دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با استفاده از ظرفیت های قومیتی به راحتی می توان تحریمها را خنثی و نیاز ارزی کشور را از بین برد.
محسن رضایی که در همایش انجمن زاگرس نشینهای استان البرز با محوریت فرصت ها و چالش ها در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سخن میگفت، با اشاره به اینکه تنوع فرهنگی، سرمایهای بس گرانبها برای ایران بشمار می رود، تصریح کرد: با وجود تنوع قومی و فرهنگی زیاد در کشورمان این سرزمین همواره مانند یک خانواده در کنار همدیگر زیسته و در شرایط و موقعیت های مختلف یار و یاور همدیگر بودهاند که هشت سال جنگ تحمیلی نمونه بارزی از این همکاری و همدلی است.
رضایی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس اقوام از همدیگر گوی سبقت را در خیرات گرفته بودند و هر ایرانی با هر زبان و قومیتی برادری خود را برای هموطنش ثابت می کرد و در زمان فعلی نیز این جریان هنوز ادامه دارد.
وی افزود: در حال حاضر در هر منطقه ایرن ظرفیتهایی وجود دارند که می توان با استفاده از آنها به راحتی منطقه را به لحاظ اقتصادی تحت پوشش خود قرار دهیم، برای مثال کردستان ،آذربایجان، سیستان بلوچستان و مشهد هر کدام به دلیل نزدیکی قومیتی به کشورهای مجاور می توانند روابط خوب اقتصادی را در منطقه حاکم کنند.
رضایی تاکید کرد: با استفاده از این ظرفیتهای قومیتی به راحتی می توان تحریمها را خنثی و نیاز ارزی کشور را از بین ببریم و با ورود نیروهای خلاق و با استعدادی به عرصه جدید اقتصادی که در میان اقوام به وفور به چشم می خورند، رونق را برای کشور به ارمغان آوریم .
وی افزود: با فراهم آوردن زمینههای لازم و تقویت نیروهای انسانی و قومی می توانیم به راحتی اثرات ناشی از تقویت این بعد ملی را در کوتاه مدت و بلند مدت ببینیم.
دبیر تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هویت بخشیدن به اقتصاد منجر به توسعه این بخش می شود، گفت: اقتصاد بدون هویت توسعه نمی یابد باید با دید جدید با محوریت فرهنگی به اقتصاد نگریسته شود؛ چرا که هر کالا و تولیدی اعتبار خود را از هویت خود می گیرد.
وی افزود: اگر در مقابل هر نوع تولیدی هویت و ارزش های فرهنگی را هم اضافه کنیم در ابعاد گوناگون اقتصادی می توانیم توسعه ای چند بعدی داشته باشیم .
وی با بیان اینکه تورم مسئله ای است که برای همه کشورهای دنیا رخ داده است، گفت: ما در دنیا کشوری نداریم که نتوانسته باشد تورم را مهار کند و در کشور ما نیز پتانسیل و توانایی کافی برای مهار تورم وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه سکه سرد دست مردم دادن بیشتر رونق اقتصادی را به دنبال دارد تا سکه داغ گفت: یارانه های فعلی مانند سکه های آماده ای هستند که دست مردم داده می شوند، ولی این سکه ها از آنجا که در جای خود به کار نمی روند رونق اقتصادی را به دنبال ندارند، اما سکه سرد یارانه ای است که دست مردم داده نمی شود، ولی رونق اقتصادی و اشتغال را به دنبال دارد.
رضایی در پایان اجتماع و نیروی انسانی را سرمایه ملی دانست و تصریح کرد: این مهم ترین سرمایه ایران اسلامی است و همه سرمایه های دیگر با تقویت این بعد رشد خواهند کرد .
/2929
نظر شما