«ما با کسی شوخی و تعارف نداریم. من یک زمانی پلیس بودم و در آن جایگاه حرفم را صریح و روشن میزدم، الان هم معاون رئیسجمهور هستم و مدیریت مصرف سوخت و حمل و نقل را دارا هستم که ارتباط مستقیمی هم با خودروسازان دارد، در این جایگاه هم قانون را اجرا میکنیم و شوخی هم نداریم.»سردار محمد رویانیان هنوز خود را یک نظامی میداند و وقتی از وی میپرسم آیا بازنشست شدهاید یا خیر؟ میگوید: «بازنشست نشدهام و همچنان یک نظامی هستم.»
با همان خوی و رسم و رسوم نظامیها سخن میگوید و خود را نوکر مردم معرفی میکند. وقتی میپرسم دولت در برخورد با خودروسازان چه روشی را پیش خواهد گرفت، گلویی تازه میکند و میگوید: «ما از درون مردم و برای مردمیم و خودمان را نمیفروشیم.»
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سابق ناجا و رئیس فعلی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از تهیه و تدوین قانونی در این ستاد خبر میدهد که واردات خودرو و تولید خودرو را ساماندهی خواهد کرد.
او در مورد متضرر شدن خودرو سازان از طرح دو گانه سوز کردن خودرو ها می گوید:اینکه خودروسازها بخواهند از زیر بار مسئولیت و اجرای قانون شانه خالی کنند و بعد بگویند متضرر شدهاند یعنی چه؟ اینها کمپانیهای بزرگی هستند که با تولید خودرو سود خود را به حد کافی دارند.
من از شما سؤال میکنم، اینکه شرکتهای خودروسازی با گازسوز کردن خودروها دچار ضرر و زیان میشوند میتواند توجیهی باشد برای عدم اجرای قانون و مصوب دولت؟
ببینید، شرکتهای خودروسازی همیشه از منافع دولتی برخوردار بودند با مسالمت با آنها برخورد میشد، به همین دلیل خودشان را محق میدانند که برخی قوانین را اجرا نکنند و سرپیچی کنند. به همین دلیل بهانه تراشی میکنند و این اقدامی که در جهت منافع ملی است را در مقابل خود میبینند.
متن کامل این گفتگو را با عنوان اگر به اندازه کوه دماوند طلا بدهند، با خودروسازان رفاقت نمیکنم بخوانید.
نظر شما