محمدرضا عباسیان می‌گوید از نظر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر هیچ‌یک از فیلم‌های متقاضی در جشنواره مشکل ممیزی نداشته‌اند.

الهام نداف: دومین نشست خبری سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با حضور محمدرضا عباسیان دبیر جشنواره، بهرام عظیمی سازنده آنونس، ابراهیم حقیقی طراح سیمرغ و بیژن جناب طراح پوستر سی و یکمین جشنواره فیلم فجر یکشنبه هشتم بهمن در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.


در ابتدای این نشست عباسیان توضیحات کلی در خصوص برگزاری جشنواره سی و یکم داد و گفت: «سی‌ و یکمین جشنواره فیلم فجر از 11 بهمن در تالار وحدت تهران آغاز به کار خواهد کرد و دوستان می‌توانند از 12 بهمن در 12 سینمای مردمی در تهران، مرکز همایش‌های برج میلاد، 10 مرکز استان و دو سایت هسته‌یی فیلم‌ها را مشاهده کنند.»


وی ادامه داد: «15 فیلم در بخش نگاه نو،‌25 فیلم در بخش مسابقه سینمایی ایران، 9 فیلم در بخش خارج از مسابقه و مجموعا 132 فیلم در بخش‌های مختلف بین‌الملل به نمایش درخواهند آمد. همچنین در بخش بین‌الملل ما پذیرای 193 میهمان به عنوان فیلمساز ، نمایندگان جشنواره‌ها و نمایندگان کمپانی‌های فیلمسازی و توزیع فیلم هستیم. در کنار این افراد سه هیات عالیرتبه از کشورهای چین، لهستان و روسیه در ایام برگزاری جشنواره به ایران خواهند آمد. همچنین 110 کمپانی در بازار فیلم این دوره جشنواره شرکت خواهند کرد که 75 کمپانی در بازار فیلم ما غرفه دارند.


دو نمایش برای هر مستند در برج میلاد
دبیر جشنواره سی و یکم درباره وضعیت نمایش فیلم‌های مستند در سالن برج میلاد توضیح داد: «ما تمام تلاش‌مان را انجام دادیم که نمایش فیلم‌های بخش مسابقه مستند با نمایش فیلم‌های سینمایی و نگاه نو در برج میلاد همزمان نباشد تا میهمانان بتوانند از این فیلم‌ها دیدن کنند. برای هر فیلم مستند، دو نمایش در سالن‌های جنبی جشنواره پیش‌بینی کردیم و اگر برای فیلمی ظرفیت بیشتر تماشاگر وجود داشته باشد، نمایش‌های دیگری را هم پیش‌بینی خواهیم کرد.»


عباسیان افزود: «به غیر از اینکه دو نمایش غیر همزمان برای فیلم مستند در برج میلاد پیش‌بینی شده، به مستندسازان پیشنهاد داده‌ایم که اگر کارگردانی اطمینان دارد که مهمانانش بیش از 300 و 400 نفر هستند این موضوع را به ما اطلاع داده تا بتوانیم امکان نمایش آن مستند را در سالن اصلی فراهم کنیم.»


عباسیان: هیچ فیلمی مشکل ممیزی ندارد
دبیر جشنواره فیلم فجر درباره اعمال ممیزی در خصوص برخی فیلم‌ها عنوان کرد: «از نظر دبیرخانه جشنواره هیچ فیلمی مشکل ممیزی نداشته و فیلم‌ها با نظر هیات داوران به جشنواره آمده‌اند.»


او در پی سئوالات مکرر خبرنگاران برای دلایل نپذیرفتن دو فیلم «زندگی مشترک آقا و خانم محمودی» روح‌الله حجازی و «همه چیز برای فروش» امیر ثقفی گفت: « من به عنوان دبیر جشنواره درباره حضور فیلم‌ها در جشنواره به صورت شخصی تصمیم نمی‌گیرم. من نظرم را براساس رای هیات داوران اعلام کرده‌ام و آقای عرفان‌منش هم نظرشان بر اساس نظر شورای بازبینی فیلم‌ها بیان کرده‌اند.


مشکلات اقتصادی باعث برنامه ریزی برج میلاد نشد
در این نشست تعداد زیادی از خبرنگاران نسبت به برنامه نمایش فیلم‌ها در برج میلاد اعتراض داشتند. این اعتراض بارها و به صورت‌های گوناگون مطرح شد. عباسیان در این زمینه توضیح داد: «‌دوستان من در دبیرخانه جشنواره چنین برنامه‌ریزی را بر اساس تجربیات سال‌های گذشته انجام داده‌اند و آن‌طور که برخی بیان می‌کنند چنین کاری الزاما به دلیل مشکلات اقتصادی نیست گرچه آن مشکل هم در این تصمیم اثرگذار بوده است.آمارهای ما از سال‌های قبل نشان می‌دهد که استقبال از فیلم‌ها در سانس‌های صبح در اکثر موارد خیلی خوب نبود. ضمن آنکه احساس کردیم دوستان خبرنگاران که تا یکی دو ساعت پس از نیمه‌شب در برج میلاد هستند برای اینکه بخواهند دوباره ساعت 10 صبح در کاخ جشنواره حاضر شوند اذیت می‌شوند.»


نحوه برگزاری نشست‌های پرسش و پاسخ
در بخشی از این نشست یزدان عشیری مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر درباره نحوه برگزاری جلسات پرسش و پاسخ توضیح داد: « سال‌های گذشته اکثر منتقدان در نظرخواهی‌های مختلف و همچنین در مطالب مکتوبشان اصرار داشتند که نشست‌های پس از فیلم‌ها به نام نشست پرسش و پاسخ خوانده شود نه نشست نقد و بررسی فیلم، چرا که معتقد بودند در آن نشست‌ها تمرکز لازم برای داشتن نگاه نقادانه نسبت به یک فیلم وجود ندارد. به همین دلیل از سال قبل نشست‌های پس از نمایش فیلم‌ها به نشست پرسش و پاسخ تغییر نام داد. امسال در این نشست‌ها، سئوالات به شکل ترکیبی از پرسش‌های شفاهی و کتبی بیان خواهد شد.»

 

او همچنین خبر داد: «ما برای اطلاع‌رسانی هر چه بهتر خبرنگاران و مردم دو سیستم جدید را در روابط عمومی جشنواره پیش‌بینی کرده‌ایم. قرار است در ایام جشنواره و در برج میلاد با بهره‌گیری از سامانه اطلاع‌رسانی اخبار جشنواره از طریق تلویزیون‌های نصب شده در برج میلاد و همچنین تلفن‌های همراه خبرنگاران با سرعت مخابره شود تا فعالان رسانه‌ای به شکل لحظه‌ای در جریان آخرین اخبار و اتفاقات جشنواره باشند. همچنین سیستم صوتی‌ را برای اطلاع‌رسانی هر چه بهتر مراسم‌های مختلف جشنواره بر روی سایت رسمی آن پیش‌بینی کرده‌ایم که علاقه‌مندان در تمام اقصی نقاط کشور می‌توانند جلسات پرسش و پاسخ فیلم‌ها،‌ افتتاحیه،‌ اختتامیه و سایر مراسم‌های مربوط به جشنواره را از طریق آن به صورت آنلاین پیگیری کنند.»

 

در پایان این نشست از آنونس 37 ثانیه‌ای جشنواره سی و یکم که توسط بهرام عظیمی انیمشین‌ساز، ساخته شده رونمایی شد.

 

58246

کد خبر 273537

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منتقد IR ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    1 1
    اینکه سئانس 10صبح حذف شد خوبه .برج میلاد هم بهترین مکان برای جشنواره اس.

آخرین اخبار