نشر نی 4کتاب پرمخاطب خود با عناوین «مقدمه‌ای بر مدل‌های تعادل‌های عمومی قابل محاسبه»، «راهنمای استرس»، «دیوبندان» و «آخرین پرسیمرغ» را تجدید چاپ و روانه بازار نشر می‌کند.

 

به گزارش خبرآنلاین، «راهنمای استرس» نوشته جنی استینمتز، جان بلانکنشیپ و لیندا براون با ترجمه مهناز خزائیلی، حاصل تلاش چندساله گروهی از محققان و کارشناسان است برای تأمین نیاز کسانی است که در معرض فشارهای عاطفی و محیطی بوده‌اند. این راهنمای جامع استرس نوعی خودآموز است که می‌توان از آن به منظور کاهش استرس در محیط کار و در روابط با افراد استفاده کرد. در تمرین‌های گام به گام این کتاب، با چرخه استرس، تکنیک‌های آرام‌سازی، استفاده از روش‌های بازسازی شناختی، گوش‌دادن فعال، جرئت‌مندی، و بازخورد منفی آشنا می‌شویم. به اعتقاد مولف کنترل کردن استرس راهی است به‌سوی زندگی آسان‌تر و مولدتر.

 


بنابراین گزارش، «مقدمه‌ای بر مدل‌های تعادل‌های عمومی قابل محاسبه» نوشته ماری برفیشر با ترجمه فاطمه بزازان و مریم سلیمانی موحد است. این کتاب مدل‌های تعادل عمومی قابل محاسبه (CGE) را معرفی می‌کند. آنطور که ناشر توضیح داده مدل‌های CGE ابزار تحلیلی قدرتمندی هستند که در طول 25 سال گذشته به‌طور گستره در حوزهٔ اقتصادی، به‌ویژه سیاست‌گذاری دولت‌ها کاربرد داشته‌اند. امروزه اقتصاددانان از این مدل‌ها برای تحلیل سیستماتیک برخی از مهم‌ترین چالش‌های سیاستی و شوک‌های اقتصادی قرن بیست‌ویکم، مانند تغییرات آب و هوایی، انتشار بیماری‌های انسانی، ورود به سازمان تجارت جهانی، و مهاجرت نیروی کار بین‌المللی استفاده می‌کنند. علی‌رغم پیچیدگی این مدل‌های پیشرفت نرم‌افزارها و پایگاه داده‌ها باعث شده است که استفاده از مدل‌های CGE ساده‌تر شود. همچنین این نو‌آوری‌ها مدل‌های CGE را به آزمایشگاهی ایده‌آل تبدیل کرده که در آن دانشجویان یاد می‌گیرند چگونه دانش خود از نظریات اقتصادی را تعمیق بخشند. این کتاب طوری طراحی شده است که در کنار بخش نظری اقتصاد خرد، کلان، تجارت و مالیهٔ بین‌الملل، مالیهٔ عمومی و سایر حوزه‌های اقتصادی، دانشجویان را در انجام آزمون‌های تجربی در چارچوب مدل‌های CGE راهنمایی می‌کند.



نمایشنامه های «دیوبندان» و «آخرین پرسیمرغ» نوشته محمد چرم‌شیر نیز کتاب های دیگری است که در حال انتشار است. در بخشی از کتاب «دیوبندان» می خوانیم: « به پدر نگریستم. اسبی در آتش می‌سوخت. ترسیدم. روی به‌سوی دیگر کردم. باز اسبی دیدم که در آتش می‌سوخت. هول‌زده روی به‌سوی دیگر کردم. باز آن اسب دیدم که در آتش می‌سوخت. دلم از آن‌چه بود به درد آمد. چشم بر هم نهادم. به سمرقند بودم. به باغ سلطان سمرقند. من در آتشی فرو بودم که اسب در آن می‌سوخت. سرخ‌پوش آن‌جا بود و مرد. تیغی به دستم بداد...» همچنین ناشر برای معرفی کتاب «آخرین پر سیمرغ» این بخش را انتخاب کرده است: «بیژن سه: مادر، گفته بودی ـ در جهان ـ سرزمینی است که دیوان بر هیئت زنان، راه بر آدمی می‌بندند. گفته بودی سرزمین آدمی همان‌جایی است که دل ماندگار می‌شود... مادر، من اکنون آن سرزمین را یافته‌ام، و چه باک که آن سرزمین همان سرزمین دیوان باشد. من از اسب فرود آمده‌ام و دیگر بر آن جای نخواهم گرفت. بگذار گرازان بر زمین بتازند و پهلوانان، فاتح سرزمین‌های بسیار باشند، و من ایستاده بر سرزمینی باشم که دیوانش دل از آدمی می‌ربایند. مادر، بگذار پسری از پسران تو به‌جای شمشیر زمزمه‌ای بر لب داشته باشد، شاید جهان با همین زمزمه پسر تو، جایی شود که خون و مرگ، فاتح همیشه آن نباشند.»

 

 

«فرهنگ علوم اجتماعی قرن بیستم» نوشته ویلیام آوتویت و تام باتامور ترجمه حسن چاوشیان نیز کتاب تازه ای از این ناشر است که مراحل پایانی چاپ را می گذراند. در معرفی این کتاب می خوانیم: «عرصه گسترده فرهنگ تفکر اجتماعی قرن بیستم، طی سه مبحث کلی "مفاهیم اصلی و مهم تفکر اجتماعی، مکاتب و نهضت‌های اصلی تفکر اجتماعی و نهادها و سازمان‌هایی که از موضوعات مهم تحلیل اجتماعی بوده‌اند و یا خود آموزه‌ها و اندیشه‌هایی را ایجاد کرده‌اند" تشکیل شده است. این فرهنگ بیش‌تر به دستگاه‌های فکری خاصی می‌پردازد که در قرن بیستم نفوذ شایانی داشته‌اند: هریک از شاخه‌های علوم اجتماعی، مکاتب فلسفی، آموزه‌های سیاسی و سبک‌های هنری و ادبی.

کتاب حاضر در صدد ارائه مروری جامع بر مضامین اصلی و مهم تفکر اجتماعی و نیز بر تکوین و رشد آن از آغاز قرن بیستم تا سال‌های پایانی آن است و سعی دارد این مرور را در متن دورنمای گسترده و در حال تغییر زندگی اجتماعی این دوران پرتلاطم قرار دهد.


 

6060

کد خبر 279465

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین