بازارهای اتومبیل های فرانسوی روز به روز با کاهش بیشتر ورود خودرو روبرو می شود.

کارخانه های سازندۀ اتومبیل در فرانسه روزهای سختی را پشت سر می گذارند. در ماه اکتبر کارخانه ها شاهد کاهش 7.8 درصدی در تعداد شماره گذاری اتومبیل ها بودند که در این میان گفته می شود وضعیت رنو چندان مساعد نیست. به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اینترنتی مجلۀ لوپوئن چاپ پاریس، طبق گزارشی که  از سوی کمیتۀ سازندگان فرانسوی اتومبیلCCFA منتشر شد، ماه گذشته تنها 162.411 عدد اتومبیل نو در فرانسه شماره گذاری شده است یعنی 7.8% کمتر از اکتبر 2011 و 15.8% کمتر از تعداد روزهای کاری کارخانه ها. گفته می شود وضعیت حتی در 10 ماه اول سال جاری با کاهش 13.3 درصدی در اطلاعات خام شکل وخیم تری دارد.
طبق گزارش مذکور، کمیتۀ سازندگان فرانسوی اتومبیل برای کل ماههای سال جاری کاهش 12 درصدی را پیش بینی کرده بود، اما سخنگوی این کمیته می گوید:" امیدواریم که این رقم خیلی خوشبینانه نباشد"طبق آمار منتشر شده، شرکت پژو سیتروئن در ماه اکتبر شاهد کاهش 5 درصدی بود. سود رنو نیز تنها 26.4% بوده و شماره گذاری اتومبیل های این مارک قدیمی شاهد کاهش 27.2 درصدی بوده است. کارشناسان اقتصادی دلیل نزول وضعیت کارخانه های اتومبیل سازی را سقوط بازارهای جهانی و تغییر کیفیت اتومبیل می دانند. این در حالی است که رنو در بهار سال 2011 دچار مشکلات فنی برای تأمین بخشی از موتورهای دیزلی خود شده بود و پس از آن نیز دچار کاهش فروش در تولیدات شد. رنو-دومین سازندۀ اتومبیل در فرانسه- به تازگی مدل جدید خود را با نام کلیو4 به بازار ارائه داده که در حال ایجاد تغییر در وضعیت فروش این شرکت است.
اما در اوج بحران، گفته می شود وضعیت گروههای تولیدکنندۀ خارجی نسبتاً بهتر است به گونه ای که در ماه اکتبر میزان شماره گذاریهای این کارخانه ها به 47% رسید(2.5% افزایش) با این حال وضعیت آنها نیز چندان تعریفی ندارد. جنرال موتور و فورد شاهد کاهش 7.7 درصدی و 10.2 درصدی در میزان فروش خود بوده اند. جنرال موتورز به تازگی اعلام کرده که قصد دارد 2600 شغل در اروپا را حذف کند، جایی که این شرکت بیشترین خسارت و کاهش فروش را طی ماههای اخیر شاهد بوده است. فورد نیز قصد دارد یکی از شعبات کارخانۀ خود را در اروپا تعطیل کند.
سایر کارخانه های تولید کننده نیز وضعیت مشابهی دارند. شرکت ایتالیایی فیات شاهد کاهش 8 درصدی، نیسان ژاپنی 2.9 درصدی و بنوه آلمانی نیز شاهد کاهش 3.3 درصدی بوده است.
اما شرکت آلمانی فولکس واگن که به تازگی مدل جدید گلف خود را به بازار ارائه کرده، شاهد افزایش شماره گذاریها در تعداد اتومبیلها بوده است (3.4+%). تویوتای ژاپنی 19.4% و دیملر آلمانی(در مدلهای اسمارت و مرسدس) 33.2% و هیوندای کره ای نیز افزایش 20.8 درصدی داشته اند. این روند دولت فرانسه را که به تازگی درخواست کنترل بیشتر بر واردات اتومبیل های کره ای را مطرح کرده بود، نگران کرده است. اما این درخواست در اواخر ماه اکتبر از سوی کمیسیون اروپا به دلیل عدم احراز شرایط قضایی رد شد. به خصوص اینکه بخشی از اتومبیل های کره ای که در فرانسه به فروش می روند در کشورهای اروپای شرقی مونتاژ می شوند. 

31263


 

کد خبر 255427

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    17 1
    راستی وضعیت خودروسازهای داخلی ایران چطوره؟!
  • بدون نام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    14 1
    اما سایپا و ایرانخورو همچنان در صدر جدول فروش قرار دارند ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین