محمدرضا عارف در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در محل دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه باید فردی مؤثر و کارآمد را انتخاب کنیم، خاطرنشان کرد: یک رئیس جمهور باید توانایی تعامل با مجامع بینالمللی را داشته باشد، بتواند بهترینها را به خدمت بگیرد، خودش به یک جناح خاص محدود نکند و شایستهسالاری را مبنای حرکت و تصمیمگیریهای خود قرار دهد.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با تأکید براینکه شاهد رکود در فضای انتخاباتی هستیم، گفت: در فاصله کمتر از 50 روز به انتخابات شاهد رکود این فضا به ویژه در دانشگاهها هستیم و باید بدانیم مشارکت جدی دانشگاهیان در عرصه انتخابات امری مهم تلقی میشود. امیدواریم با حضور حداکثری و خلق حماسه سیاسی بار سنگین اداره کشور را به عهده کسی بگذاریم که توانایی اداره آن را داشته باشد.
عارف با بیان اینکه نظر شخصیام حکایت از آن دارد که نباید رؤسای جمهوری سابق دوباره کاندید شوند، یادآور شد: در همان اوایل حضورم درباره حضور هاشمی و خاتمی موضعگیری کردم و هر کدام از این دو کاندیدا شوند کنارهگیری میکنم.
عارف یادآور شد: زمانی که طرفداران خاتمی معتقد بودند که باید برای سومین بار در این عرصه حاضر شود بنده مخالف بودم چرا که در این مملکت رجل سیاسی کم نداریم و باید گردش نخبگان شکل گیرد.
وی افزود: کسانی که در سال 88 از جریان اصلاحات دستگیر شدند فقط عنوان کلی ضد امنیت داشتند و هیچ کدام در کارنامه خود متهم به فساد مالی و هیچ فساد دیگری نشدند و این نشان تعهد و انقلابی بودن مدیران دوران اصلاحات را دارد. دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا بخش مهمی از انقلاب است و اگر بخواهیم هر کدام از این جریانها را بکوبیم به منزله زیر سؤال بردن انقلاب است.
کاندیدای احتمالی انتخابات دوره یازدهم تصریح کرد: دلیل نمیشود که اگر 4 نفری خود را اصلاحات میدانند به خارج از کشور رفتند این مسئله را به تمام اصلاحطلبان تعمیم بدهیم، یک اصلاحطلبی حقیقی قصد تخطئه نظام را ندارد و به دنبال مشارکت و تعامل برای اصلاح در خط انقلاب است.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با تشریح نقاط ضعف و قوت دولتهای گذشته خاطرنشان کرد: دولت هاشمی بنابه تکلیف بعد از 8 سال دفاع مقدس اولویت را سازندگی قرار داد و در این باره خدمات خوبی را از این دولت شاهد بودیم. دولت اصلاحات که مدعی شعار توسعه سیاسی بود به صراحت میتوان اعلام کرد که در حوزه توسعه سیاسی و اقتصادی و تکنولوژی به دستاوردهای قابل ملاحظهای دست یافت و شعار خود را محقق کرد.
عارف با برشمردن نقاط ضعف و قوت دولت نهم و دهم گفت: کنار گذاشتن ساختارها یکی از ضعفهای مهم دولت نهم و دهم بوده و باید بگویم از انحلال سازمان مدیریت و برنامه ضربه کاری به کشور وارد شد؛ کنار گذاشتن شورای پول و اعتبار سبب التهابات ارزی شد و آیا کنار گذاشتن قانون و برنامه سبب توسعه میشود؟شهامت در اجرای هدفمندی یارانهها از نقاط قوت احمدینژاد بوده البته باید بدانید که این برنامه در دوران اصلاحات تکمیل شده بود اما به دلیل فضای سیاسی اجرای آن ممکن نبود.
/2929
نظر شما