به گزارش خبرآنلاین به نقل از انتشارات الهدی، این اثر در صدد پاسخ به این سئوالات است که آیا واقعا اسلام گرایی در منطقه رشد داشته یا نه و اگر چنین است، اسلام با کدام ویژگیها در آسیای مرکزی در حال توسعه است؟ و یا اینکه چالشها و فرصتهای مترتب بر رشد اسلامگرایی در منطقه مورد نظر برای جمهوری اسلامی ایران از چه ترتیباتی میتواند برخوردار باشد؟
نویسندگان کتاب «روند اسلام گرایی در کشورهای آسیای مرکزی، پیامدها و چالشها برای جمهوری اسلامی ایران»، نظریه رئالیسم ساختاری را مناسبترین چارچوب برای پاسخ به سئوالات فوق دانستهاند. زیرا بخش اعظم واقعیت تحولات آسیای مرکزی و در واقع مرکز ثقل بازی بزرگ در این حوزه، قدرتهای برتر جهانی هستند.
در بخشی از این اثر میخوانیم: «در چارچوب اقدامات آمریکایی که تصور بر این بود با ورود اسرائیل به آسیای مرکزی ارزشهای غربی در منطقه به نحو مناسبی معرفی خواهد شد و بدین وسیله آلترناتیوی در مقابل اسلام گرایی منطقه بوجود خواهد آمد لذا در قالب یک برنامه مشترک، مبلغی را به ارزش پنج میلیون دلار به دولتهای منطقه آسیای مرکزی و حتی به دو کشور آذربایجان و ارمنستان در قفقاز جنوبی اختصاص دادند. در این برنامه که برای اهداف کشاورزی و پزشکی تدارک دیده شده بود، اسرائیل مسئولیت فراهم آوری تکنولوژی و توزیع منابع مالی را به عهده گرفت... .»
کتاب «روند اسلام گرایی در کشورهای آسیای مرکزی، پیامدها و چالشها برای جمهوری اسلامی ایران» به همت مرکز مطالعات فرهنگی- بین المللی سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی تهیه و توسط موسسه بین المللی الهدی در 117 صفحه و قیمت 65 هزار ریال منتشره شده است.
ساکنان تهران برای تهیه این کتاب و هر محصول فرهنگی دیگری کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060
نظر شما