به گزارش خبرآنلاین؛ دادستان کل کشور امروز در همایش دادستان های مراکز استان ها که در شیراز برگزار شد، گفت: پيش بيني مي شود كه يك فتنه جديد در راه داشته باشيم، اين فتنه با فتنه هاي گذشته مانند سال 88 و يا فتنه هايي كه در اين 34 سال رخ داد تفاوت دارد و فتنه آينده با شعار عدالت، مقابله با فساد و با چهره نفاق و حمايت از پا برهنه به ميدان مي آيد. فتنه اي كه در ماه هاي اول سال با آن روبه رو خواهيم بود چهره نفاق گونه دارد و بايد گفت مبارزه با نفاق مشكل تر است و اگر فتنه آشكار باشد راحت تر مي توان مقابله كرد.
خلاصه ای از سخنان او را به نقل از مهر بخوانید؛
- ما در مواردي مانند سياست خارجي، بيداري اسلامي و... اگر اختلاف نظري داريم راه نجات اين است كه به ولي فقيه رجوع شود.
- بايد مراقب باشيم در زمين دشمن بازي نكنيم، بايد ببينيم كه دشمن مي خواهد كجا صحنه را بر هم بريزد و ما بايد بررسي كنيم كه كجا شدت عمل نشان دهيم و در چه زماني انعطاف داشته باشيم. مثلا در زمينه انتخابات مي خواهيم موضوعاتي كه در اين جريان پيش آمد را رسيدگي كنيم و اين كار را يك سال بعد انجام مي دهيم كه بايد گفت اين اقدام اثرگذاري لازم را ندارد از اين رو بايد اقدام به موقع در دستور كار باشد.
- دادستانها نقش مهمي در احقاق حقوق مردم، صيانت از انفال و ... دارند اما از اين همه ظرفيتها و پتانسيلها آنگونه كه بايد استفاده كامل را نبرده و نمي برند.
- دادستانها نه تنها از اين ظرفيت استفاده نمي كنند بلكه ظرفيت و حدود اختيارات آنها نيز به خوبي تبيين نشده به گونه اي كه اگر در جامعه از افراد پرسيده شود مدعي العموم چه وظايفي دارد بسياري از مردم با آن آشنا نيستند.
- در سال 91 فشار دشمنان را بيشتر داشتيم به خصوص در حوزه اقتصادي، سياسي و تبليغاتي كه دشمن نهايت فشار خود را وارد و حلقه هاي تحريم را روز به روز تنگ تر كرد.
- دشمن در حوزه مسائل سياسي نيز از اقداماتي نظير اختلاف افكني و يارگيري كوتاهي نكرد، در سال 91 در حوزه مسائل اقتصادي نيز فشار اقتصادي بر مردم وارد شد و گراني فزاينده اي تقريبا در همه حوزه ها داشتيم و بر اين اساس قدرت خريد مردم نيز كم شد.
- امسال شاهد برخي بداخلاقيهاي ويژه نيز بوديم، شايد برخي از بداخلاقيها سالهاي گذشته اتفاق افتاده بود اما نوع بداخلاقيها و كساني كه بداخلاقي كرده بودند نسبت به گذشته تفاوت داشت.
- به دنبال اين مسائل در سال 91 برخي اختلاف نظرها نيز ظهور كرد كه به عنوان نمونه در داخل حكومت و در رده برخي مسئولان بود، اينكه مذاكره مستقيم با آمريكا صورت بگيرد يا مسئله هسته اي و مذاكره در خصوص آن چگونه ادامه يابد از جمله مسائل و موضوعات سال 91 كشور بود.
- دشمن در نظر داشت كه جمهوري اسلامي را در داخل به خودش مشغول كند تا اين انقلاب ناب بيش از اين به ساير كشورها گسترش نيابد و لذا در نظر داشت مسائل داخلي را تشديد كند.
- دشمن مي خواست بين مسئولان و مردم و بين خود مسئولان اختلاف ايجاد كند و با فشار آوردن به مسائل اقتصادي مردم را ناراضي و آنها را به زعم خودشان به صحنه بياورد، تحريمها را تا جايي پيش بردند كه بانك مركزي و نفت را نيز تحريم كردند، دشمن قصد داشت از قدرتمند تر شدن بيشتر جمهوري اسلامي به عنوان يك اسلام ناب جلوگيري كند.
- ما مثل بعضي ها علم غيب نداريم و پيشگويي نمي كنيم اما بعضي موارد قابل پيش بيني است كه يكي از آنها مسئله انتخابات است.
- انتخابات مختصات خودش را دارد و در انتخابات پيش رو هم بحث انتخابات شوراي شهر و روستاهاست و هم بحث انتخاب رئيس جمهور اصلح وجود دارد و در چنين فضايي نيز فشار دشمن نيز وجود خواهد داشت.
- آمريكا اين موضوع را مطرح مي كند كه مذاكره مستيقم را دنبال كنيم البته جمهوري اسلامي هيچ وقت از مذاكره خودداري نكرده است، آمريكا همان لحظه كه مي گويد مذاكره مستيقم كنيم در حال مسلح كردن جريانهاي تروريستي است كه دستشان به خون مردم كوچه و بازار آلوده است و از طرف ديگر شبكه هاي ماهواره خودشان را عليه ما تشديد مي كنند.
- دستگاه قضايي، قاضي و دادستان مستقل است اما اين استقلال هيچ منافاتي با مشورت و همكاري ندارد اگر قاضي بخواهد تحت نفوذ و فشار قرار گيرد غلط است بلكه بايد بر اساس استقلال و اختياراتش توام با تعامل و مشورت اقدام كند.
- هرجا كه رئيس كل دادگستري و دادستان همكاري تواماني به عمل آورده موفقيت بيشتري نيز داشته اند و امروز نيز در بسياري از استانها روساي دادگستري و دادستانها با يكديگر همراه هستند.
4747
نظر شما