۰ نفر
۲۵ آبان ۱۳۹۱ - ۰۲:۰۲

یکشنبه گذشته، روز بدی برای فوتبال ایران بود؛ روزی که تیم‌های ملی فوتبال جوانان و فوتسال بزرگسالان ایران شکست خوردند.

 میثم بهرامی / «ناکامی» در فدراسیون علی کفاشیان واژه‌ای جدید نیست. غیر معمول هم نیست. ناکامی‌های فدراسیون کفاشیان آن‌قدر زیاد شده که دیگر بزرگ‌ترین ناکامی‌ها هم زیاد به چشم نمی‌آیند. فوتبال ایران از زمانی که علی کفاشیان روی صندلی ریاستش نشسته، در تمام رده‌های سنی تیم‌های ملی شاهد نتایج بد و شکست‌های بزرگ بوده. آخرین نمونه این شکست‌ها که کلکسیون ناکامی‌های فوتبال ایران را تکمیل کرد، حذف زودهنگام تیم ملی فوتسال از جام جهانی و ناکامی تیم ملی فوتبال جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا بود.

ابتدا تیم ملی فوتبال جوانان در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی آسیا مقابل کره جنوبی شکست خورد و باز هم حسرت صعود به جام جهانی را بر دل اهالی فوتبال گذاشت. سپس شکست تلخ فوتسال ایران مقابل کلمبیا ثبت شد تا یکشنبه سیاه فوتبال رقم بخورد. در آن یکشنبه، فدراسیون علی کفاشیان که مدت‌ها از دست منتقدان در امان بود، دوباره آماج حملات منتقدان قرار گرفت. دو تیم ملی که شرایطی خوب داشتند، با حذفی زودهنگام، از دور مسابقات کنار رفتند تا علی کفاشیان دوباره مورد انتقاد قرار بگیرد که چرا کادر فنی مقتدری برای این تیم‌ها انتخاب نکرده است.
کفاشیان فردای آن روز مصاحبه‌ای کرد و گفت که کادر فنی جوانان و فوتسال تغییر می‌کنند. اما این برای منتقدان کافی نبود. همه می‌خواستند بدانند کفاشیان اصلا چرا اکبر محمدی و علی صانعی را به عنوان سرمربی تیم‌های جوانان و فوتسال انتخاب کرده است. اکبر محمدی از زمان حضورش در تیم ملی نوجوانان همواره با انتقاد اهالی فوتبال مواجه بود. کارشناسان و خاک خورده‌های فوتبال به این موضوع اعتراض می‌کردند که چرا یک نفر باید کارش در مربیگری را با سرمربیگری تیم ملی نوجوانان شروع کند؛ آن هم کسی که بازیکن شاخصی هم نبوده. در حالی که مربیان بزرگی تیم نداشتند و حاضر بودند سرمربیگری تیم ملی نوجوانان را قبول کنند، انتخاب محمدی جای سوال داشت. محمدی در تیم ملی نوجوانان عملکرد بسیار ضعیفی داشت و همین بهترین دلیل بود تا فدراسیون او را برکنار کند. اما محمدی نه تنها برکنار نشد، بلکه ارتقای پست گرفت و هدایت تیم ملی جوانان را به او دادند. حالا او با تیم ملی جوانان نتایج ضعیف تیم نوجوانان را تکرار کرده و اگر قرار باشد مثل دفعه قبل به پاس نتایج ضعیفش ارتقای پست بگیرد، این بار باید سرمربی تیم ملی بزرگسالان شود! جالب بود که محمدی پس از ناکامی تیمش، دلیل مشخصی برای این اتفاق نداشت و فقط گفت که تیمش کم تجربه بوده {ایـــنـــجـــا}.
در تیم ملی فوتسال اما ماجرا فرق می‌کرد. مسئولان فدراسیون فوتبال با حسین شمس، مربی موفق تیم ملی مشکل داشتند و او را برکنار کردند تا سرمربیگری تیم ملی را به علی صانعی بدهند. علی صانعی تیم ایران را فقط تا مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی بالا برد؛ در حالی که اهالی فوتسال انتظار داشتند این تیم حداقل کلمبیا را ببرد و به یک چهارم نهایی برسد. صانعی پس از حذف تیمش، شانس و داوری را بهانه کرد و گفت: «بدشانس بودیم و به داور باختیم.» با نتیجه‌ای که تیم صانعی گرفت، ناکامی‌های فدراسیون فوتبال تکمیل شد تا لقب «فدراسیون ناکام» بهترین واژه‌ای باشد که برای فدراسیون کفاشیان به کار می‌رود.
پس از شکست‌های تیم ملی فوتبال جوانان و فوتسال بزرگسالان، گرچه هواداران انتقادهای زیادی از ریاست فدراسیون و رئیس کمیته فوتسال انجام دادند {ایـــنـــجــــا} اما علی کفاشیان رئیس همیشه خندان فوتبال ایران، دوباره سرش را بالا گرفت و جمله‌ای تاریخی به زبان آورد. او در مصاحبه‌ای گفت: «همه‌اش که نمی‌شود برد!» شاید باید یک نفر هم پیدا شود که به خود کفاشیان بگوید: همه‌اش که نمی‌شود باخت!
 
43 43
کد خبر 257874

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین