مهدی شیروانی: خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از منابع خود اعلام کرد که قرار است کشتی ازبازیهای المپیک 2020 حذف شود. این موضوع در I.O.C مطرح شده و قرار است در شهریور ماه 1392 تصمیم نهایی در جلسه کمیته بین المللی المپیک به میزبانی آرژانتین اتخاذ و اعلام شود.
انتشار این خبر ما را برآن داشت تا نظردکتر امیررضا خادم قهرمان جهان و المپیک و رئیس اسبق فدراسیون کشتی را در این ارتباط جویا شویم، تنها کشتی گیری که بعد از پیروزی انقلاب حضور در چهار دوره المپیک را تجربه کرده (1988 – سئول، 1992 – بارسلون، 1996 – آتلانتا و 2000 – سیدنی) و دو مدال برنز (بارسلون و آتلانتا) نیز به دست آورده است، در پاسخ به خبرآنلاین گفت: «فکر نمی کنم موضوع به این شکل که مطرح می شود ، باشد . زیرا بسیار بعید است کمیته بین المللی المپیک بخواهد کشتی را کاملا از المپیک حذف کند . بحث حذف کشتی از المپیک چندین سال است که مطرح می شود ، اما نه به این شکل که کشتی آزاد ، فرنگی و زنان همگی از لیست ورزشهای المپیک حذف شود ، بلکه بحث کم کردن تعداد مدالها یا زمان مسابقه و ..... مطرح بوده نه اینکه هر سه رشته آزاد ، فرنگی و کشتی زنان را از المپیک حذف کنند. البته وقتی این موضوع مطرح می شود یعنی اتفاقی در حال رخ دادن است، حتی اگر در حد شایعه هم باشد برای ما نگران کننده است و ضایعه ای جبران ناپذیر برای مردم ما محسوب می شود. زیرا مردم ما نسبت به کشتی حساسیت و علاقه ویژه ای دارند. شاید در رشته های دیگری هم ما بتوانیم در المپیک مدال بگیریم ولی حساسیت مردم ما نسبت به نتایج فوتبال و کشتی بسیار متفاوت است. با پیروزی کشتی و فوتبال مردم ما واقعا شاد و با شکستهای این دو ورزش بسیار مشهود و ملموس متاسف و متاثر می شوند.»
او ادامه داد: «اکنون هم که موضوع حذف کشتی از المپیک مطرح است بزرگترین و بیشترین وظیفه بر عهده کمیته ملی المپیک کشورمان است که باید اقدام کند. متاسفانه انگار موضوع برای کمیته ملی المپیک ما چندان اهمیت ندارد. مسئولین کمیته ملی المپیک ما یا در جریان نیستند که این یک ضایعه دردآور است و یا اینکه مطلع هستند و هیچ اقدامی انجام نداده اند که این هم ضایعه ای اسفبارتر است. متاسفانه تمام فکر و ذکر این دوستان به انتخاباتی است که قرار است تکلیف مسئولین این کمیته را روشن کند معطوف است و هیچ توجهی به اتفاقات بین المللی پیرامون ورزش و المپیک ندارند. این موضوع بسیار مهم و حائز اهمیت است و کمیته ملی المپیک ما باید هرچه سریعتر با کشورهای آسیایی عضو I.O.C و سایر اعضا رایزنی کند تا آرای لازم را برای منتفی کردن این تصمیم با خود هماهنگ کند. قطعا کشورهای دیگری هم هستند که از این تصمیم متضرر می شوند و چون مردم ما نسبت به کشتی حساسیت ویژه ای دارند باید جدی تر رایزنی و اقدام کنیم. متاسفانه با رفتاری غیراخلاقی تنها نماینده ایران که عضو هیات رئیسه I.O.C بود را حذف کردیم و نه تنها از این تصمیم غلط ناراحت نشدیم! بلکه هیچ اقدامی هم برای جایگزین ساختن فردی به جای او انجام نداده ایم. به خاطر همان رفتار غلط الان هیچ کسی را نداریم که آنجا بتواند از حق کشتی ایران دفاع کند.»
252 43
نظر شما