به گزارش خبرآنلاین؛ نادر قاضی پور، نماینده ارومیه به نمایندگی از درخواست کننده های تحقیق و تفحص از دیگر نماینده ها خواست برای اصلاح شیوه نامه اعزام معلمان به خارج از کشور، به تحقیق و تفحص رای دهند.
او گفت: هم اکنون فرزندان سفرا، کارکنان وزارت خارجه، باید در خارج از کشور تحصیل کنند و آینده این فرزندان دست معلمان آنهاست. باید گزینش معلمان اعزامی به خارج از کشور با انصاف و عدالت باشد و مورد بازبینی قرار گیرد.
به گفته قاضی پور هم اکنون فقط از ۳ استان برخوردار از کشور، معلم به خارج اعزام میشود: از استانهایی مانند آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، بوشهر، خراسان جنوبی، کرمان، لرستان، گیلان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان یا معلم به خارج اعزام نمی شود و یا تعداد این اعزام ها بسیار پایین است که با هیچ منطقی سازگار نیست.
او گفت: باید عدالت و انصاف در این زمینه رعایت شود، هماکنون برخی ماموریت شان در حال تجدید است، بدون اینکه مجددا مراحل آزمون طی شود، این موضوع با عدالت در مغایرت است.
در بخشی از گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دراین باره آمده است: "وزارت آموزش و پرورش مواردی همچون تهیه و تنظیم شیوه نامه، برگزاری آزمون اعزام، احراز صلاحیت گزینش و حراست، در نظر گرفتن مدرک تحصیلی، نیاز مدارس خارج از کشور به رشته مورد نیاز، ترکیب زوج فرهنگی، انتخاب در کمیته نیروی انسانی مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور و تایید دفتر آموزش وزارت خارجه را در جهت رفع مشکلات و تقویت مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور انجام داده است."
پس حرف های قاضی پور به عنوان نماینده درخواست کنندگان تحقیق و تفحص، در صحن علنی رای گیری انجام شد. اما این طرح با 93 رای موافق، 108 رای مخالف و 21 رای ممتنع تصویب نشد.
بخشی از نطق قاضی پور که برای ترغیب نمایندگان به رای دادن به تحقیق و تفحص بود را بشنوید. او نکات جالبی درباره شرایط اعزام به خارج بیان کرد.
4747
نظر شما