رسالت در یادداشتی با عنوان«ازیابی جایگاه و نقش بسیج رسانه » نوشت:

*... جایگاه و نقش بسیج رسانه به عنوان یکی از اقشار تازه تاسیس سازمان بسیج مستضعفین نیازمند مداقه اندیشمندان و پژوهشگران است. 
*جایگاه بسیج رسانه باید در الگوی آرمانی آن تا مغز سیستم رسانه ای کشور ارتقا داده شود.
*بسیج رسانه یکی از رویش های جدید سازمان بسیج مستضعفین است. بازیابی جایگاه و نقش بسیج این قشر از جامعه به خودی خود یک ضرورت است. اینکه آیا قرار است بسیج رسانه یک رسانه موازی با سایر رسانه های موجود در کشور باشد؟ یعنی قرار است بسیج رسانه یک روزنامه و یا خبرگزاری جدید باشد؟ یا اینکه آیا بسیج رسانه صرفا اکتفا به تاسیس چند پایگاه بسیج در دفاتر روزنامه ها و پایگاه های اطلاع رسانی کشور است؟ مثل همان اتفاقی که در بسیج سایر اقشار مثل کارمندان، کارگران، دانشجویان و ... رخ می دهد. و یا اینکه ... مفروض این نوشتار بر این اساس شکل گرفته است که بسیج رسانه بر اساس یک سری ضرورتهای بنیادی تر از موارد فوق شکل گرفته چرا که اگر قرار بود صرفا به موارد بالا اکتفا شود که اتفاق جدیدی در کشور رخ نداده بود و فعالیت های موازی بسیاری در این خصوص در حال انجام است.
*بخشی از این ضرورت های بنیادی به جنگ نرم تمام عیاری بر می گردد که امروز انقلاب اسلامی ایران با آن مواجه است. جنگ نرم در برابر جنگ سخت توسل به مجموعه منابع نرمی است که بدون هرگونه درگیری نظامی مقدمات تغلب بر جامعه و گروه هدف را فراهم می کند و از نوعی قدرت اقناعی بالا برخوردار است. در نبرد نرم نیازی به کارخانه‌های اسلحه‌سازی، زرادخانه‌های اتمی و زاغه‌های مهمات نیست، بلکه در متمدن ترین نهادهای بشری اعم از دانشگاهها، مراکز علمی و فرهنگی، انجمن های خیریه و... تفنگ های نرم سمبه می خورند و فشنگ ها در خشاب عملیات های روانی پیشرفته جا می گیرند. جنگ روانی، جذب نخبگان، دامن زدن به نارضایتی ها، جنگ رایانه‌ای، اینترنتی، براندازی نرم، راه‌اندازی شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، اعتماد زدایی و شبکه‌سازی تنها بخشی از صورتهای جنگ نرم هستند.
*از این رو به نظر می رسد که یک سازمان در قالب متدولوژی مشخص باید متولی کسب اطلاعات از صف بندی های داخلی و خارجی باشد تا بتواند با پردازش آنها پیام های مشخصی را تحصیل کند. این سازمان اگر بسیج رسانه باشد با توجه به ویژگی های ارگانیک خود با انقلاب اسلامی که می توان آن را همزاد و همجنس با انقلاب نیز فرض کرد، در صورت ارتقای کیفی و کمی قادر است به عنوان مغز فضای رسانه ای روی پیام های پردازش شده تاثیر گذار باشد و ضمن تطبیق آنها با ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی نقش فرماندهی فضای رسانه ای کشور را در مقابله با جنگ نرم دشمن بر عهده بگیرد."ارتباطات سیاسی" و یا همان " سایبرنتیک" با توجه به نواقص مشخصی که دارد رهیافت منسجمی درتحصیل این هدف است.

/27217

 

کد خبر 273405

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین