بعد از آنکه کمپانی گوگل اعلام کرد سرویس گوگل ریدر (google reader) را برای همیشه خاموش می کند ، موجی از اعتراضات علیه این تصمیم بلند شده است.

گوگل دلیل این تصمیم را استفاده کم از این سرویس توسط کاربران اعلام کرده است. طبق آمار منتشره حدود 100 هزار نفر مشترک این سرویس هستند. سایتهای خبری که موضوعاتشان توسط کاربران از طریق گوگل دنبال می شود با این تصمیم تقریبا به طور متوسط 10 درصد از ترافیک خود را از دست می دهند. کاربرانی هم که به اطلاعات خبری، دسترسی محدود دارند نیز تحت تاثیر این تصمیم قرار می گیرند.
هر چند اعتراض ها به گوگل ادامه داشته و بسیاری از گوگل خواسته اند تا منصرف شود، اما افرادی هم مانند دیو وینر مبدع اولین نسخه RSS گفته خیلی هم از این موضوع ناراحت نیست چرا که گوگل با این سرویس بیزینس خاصی برای خود در بخش خبری ایجاد کرده بود که حالا این امکان از بین می رود.
البته همگان با این نظر موافق نیستند چرا که باید برای هر سایت، جداگانه اخبار را از طریق آر اس اس همان سایت دنبال کرد که کار وقت گیری است. استفاده از سرویس های مشابه گوگل ریدر مانند newscrawler می تواند جایگزینی برای گوگل ریدر باشد، اما این گونه سرویس ها نیز مشکلات خاص خود را دارند و برای داشتن چنین سرویس هایی باید پول داد. دسته بندی خبری که گوگل ریدر دارد را نمی توان در سرویس های مشابه یافت و این نکته مهمی است که گوگل ریدر را برای کاربران علاقمند، ایده آل ساخته است.
گوگل ریدر یک فیدخوان تحت وب است که به صورت آنلاین و آفلاین قابلیت خواندن فید را دارد و در 7 اکتبر 2005 توسط آزمایشگاه گوگل منتشر شد و در 17 سپتامبر 2007 از حالت بتا خارج شد. به کمک گوگل ریدر می توان ؛ سایت ها و وبلاگ های مورد علاقه خود را بدون مراجعه مستقیم ؛ به طور مستمر دنبال کرد . امکان دسته بندی ؛ تگ گذاری ؛ به اشتراک گذاری ؛ سرعت بالا و بسیاری المان های دیگر باعث شده است گوگل ریدر در بین سرویس های مشابه ؛ بیشترین تعداد کاربر را داشته باشد . با گوگل ریدر می توان سایتهای بیشتری را در زمان کمتری مرور کرد و این بزرگترین مزیت استفاده از یک فیدخوان rss reader است . همینکه می توان در یک صفحه ؛ صدها سایت را در کنار هم به طور مرتب داشت و آنها را دنبال کرد خود یک مزیت عمده محسوب می شود.
 
 
5656
کد خبر 282712

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اميرحسين IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
    1 4
    يعني من يكي از اين 100.000 نفر هستم ؟!! واقعاً نرم افزار كاربردي هست. اميدوارم اين اتفاق نيفته، هرچند احساسم و تجربم ميگه كه اين يك مانور تبليغاتي بيشتر نيست
  • سعید IR ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
    2 3
    ایول به گوگل. سرویس های اضافی را حذف میکنه و به جای آن، تمرکز اصلی کارمندانش روی سرویس های پر طرفدار میگذاره و کیفیت شان را بالاتر میبره. گوگل کارش درسته :-p