یکی از خوانندگان خبرآنلاین می نویسد: ما کشاورز هستیم.اگر چاه آب کشاورزی درهر موقع از سال خشک وبی آب شود یا دراثر رانش زمین تخریب شود. کشاورزی بخواهد چاه جدیدی حفر کند به علت کار شکنی برای مجوز حفر کشت یک سال تا دوسال آن کشاورز خشک شده و متاسفانه به علت کوچک شمردن ما کشاورزها کسی نیست به این موضوع رسیدگی کند شمافکر میکنید چرا کشاورزی درحال نابود شدن است چرا به جای خود کفایی پسرفت داشته ایم چرا قیمت محصولات کشاورزی و مرغ و گوشت دام اینقدر گران شده.فقط به خاطر عدم کارایی وزارت نیرو در حوزه آب هست من خودم سال 90-91 حدود صد هکتار کاشتم ازجمله گندم و ذرت و جو. زمینه خشک شد منی که چند سال کشاورز نمونه استان همدان بودم حالا در مرز ورشکستگی قرار دارم. و وقتی به مسولیت اداره آب همدان اعتراض میکنیم فایده ای ندارد.
این درحالی است که براساس اظهارات معاون وزیرنیرو در امور آب و آبفا، همدان 4 دشت دارد که به دلیل برداشت های بی رویه از آبهای زیرزمینی در این منطقه هر 4 دشت ممنوعه اعلام شده اند و اجازه حفر چاه در این دشتها ممکن نیست.
به گفته دایمی البته سعی شده تا مشکل کشاورزانی که سرمایه گذاری کرده اند به شکلی حل شود اما به هرحال به دلیل برداشت های بی رویه و غیرقانونی در این منطقه ما شاهد فرونشست زمین و شورشدن آب هستیم که این خود یک هشدار جدی است. حتی برخی از چاه ها به سنگ کف رسیده اند.
وی متذکرشد: برای همین است که مجوز احداث چاه به کشاورزان داده نمی شود. برای همین است که همواره مسوولان آبی بر استفاده از روش های کم آبیاری تاکید دارند و همواره درخواست می شود که چاه های غیرمجاز احداث نشود تا شرایط یک دشت به جایی نرسد که ما چاره ای جز اعلام منطقه ممنوعه نداشته باشیم.
سرپرست آب و آبفا وزارت نیروتاکید دارد: سالانه 6 میلیارد مترمکعب بیشتر از برنامه از آب های زیرزمینی استفاده می شود که این مساله یکی از بزرگترین مشکلات آبی کشور محسوب می شود.
45/221
نظر شما