جلسه افزایش تعرفه های پزشکی برگزار و نرخ تعرفه ها روز گذشته اعلام شد.

زهرا تالانی:این موضوع سبب شد تا برخی دست اندرکاران با توجه به تورم و مشکلات بخش سلامت آن را کم بدانند اما در مقابل برخی هم به خاطر فشار به مردم آن را مناسب بدانند.در همین زمینه با دکتر نعمت الله منوچهری ناظر مجلس در شورای بیمه که در این جلسه بوده گفت و گویی را انجام داده ایم:


شما در جلسه افزایش نرخ تعرفه های پزشکی بودید.در این جلسه چه گذشت؟
ما در این جلسه در مورد مشکلات بخش سلامت و درمان مردم صحبت کردیم و اینکه دولت تمام بودجه بخش سلامت را پرداخت نکرده است.با توجه به این شرایط و تورم بالا اعضا نرخ بالایی را برای تعرفه ها اعلام کردند،مثلا برای بخش خصوصی تا 50 درصد را هم گفتند اما من به خاطر وضعیت اقتصادی مردم و اینکه این موضوع مخالف موضوع برنامه پنجم توسعه است مخالفت کردم.


چرا این افزایش، برخلاف برنامه پنجم توسعه است؟
چون ما در برنامه پنجم توسعه مصوب کردیم که سهم پرداخت مردم برای هزینه درمان را باید زیر 30 درصد برسانیم اما این این افزایش درواقع حرکت رو به عقب است.در حال حاضر سهم مردم در پرداخت ،بالای 60 درصد است و بنابراین نه تنها کم نشده بلکه بیشتر هم می شود.


اما وقتی دولت به تعهدات خود عمل نمی کند و هزینه درمان بالا می رود این فشار بر روی مردم است؟
دقیقا همین موضوع مطرح است.از طرفی تورم بالاست و از سوی دیگر هزینه های بخش خصوصی و دولتی بالاست و بیمارستانها نیاز به هزینه دارند که باید تامین شود و این نباید از جیب مردم باشد.اما اتفاق خوبی که در بخش هزینه ها افتاد این بود که بعد از 10 سال قبل از شروع سال جدید تعرفه ها اعلام شد.


الان شما برای حل مشکلات مردم در بخش سلامت و اینکه سهم مردم کم شود برنامه خاصی در مجلس ندارید؟
ما دیروز در کمیسیون با وزیر بهداشت صحبت کردیم و ایشان هم وعده ها و قولهایی دادند.قرار شد که وزارت یهداشت نظارتی داشته باشد که بخش خصوصی همین 29 درصد در افزایش تعرفه ها را داشته باشد،همچنین از گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان جلوگیری شود.اگر چنین شود گام مثبتی در بخش سلامت برداشته شده است.


در شرایطی که شما اعلام می کنید این افزایش تعرفه ها برخلاف قانون است،اما وزیر بهداشت اعلام کرده که به صورت پایلوت این طرح اجرا می شود تا با تورم افزایش یابد.آیا این موضوع صحت دارد؟
به هیچ وجه.من خودم با افزایش دوباره تعرفه ها مخالفت می کنم و اجازه نمی دهم.به نظر من دولت به جای اینکه سهم مردم را بالا ببرید باید به تعهدات خود عمل کند و مثلا سهم بخش وزارت بهداشت در یارانه ها را پرداخت کند.
45232
 

کد خبر 282159

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
    10 2
    این خواسته کاملا منطقیه که دولت باید 70 درصد از هزینه های درمان مردم رو بپردازه و مردم تنها باید 30 درصد فرانشیز رو پرداخت کنند...این عین نامردیه که دولت سهم خودش از هزینه های درمان رو پرداخت نکنه بعد به جامعه پزشکی فشار بیاره که شما نباید تعرفه های خودتون رو افزایش بدید!!من دندونپزشک اماگام SDI(ماده مخصوص پر کردن)رو که پارسال میخریدم 50 هزار تومن الان باید بخرم 400هزار تومن؛بی حسی که 11 هزار تومن بوده شده 40هزار تومن؛کامپوزیت(مخصوص ترمیم همرنگ)از 35 هزار تومن شده 150 هزار تومن؛فایل مخصوص عصب کشی(فایل روتاری)از 20 هزار تومن شده 160 هزار تومن؛سیلرAH26(مخصوص عصب کشی)از 35 تومن شده 200هزار تومن و....حالا شما چطور توقع دارید که من دندونپزشک تعرفه های خودم رو بالا نبرم؟!!!
    • بدون نام IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
      4 5
      مگه پارسال کم بود که الان باز زیادش کنن.مگه همه به دلار حقوق می گیرن که شما باید بگیرید.مگه فقط شما زحمت کشیدید و بقیه تو این سالا لم داده بودن و استراحت می کردن.مگه همه مردم میلیونی پول میگیرن که شما باید بگیرید.
  • بدون نام IR ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۴
    1 1
    قربونت خلاف زیاد داریم
  • بدون نام IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    0 0
    اونایی که رشته های پزشکی و مهندسی خوانده اند از بچگی عمرشان را گذاشته اند ولی انهایی که به قول شما لم داده بودند همانهایی هستند که شب امتحان لای کتاب را باز کرده اند در ثانی در خیلی از رشته ها ، همین که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوند تا اخر عمر به کتاب دست نمی زنند در صورتی که یک پزشک یا دندانپزشک یا مهندس اگر روزی مطالعه نکند حال و روزش بهتر از افراد لم داده شما نمی شود. پس نابرده رنج گنج میسر نمی شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین