علاوه بر حسن سبحانی، آل‌اسحاق، سعیدی‌کیا و محسن رضایی با تحصیلات و یا سوابق اجرایی اقتصادی جمت کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، سبحانی که مهمان کافه خبر بود، در پاسخ به اینکه «به نظر شما این موضوع‌ نشان‌دهنده چیست؟ فضای کشور تغییر کرده که اقتصادیون به جای سیاسیون وارد عرصه شده‌اند؟» گفت:در میان اسامی محترمی که شما فرمودید، من خیلی رد‌پای اقتصاد نمی‌بینم. اقتصاد دانستن با در اقتصاد بودن، مقداری متفاوت است. من حضور همه این آقایان بزرگوار را پدیده مثبتی می دانم. از مسئله‌های بسیار عمده و پیچیده جامعه ما امور اقتصادی است.و من معتقدم که منطقا باید هدایت امور اقتصادی را بدست متخصص آن سپرد.
وی در پاسخ به سوال یکی از کاربران خبرآنلاین که نسبت شعارهای اقتصادی سبحانی با محسن رضایی را پرسیده بود، نیز گفت: من شعار های اقتصادی‌ ایشان را ندیده‌ام. اما در مورد خودم می گویم که جعبه سیاهی نیستم که بخواهم حرف‌هایی بزنم و بگویم این کار‌ها را می‌کنم.یادداشت ها ، مصاحبه‌ها، کتاب‌ها و مقالات بسیاری دارم دوازده سال هم در مجالس مختلف مذاکرات مفصل دارم و لذا در گذشته گفته‌ام که به چه چیز‌هایی معتقدم و می‌خواهم  به آن ها عمل کنم. الان هم برنامه ای در 35 ماده آماده کرده‌ام که ان‌شا‌ءالله آن را در زمان مناسب ارائه می‌دهم.
«این برنامه 35 ماده‌ای صرفاً اقتصادی است؟» این سوالی است که سبحانی در پاسخ به آن اظهار داشت: «نه. یک برنامه معطوف به اصل 3 قانون اساسی است که وظایف دولت در محور‌های اقتصاد، سیاست، فرهنگ، تحقیقات و علوم و فنون، حقوق ملت و... را شامل می‌شود. کشور دارای قوانینی است و براساس آن اداره می‌شود. پس اینگونه نیست که رئیس جمهور منتخب بخواهد از اول یک کشور درست کند. باید کاستی‌ها ی اجرائی و نواقص قوانین موجود را به لحاظ تجربه‌ای که داشته، بشناسد و تلاش کند با رفع این کاستی‌ها، وضع موجود را کار‌آمد‌تر کند. این بدان معنی است که باید آجری روی آجر قبلی گذاشته شود نه اینکه هر کسی با نادیده گرفتن کار دیگران ،بخواهد از صفر شروع کند».
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به اینکه شعارهای اقتصادی وی نوعی بازگشت به دوره سازندگی است که رئیس جمهور وقت، رویکردی اقتصادی داشت؛ گفت: شعار من اقتصاد بدون ربا همراه با قانون‌گرایی، حق‌جویی و اخلاق‌مداری است. این شعار فقط اقتصادی نیست. به نظر من اصولاً توسعه یا روند پیشرفت، اگرچه وجوه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دارد اما یک کل تفکیک‌ناپذیر است. نمی‌شود اقتصاد را بدون سیاست و فرهنگ دنبال کرد. یا فرهنگ و سیاست را بدون اقتصاد پیگیری کرد. این کار امکان‌پذیر نیست یکی ازویژگی های شعار‌هایی که قبلاً مطرح می‌شد، کم ‌توجهی ناخواسته به سازوکار‌هایی است که بر پدیده‌های اجتماعی حاکمند. کشور، مجموعه‌ای با‌ وجوه مختلف است و باید وضع موجود آن را شناخت و متناسب با وضع موجود از همه وجوه، به آن پرداخت. البته اهدافی که تعیین می‌کنیم،باید قابل دسترسی باشد. یعنی نباید هدفی را تعیین کنیم و آن را در شعار‌هایمان بگنجانیم که منطقاً  مثلا 25  سال بعد قابل‌دسترس باشد. باید برنامه‌ریزی‌مان به اندازه چهار یا هشت سال باشد که واقع‌بینانه و در عین حال همه‌جانبه باشد.
مشروح مصاحبه با سبحانی را اینجا ببینید.
/2929
 
کد خبر 280483

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
    11 0
    حفظ اخلاق در انتخابات خيلي سخته واقعا؟
  • بدون نام US ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۶
    0 7
    آقای روحانی منظور شما از این که در ابتدا گفتید "در میان اسامی محترمی که شما فرمودید، من خیلی رد‌پای اقتصاد نمی‌بینم. اقتصاد دانستن با در اقتصاد بودن، مقداری متفاوت است." چه بود ؟ یعنی به شخصی مثل محسن رضایی هم که سند چشم انداز را طراحی کرده و فدرالیسم اقتصادی را در دست دارد می گویید خیلی ردپای اقتصاد نمی بینم !!؟ در جریان باشید قسمت هایی از منشور اقتصادی محسن رضایی در برخی کشور ها استفاده می شود .
    • حامی IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۳
      2 0
      مجید جان سبحانی نه روحانی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین