها ایستادهام؛ در راه مردم و سلامت نظام اداری ایستادهام. در راه مبارزه با فساد و فاسدین ایستاده و محکم تر از گذشته میایستیم. این حرفها هم که علیه من زده میشود تاوان همین ایستادگیام است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شهدای ما هم تاوان همین راه را دادند. ما هم میخواهیم از مردم و سلامت این مردم دفاع کرده و با فساد مبارزه کنیم؛ هر قدر میخواهند به ما تهمت بزنند. طی این مسیر افتخار ما است، حال هر کس میخواهد هر حرفی علیه ما بزند. از خدا میخواهیم به ما صبر و تقوا بدهد. انشاء الله خداوند به همه ما صبر و تقوا بدهد که هم دشمنان انسی و هم دشمنان جنیمان ناکام شوند.
در شرایط امروز کشور مدیران باید وعدههای درست به جامعه بدهند
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تحریمهای غیرقانونی غرب علیه ملت ایران گفت: در این شرایط باید ایستادگی کرد. خداوند به ما امر کرده که جا نزنیم و عقب نکشیم. دلیلی وجود ندارد ملت ایران ترسیده و مقهور حرفهای دشمنان شود. توصیه بعدی خداوند به ما در برابر دشواریها و سختیها این است که درست عمل کنیم. اگر دشمن دروغ میگوید نباید ما دروغ بگوییم. اگر دشمن خدعه کرده و ظلم میکند، ما خدعه نکرده و ظلم نکنیم. اگر دشمن از راههای پلید ورود پیدا میکند، ما از راههای ناصواب وارد نشویم.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور هر کس باید به وظیفه خود عمل کند. مدیران نیز باید به وظیفه خود خوب عمل کنند. مدیران باید از تمام ظرفیتهای موجود، برای کمک و رفع مشکلات مردم استفاده کنند. مدیران باید وعده درست به مردم و جامعه بدهند. مدیران باید تمام ایدههای کارشناسی کشور را به کار بگیرند. نه اینکه بگویند به نظر من یا به ذهن جمع ما این طور میآمد.
پور محمدی خطاب به مدیران ارشد کشور گفت: شما عده محدود هستید اما در کشور ما برای یک رشته کارشناسان زیادی وجود دارد. بروید دنبال نظر این کارشناسان و نگویید به نظر ما عده محدود این آمد. نباید این طور باشد که هرچه به ذهن من به عنوان رئیس یک سازمان رسید، همان را مطلقاً درست بدانم و بر مبنای آن عمل میکنم. این نشان میدهد تقوای مدیریتی نیست. خدا به پیامبر(ص) خود فرمود: تو نیز در امور جامعه و مردم باید مشورت کنی. حضرت امیرالمؤمنین(ع) نیز فرمود هر کس به رای خود عمل کند از بین رفته و امور را خراب میکند و فاسد میشود.
نباید در ادارات کار مردم را به امروز و فردا سپرد
پورمحمدی با تأکید بر پیشرفت امور بر اساس نظرات کارشناسی گفت: هر کس بگوید تیم من این طور فکر میکند و باید طبق آن عمل کرد، اشتباه کرده است. مدیر باید از نظرات کارشناسی برای انجام درست امور استفاده کند. این میشود تقوای مدیر. تقوای کارمند هم این است که اگر میتواند کار مردم را الآن راه بیندازد و به ده دقیقه دیگر موکول نکند. نباید در ادارات کار مردم را به امروز و فردا سپرد. بنابراین در شرایط امروز که دشمن تلاش میکند به ملت ایران ضربه بزند، راه حل این است که اول مقاومت کنیم و دوم، تقوا پیشه کنیم. اگر به توصیه خدا در این زمینه عمل کنیم، قرآن وعده داده است که دشمن نمیتواند به ما ضربه بزند.
4545
نظر شما