به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در برنامه دیروز، امروز، فردا گفت: هر گروهی که به عرصه سیاسی می آید باید به وقت رفتن خودشان هم باشند اما واقعیت این است که ما در بحث پایداری و ورود به عرصه تشکل ضرورت خاصی برای آن تشخیص دادیم که بنده این را وظیفه می دانم و باید به خوبی انجام داد.
وی ادامه داد: برای همین ما برای تشکیل جبهه پایداری بیشتر نه به عنوان حزب و تشکل وظیفه داشتیم شروع کنیم.
اهم سخنان دبیرکل جبهه پایداری در ادامه می آید:
• سال 88 اتفاقاتی افتاد و نباید رخ می داد و پس از آن عده ای از نمایندگان نزد آقا رفتند و ایشان بصیرت دهی را راهکار اصلی ارائه دادند و بر همین اساس گفتیم گفتمانی را راه بیاندازیم.
• برای رسیدن به رضای خدا باید کار کرد و دیگران را نمی خواهم نفی کنم اما ممکن است در یک عرصه ای احساس خلع کنیم. ولی احساس کردیم خلا گفتمانی وجود دارد.
• بر حسب ظاهر امام حسین(ع) پیروز نیستند اما به واقع پیروز واقعی هستند. اگر تشکل و گروه و برنامه را دقت کنیم و واقعا برای خدا بیاییم بر حسب ظاهر هم شکست نمی خوریم چون مردم بیدار هستند. حضرت آقا اصرار بر کرسی های آزاد اندیشی دارند. ما به اتصال به وحی الهی حرف می زنیم و از علم بالاتر است.
• گاهی آدم گناه شخصی می کند که میان خود و خدا است و تقاضای بخشش می کند. زمانی گناه برای امور مالی است مانند خمس و زکات ندادن است که باید توبه کرد و خمس و زکات را پرداخت کرد. زمانی وجود دارد که حق مردم ضایع شده است این با پشیمانی درست نمی شود.
• حق این همه شهید، آن همه خون دل های امام و خانواده های شهید با زنده باد شهید ادا نمی شود و باید در عمل ادا شود. حقوق نظام مربوط به 80 میلیون نیست و مسلمان خارج از نظام حق دارد. اگر نظام ذره ای تخریب شود اثراتش قرن ها وجود دارد.
• برخی در دوره هایی که قرن ها از می گذرد در یک فتنه وارد شده اند و درست عمل نکرده اند قرن ها از عذاب می سوزند. گاهی ساده می گیریم و آدم باید خیلی مراقب باشد گاهی گناه کوچک است و گاهی دنباله دار است.
• بخشش برخی خیلی سخت است مانند کسی که ادعای پیغمبری کرد و پیش پیامبر زمانش رفت و گفت توبه! آن پیامبر گفت اول برو افرادی را که گمراه کردی برگردان!
• در وادی سیاست برخی از دوستان به معصیت قائل نیستند و سکولار هستند. اگر من با این کار باعث شدم مقام ولایت جام زهر بخورد گناه نیست؟
همچنین حبیب الله عسگراولادی با اشاره به یادآوری مقام معظم رهبری درباره وظایف شورای نگهبان گفت: صلاحیت به احزاب مربوط نمی شود و به شخص مربوط می شود و شورای نگهبان نسبت حقوقی افراد را توجه نمی کند و به شخصیت حقیقی توجه می کند.
وی ادامه داد: اینجا 3 سوال مطرح می شود با این مفاهیم که تشکل ها در نظام جمهوری اسلامی چه کارهایی باید بکنند که بتوانند بمانند؟ تشکلها چه نامزدهایی را معرفی کنند که صلاحیت حقیقی این ها احراز شود و سوم این که در میان کسانی که صلاحیتشان احراز شده به سمت کدام برویم؟
بخش هایی از سخنان عسگراولادی در ادامه می آید:
• تشکل هایی در عرصه سیاسی می مانند که آهنگ ولایت پذیری و مردم را درک کنند. اما احراز صلاحیت شورای نگهبان روی شخصیت حقیقی است و این که افراد به چه تشکلی انتصاب دارند تکیه نمی کنند. واقعا شخصیت هایی که می خواهند نامزد شوند باید توجه داشته باشند که شورای نگهبان خودش دقیق است و سفارش های رهبری اینها را بر دقت اصرار می فرمایند.
• وقتی شورای نگهبان صلاحیت ها را احراز کرد همه برای ما مساوی هستند و هر کدام رای بیاورند برای ما منتخب هستند. ما باید اصلح را انتخاب کنیم ولی اگر اصلح مورد نظر ما رای نیاورد نظام مردم سالاری ما می گوید باید تبریک بگوییم و بپذیریم. بر همین اساس آقای ناطق نوری وقتی دوم خرداد رای نیاورد اولین فردی بود که به خاتمی تبریک گفت.
/27295
نظر شما