به گزارش خبرآنلاین، ارسلان فتحی پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود با بیان این که وحدت سنگ بنای جامعه اسلامی است، گفت: ضرورت وحدت زمانی مضاعف می گردد که ملتی به صورت مستمر مورد کینه توزی دشمنان قسم خورده خود قرار گرفته و بنابراین در چنین وضعیتی تبیین نقاط مشترک و ایجاد فاکتورهای همگرایی بین افراد و تعریف منافع مشترک اولین گام برای رسیدن به وحدت است.
فتحی پور با اشاره به بحران های اقتصادی کشور گفت: کشور ما پس از انقلاب اسلامی و به ویژه در چند سال اخیر در معرض انواع بحران های تصنعی دشمنان قرار گرفته و هدف اساسی دشمنان ایجاد شکاف میان حکومت و سنگ اندازی در مسیر پیشرفت ملی و بومی ملت ایران هستند.
وی از رهبر معظم انقلاب به عنوان وارث و حافظ اصلی انقلاب یاد کرد که با تیزبینی مخصوص یک رهبر الهی، ترفندها را رصد و به تناسب شرایط، نسخه ضدبحران را برای جامعه تجویز می کنند و از جمله آنها «همت مضاعف»، «اصلاح الگوی مصرف»، «جهاد اقتصادی» و «اقتصاد مقاومتی» است.
فتحی پور گفت: یکی از انگیزه های معظم له در تبیین این راهبرد، توجه به آشنایی عمیق ملت ایران در مفهوم مقاومت و الزامات و ویژگی های ساختاری آن است.
وی با اشاره به تحریم های ایران توسط غرب تصریح کرد: حربه تحریم کارآیی و کارآمدی ندارد و ایران از یک کشور تحریم شونده به قدرت برتر تحریم کننده تغییر موقعیت داد، تحریم تنها توانست زمینه تامین کالاهایی که در داخل کشور توان تولید آن را نداریم ببندد.
وی بیان کرد: امروز به برکت رشد و آگاهی ملت های جهان و تلاش آنها برای رهایی از یوغ استبداد و استعمار، چندجانبه گرایی جایگزین اعضاءگرایی شده و زمینه رشد و شکوفایی ملت های هم سرنوشت به شدت فزونی یافته است.
فتحی پور تاکید کرد: در حال حاضر شکست ابرقدرت ها، زمینه ظهور و بلوغ قدرت های جدید صنعتی، تکنولوژیکی و اقتصادی را فراهم کرده و جهان غرب را به ورطه نابودی افکنده است.
همچنین ابوالقاسم جراره نماینده مردم بندر عباس در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس گفت: برخلاف نظر کسانی که اعتقاد دارند نباید در کشور دست به اصلاحات ساختاری زد، وضعیت فعلی نشاندهنده آن است که کشور نیاز به یک تحول اساسی و شجاعانه در حوزههای اقتصادی دارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان این که اقتصاد مقاومتی فارغ از شعار زدگیهای رایج مؤلفههایی همچون مردمی و درون زا بودن، دانش بنیان بودن و تکیه بر صادرات را در درون خود دارد که بدون تغییرات اساسی در نظام بیمار کنونی اقتصادی کشور رسیدن به این هدف را میسر نمیکند، گفت: ای کاش رئیس جمهور که به درستی این ضرورت را تشخیص داده بود در عمل نیز محورهای به هم پیوسته طرح تحول اقتصادی را اجرا میکرد.
جراره ادامه داد: نزدیک شدن به زمان انتخابات و ریاست جمهوری فضای عمومی کشور را تحت تاثیر خود قرار میدهد که در این میان ذکر چند نکته ضرورت دارد. تفکر روشنفکرانه مقام معظم رهبری باید نقشه راه تمامی فعالان این عرصه باشد. طرح شعار انتخابات آزاد از سوی کسانی که پیش از این طرحها فریب دیگری همچون دولت وحدت ملی را مطرح کردند، همنوا با ضدانقلاب خارج نشین آغاز سناریوی خطرناک دیگری است که باید به تمامی دلسوزان و هوشیاران عرصه انقلاب اسلامی به آن توجه کنند.
نماینده مردم بندرعباس تصریح کرد: طنز تلخ این مسئله آنجاست که این شعار از زبان کسانی مطرح میشود که 8 سال با این سازوکار انتخاباتی در بالاترین سطوح حاکمیت حضور داشتند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: تجربه سالهای اخیر به خوبی نشان میدهد که نیاز امروز و فردای جامعه ما در انتخابات آینده به حضور افراد و شعارهای سطحی، سیاسی و احساسی بلکه تداوم حضور و ظهور گفتمانهای ناب اصیل انقلابی به دور از شخص محوری اصولگرایی باید ظرفیت ناب خود را در ارائه گفتمان، برنامهها و پاسخ به مسائل اصلی کشور و نه شعارهای حاشیهای و شخص محورانه قرار دهد.
/27295
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس می گوید وحدت سنگ بنای جامعه اسلامی است.
کد خبر 272359
نظر شما