به گزارش خبرآنلاين، در ادامه نشست خبري امروز محمود احمدينژاد، خبرنگاري نظر رئيسجمهور درباره روابط ايران و آمريکا پس از انتخابات بعدي ايالات متحده را پرسيد و او با بيان اينکه اين سوال را بارها از او در آمريکا پرسيدهاند، ادامه داد: من به اين سوال پاسخ ندادم تا در انتخابات رياست جمهوري آمريکا تاثيري نگذارم.
وي با بيان اينکه اين شرايط بين ايران و آمريکا ادامه نخواهد يافت، از متضرر شدن دولت آمريکا در اين شرايط سخن گفت و افزود: آمريکا بيش از ما از اين قطعي رابطه متضرر شده است. الان هم بين سياستمداران آمريکا مساله تجديد نظر در رابطه با آمريکا مطرح است و براي آنها هم يک سوال جدي است.
خبرنگار يک رسانه ژاپني هم سوالش را با درخواست مصاحبه اختصاصي از احمدينژاد آغاز کرد که رئيس جمهور به شوخي خطاب به يکي از افراد حاضر در جلسه گفت: آقا بنويس تو نوبت! البته همه اين خبرنگاران در نوبت هستند.
اين خبرنگار پرسيد که آيا بازداشت مشاور احمدينژاد از سوي گروه خاصي براي اعمال فشار بر رئيسجمهور و دولت بوده است؟ احمدينژاد هم با بيان اينکه هفت سال است که در فشاريم، افزود: دو سال است که اين فشارها زياد شده! ما عادت داريم در فشار زندگي کنيم! از زمين و دريا و هوا فشار مي آيد!
خبرنگار اصرار کرد که آيا اين فشارها از سوي جريان خاصي است؟ که رئيسجمهور پاسخ داد: من چنين برداشتي ندارم که از سوي جناح خاصي است.
وي با تاکيد بر اينکه اين مساله حق جوانفکر نيست و اين دستگيري به نفع کشور نبوده است، ادامه داد: من نمي گويم که برخوردها برابر نباشد. اما موضع او بر خلاف رهبري نبوده و مجله خاتون مجله بدي نبوده است.
رئيس جمهور به عنوان حسن ختام پاسخش به اين سوال به شوخي گفت: در ژاپن کسي دستگير نميشود؟
خبرنگار روزنامه اطلاعات هم از مشکلات اقتصادي موجود در کشور و تعطيلي کارخانهها و اخراج کارگران سخن گفت و برنامه دولت براي تقويت بخش صنعت را جويا شد. رئيسجمهور اين سوال را خوب خواند و گفت: بالاخره در اين فشارها و تلاطم ها بخشهاي واقعي اقتصاد دچار مشکلاتي شدند. برخي در تهيه موا اوليه مشکل دارند برخي در برگرداندن بدهي هاي بانکي و ... دولت کارگروهي براي تقويت صنعت تشکيل داده و تلاش ميکنيم کمک کنيم. بسياري از کارگاهها هم کمکهاي خوبي از اين کارگروه دريافت کرده است. هر کارگاهي که مشکل پيدا کرده است به استانداري مراجعه کند تا به اين کارگروه معرفي شود.
خبرنگار روزنامه ايران ورزشي هم علت استيضاح وزير ورزش در حالي که ورزش کشور در شرايط خوبي به سر ميبرد، پرسيد. سوالي که رئيسجمهور آن را حدس زده بود و در واکنش به اعتراض برخي خبرنگاران که گفتند چرا از روزنامه ايران، دو نفر سوال ميکنند، گفت: ميدانم سوالتان درباره استيضاح وزير ورزش است، من خودم پاسخ ميدهم!
وي استيضاح را حق قانوني مجلس خواند که در آن نبايد دخالتي شود. او با بيان اينکه اکثريت قاطع نمايندگان دلسوز و کمک کننده به مجلس هستند، افزود: فکر نميکنم اين موضوع از سوي همه مجلس باشد. برخي پس از موفقيت اريان در مسابقات پکن به دنبال به هم ريختن سازمان ورزش بودند، الان هم پس از المپيک و موفقيتهاي آن، باز همين کار را ميکنند.
رئيسجمهور با بيان اينکه به تصميم مجلس احترام مي گذاريم اما ورزش ما نيازمند کمک است، ادامه داد: بنده به عنوان رئيس جمهور هيچ وقت نمي گويم چه کسي رئيس فدراسيون باشد و چه کسي مربي باشد. اينها را خودشان بايد تعيين کنند. من اينقدر ريز وارد نمي شدم اما ديدم جو سنگيني عليه فوتبال است و همه دارند مي کوبند. ديدم به يک جوان 25 ساله که مي خواهد پيراهن ملي بپوشد فشار مي آورند. همه بايد کمک کنند. ما در اين جلسه توضيحاي داديم براي روشن شدن قضايا وگرنه دعوايي نيست. بايد دست به دست هم کشور را با تفاهم و دوستي اداره کنيم. ورزش ما بيشتر از همه با حاشيههاي ساختگي دست و پنجه نرم ميکند.
احمدينژاد ادامه داد: وزير ورزش هر کسي هست همه بايد کمکش کنند. من ازوزير ورزش به طور قاطع حمايت مي کنم او تنها يکسال است که آمده است. اي کاش به جاي استيضاح او را صدا مي کردند و مي پرسيدند که چه کمکي مي خواهي؟ ورزش ايران تازه در حال شکوفايي است. روزنامه ايران و صداوسيما و همه ورزشينويسها اگرنقد ميکنند کمک هم بکنند.
/2929
نظر شما