این نامزد انتخابات ریاست جمهوری که معتقد بود یک دفتر ساده هم برای اعلام برنامههایش کافی است، ادامه داد: من میخواهم حرفهایم را به گوش مردم برسانم و برای این کار هم نیازی به ستاد به معنای متعارف آن ندارم.
سوالات خبرآنلاین و پاسخهای و یدر این باره را در ادامه بخوانید:
انتخابات ریاست جمهوری در سطح کلان در کل کشور برگزار میشود. ممکن است شما به عنوان نامزد انتخابات مجلس آنقدر در حوزه انتخابیهتان شناخته شده باشید که نیازی به تشکیل ستاد انتخاباتی نداشته باشید اما برای معرفی خود و برنامههایتان به مردم در سراسر کشور که نمیتوان اینگونه عمل کرد. چرا نمیخواهید ستاد انتخاباتی داشته باشید؟
رادیو تلویزیون انشاءالله برای معرفی من و برنامههایم کمک میکنند. نخبگان، سیاسیون و دانشگاهیان و گروهها و افراد مرجع و روزنامه نگاران و... نیز تا حد زیادی مرا میشناسند و اگر به این نتیجه برسند که از من حمایت کنند، موفق میشوند پیام مرا به تمامی کشور برسانند. پایگاه اطلاعرسانیای هم برای رجوع افراد راه اندازی شده است و اطلاعات لازم از این طریق کسب می شود.
رادیو تلویزیون صرفاً در دو هفته فعالیت انتخاباتی وارد عمل میشود. اوضاع تیراژ مطبوعات و تعداد کاربران حاضر در فضای مجازی را هم که میدانید. فکر نمیکنید با این وجود صدای شما به گوش مردم نمیرسد که بخواهند به شما رأی بدهند؟
آمدن من به این عرصه برای رسیدن به مقصود است ولی به طریقی میخواهم به مقصود برسم که خود این طریق الگو باشد و متمایز از آن چیزی باشد که عمل میشود، از جمله به کار گرفتن پول در انتخابات است که با ارزشهای جمهوری اسلامی هم مغایرت دارد. انتخابات را یک کار جمعی میدانم. در کشوری که حزب فعال و کارآمدی وجود ندارد،و احزابی که وجود دارند نمود شان هر چهار سال یک بار است و بعضا موضعگیریای در فرهنگ ، سیاست و اقتصاد و از این قبیل از آنها نمیبینیم و فقط در ایام انتخابات دیده میشوند ،بین من که وابسته به حزبی نیستم با آنهایی که عضو حزبی هستند، هیچ تفاوتی الا امکانات از این حیث وجود ندارد. حتی من در طول هفته اظهار نظری میکنم و یا مطلبی منتشر می نمایم که احزاب اینکار را نمی کنند. حالا فردی میآید و آمادگیاش را برای خدمت اعلام میکند نباید توقع داشت که خود این فرد برود تدارک پول کند و بهاصطلاح به هر آب و آتشی بزند تا در یک فضای خیلی پیچیده ای از مسائل خارجی و داخلی خدمتگزاری کند. همانطور که یک فرد وظایفی دارد، جامعه، نخبگان و گروههای مرجع و ...هم نسبت به افرادی که به این صورت مطرح میشوند، وظایفی دارند تا این کار جمعی به ثمر برسد. بنابراین من هیچ احساس نیازی به اینکه بروم تدارک پول و امکانات ببینم و خودم را در این مرحله تضییع و در مراحل بعد به دیگران متعهد کنم، نمیبینم. معتقدم که دیگران هم باید کمک کنند.
قبلاً هم گفته بودید که میخواهید حدود 35-30 میلیون صرفاً هزینه کنید. فکر نمیکنید این نوع ورود به عرصه انتخابات به امید کمک نخبگان، مقداری آرمانی و اتوپیاپی است؟
من میخواهم حرفم را به جامعه برسانم تا جامعه قدرت انتخاب داشته باشد. به طریقی که گفتم، میتوانم از طریق نخبگان و گروههای مرجع و دانشجویان و طلاب علوم دینی و روز نامه نگاران و اساتید و حتی توده های ملت ،تا قبل از ثبتنام ارتباط برقرار کرده و دیدگاه هایم را در اختیار جویندگان قرار دهم.
مشروح مصاحبه با سبحانی را اینجا ببینید.
/2929
نظر شما