حدود 2 میلیون نفر امسال برای استقبال از حجاج به 17فرودگاه کشور می‌آیند که با توجه به شیوع آنفلوانزای A از مردم می‌خواهیم در حداقل ممکن برای استقبال از حجاج بیایند.

به گزارش فارس، ‌احمد مؤمنی رخ امروز در نشست آنفلوانزای نوع A در وزارت بهداشت افزود: امسال حدود 62 هزار نفر از ایران برای شرکت در مراسم حج تمتع به عربستان رفته‌اند که با توجه به شیوع بیماری آنفلوانزای A با همکاری مدیران فرودگاه‌ها، سپاه، اداره گذرنامه و وزارت بهداشت تدارک زیادی برای آموزش این افراد و کنترل این بیماری انجام شده است.

وی ادامه داد: آموزش‌های لازم هنگام رفت و برگشت حجاج توسط مهمانداران هواپیماها به حجاج ارائه می‌شود و به طور مرتب اصول بهداشتی، چگونگی رفتار در هنگام ابتلا به بیماری، استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها و پرهیز از روبوسی بر آنان آموزش داده می‌شود.

وی گفت: 17 فرودگاه در کشور داریم که پروازهای بین‌المللی از جمله پرواز به جده و مدینه از آنها انجام می‌شود.

وی افزود: تخمین ما این است که برای هر پرواز بین 10 تا 15 هزار نفر به استقبال حجاج به فرودگاه می‌روند و در مجموع هنگام بازگشت حجاج حدود 2 میلیون نفر به استقبال حجاج به فرودگاه خواهند رفت، همین ازدحام جمعیت در کنار هم عامل مهم انتقال بیماری خواهد بود، ضمن اینکه دست دادن و روبوسی با حجاج هم به این مسئله دامن می‌زند.

مؤمنی اضافه کرد: از خانواده‌ها و نزدیکان حجاج می‌خواهیم که شرایط امسال را درک کنند و تا جای ممکن برای استقبال حجاج به فرودگاه نیایند، ضمن اینکه حجاج نیز مراسم مهمانی خود را یک هفته به تعویق بیندازند.

وی گفت: علاوه بر آن اسپری‌های ضد عفونی کننده به دست‌های حجاج قبل از پیاده شدن از هواپیما زده می‌شود تا میزان انتقال بیماری به حداقل برسد اما به طور جد از حجاج و مردم می‌خواهیم از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.

وی افزود: البته اورژانس و تیم تخصصی وزارت بهداشت نیز در فرودگاه‌ها مستقرند و افراد بیمار بد حال را به بیمارستان منتقل می‌کنند.

 

کد خبر 26743

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۱:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    0 0
    ما فقط ياد گرفتيم در جلسات بگويم بابا فكري براي جلوگيري بكنيد.اگر واقعا نگرانيد به هر قيمتي كه شده پس از بازگشت حجاج يك هفته آنان را قرنطينه كنيد مگر ميشود دست نداد-روبوسي نكرد-وليمه نداد فرهنگ ما اين اجازه را نميده حضرات بدانند هزينه درمان مردم پس از ابتلا به مراتب از هزينه يك هفته قرنطينه بيشتر است. هشدار!! هشدار!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین