به گزارش خبرآنلاین؛ جواد نکونام ستاره ملی پوش تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی پرگل آبی پوشان مقابل فجر سپاسی گفت: «بازی بسیار خوبی بود. بسیار خوشحالم که توانستیم مقابل تیم پرتلاش فجر برنده از زمین خارج شوم و از سوی دیگر خوشحالم که چنین جوانان با استعدادی در لیگ برتر ما حضور دارند.»
او ادامه داد: «برای کسب 3 امتیاز به میدان آمده بودیم و برای ما پیروزی پرگل فرقی نمیکرد.»
کاپیتان تیم ملی ایران در مورد وضعیت چمن ورزشگاه حافظیه گفت: «همانطور که می دانید زمین ورزشگاه شیراز چمن مصنوعی است و متاسفانه این نوع چمن هم به تیم فجر آسیب می رساند و هم به دیگر تیم ها، اما زمین امروز هیچ بهانه ای را دست دو تیم نداد.»
نکونام در پایان در واکنش به ورود یکی از هواداران استقلال به زمین و دویدن او به سمت مهدی رحمتی گفت: «چیز خاصی ندیدم اما متوجه سرعت زیاد این جیمی جامپ ایرانی شدم. ماشاءالله خیلی خوب میدوید و به سرعت خود را به بازیکن ما رساند.»
252 43
نظر شما