خاطرات محسن رفیقدوست، اولین و آخرین وزیر سپاه جمهوری اسلامی با به پایان رسیدن مراحل آماده‌سازی در سوره مهر منتشر خواهد شد.

 

به گزارش خبرآنلاین، هدایت الله بهبودی، مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری درباره کتاب «برای تاریخ می‌گویم» گفت: از مدتی پیش به این نتیجه رسیده‌ایم که ثبت و ضبط خاطرات دهه اول انقلاب مغفول مانده است. می‌بایست برای این برهه زمانی اقدامی صورت می‌دادیم. گذشت 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، ضرورت توجه به حوادث سال‌های آغازین انقلاب را افزایش داد. 10 سال اول انقلاب که جنگ تحمیلی در آن واقع شده جزو سال‌های پر افت و خیز و پر حادثه تاریخ اخیر است.

مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری افزود: در ابتدا قصدمان این است که با دو کار روند نگارش خاطرات این دوران را شروع کنیم. اولین اثر خاطرات آقای محسن رفیقدوست است. کتاب دیگر هم خاطرات آقای جواد منصوری است که تحویل انتشارات سوره مهر شده است. این دو کتاب برای بازنمایی حوادث و رخدادهای 10 سال اول انقلاب از زبان دو تن از شخصیت‌های حاضر و ناظر آن رویدادها در قالب خاطرات منتشر خواهند شد.

وی در ادامه درباره ویژگی کتاب «برای تاریخ می‌گویم» گفت: کتاب خاطرات آقای محسن رفیقدوست از چند جهت اهمیت دارد. اول حوصله‌ای که تدوین‌گر این کتاب آقای سعید علامیان به خرج داده است. آقای رفیقدوست با اینکه مسئولیت اجرایی ندارد، ولی سرشان شلوغ است و ثبت این خاطرات از تدوین‌گر وقت طولانی گرفته است. سعید علامیان حدود سه سال برای ثبت و ضبط خاطرات آقای رفیقدوست وقت گذاشت.

بهبودی ادامه داد: بعد از سه سال این کار به دفتر ارائه و تایید شد، ولی از آقای علامیان خواستیم که خاطرات ده، دوازده روز قبل از پیروزی آقای رفیقدوست را که ایشان از مسئولان کمیته استقبال از امام بود، نیز ثبت و به این کتاب اضافه کند که این کار نیز صورت گرفت.

مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی درباره ویژگی دوم این اثر اظهار کرد: ویژگی دوم این کار، صراحت لهجه و رک‌گویی آقای رفیقدوست است که باعث جذابیت این اثر شده است. ویژگی سوم این خاطرات هم این است که آقای رفیقدوست در قلب حوادث انقلاب و جنگ قرار داشته، ایشان به عنوان وزیر سپاه نقش مهمی در تدارکات جبهه به عهده داشت و خاطرات فراوان و زیبایی دارند که بر جذابیت این اثر افزوده است.

بهبودی در پایان درباره اینکه چقدر امکان این هست که با کارهای دفتر ادبیات و هنر مقاومت همپوشانی پیدا کند نیز اظهار کرد: ما قرار نیست وارد نگارش خاطرات جنگ شویم. چرا که این کار توسط دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری صورت می‌گیرد. در ثبت و ضبط خاطرات این دوره تاریخی، جنگ به عنوان یکی از حوادث آن دوران در کنار مسائل دیگری که در کشور رخ داده، قرار می‌گیرد.

 

بر اساس گزارش سوره مهر، «فیروزه خاتم» گزیده شعرهای آیینی درباره حضرت زهرا(س) است که در آن اسامی شاعرانی چون خسرو احتشامی، علیرضا قزوه و حسین منزوی دیده می‌شود به همت هادی وحیدی گردآوری و تدوین شده که در آستانه عرضه به بازار کتاب است. در این مجموعه شعرهای قریب به 30 شاعری آیینی دیده می‌شود، که شعرها عمدتا در قالب غزل، قصیده و ترکیب‌بند می‌باشند. تم شعرها غالبا در مدیحه و مرثیه بانوی بزرگ اسلام است که شعرها عمدتا در مدح آن بزرگوار است.

به اعتقاد وحیدی در این مجموعه شعری سعی شده از تلفیق شاعران جوان و شاعران نامی استفاده شود تا از این طریق بتوان یک مجموعه شعری فاخر را در خور نام دختر پیامبر اسلام تولید کرد.

6060

کد خبر 267445

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین