هفته نامه متن نوشت:

سید ابوالقاسم رئوفیان سخنگوی جبهه ایستادگی در مورد سفرهای استانی اخیر رییس جمهور می نویسد: از چندی پیش؛ یعنی کمتر از سه ماه مانده تا انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم، سفرهای استانی رئیس‌ دولت که برای مدت زیادی از آن خبری نبود، شروع شده است. این در حالی است که دولت قصد دارد برای انتخابات آتی نامزدی را معرفی کند و به‌نظر برخی از سیاسیون، این فرد کسی جز اسفندیار رحیم‌مشایی نیست. در همین راستا سفر استانی رئیس‌دولت را سفری انتخاباتی ارزیابی کرده‌اند و این مسئله نیازی به توضیح و تشریح ندارد که بگوییم سفر وی در راستای کمک به مردم استان‌ها صورت گرفته یا آن‌که سفری انتخاباتی است. یعنی استفاده از امکانات و رانت دولتی و همچنین کمک به مردم استان‌ها صورت گرفته یا آن‌که سفری انتخاباتی است. یعنی از امکانات و رانت دولتی و همچنین استفاده از تجهیزات و بودجه بیت‌المال در سفرهای استانی از یک سو و تجمع یکصدهزارنفری در استادیوم آزادی از سوی دیگر، همه حکایت از آن دارد که این برنامه‌ها، تبلیغاتی برای معرفی نامزد موردنظر دولت است. لذا همه اینها به‌طور دیگر، همه حکایت از آن دارد که این برنامه‌ها تبلیغاتی برای معرفی نامزد موردنظر دولت است. لذا همه اینها به‌طور دقیق مصداق یک تبلیغات انتخاباتی زودرس و به دور از هرگونه توجیه قانونی، شرعی و اخلاقی است. مسلم است که قانون چنین اجازه‌ای را نداده است. ولی سکوت در برابر این اقدام دولت تأثیر خوبی بر افکار عمومی نخواهد داشت. لذا اگر ما بنای برگزاری یک انتخابات سالم و قانونمند را داریم باید نسبت به پیشگیری از هرگونه اقدامی که مغایر با قانون و اخلاق انتخاباتی و به دور از توجیهات شرعی است. تعجیل کرد. شنیده‌ام که ایت‌الله مکارم شیرازی نیز نسبت به این مسئله هشدار داده است. لذا این سؤال مطرح است که چطور امکان دارد دولتی که داعیه عدالت محوری را داشته و دو دوره چهارساله پی‌درپی همواره در راستای تحقق شعار عدالت محوری را داشته و دو دوره چهارساله پی‌درپی همواره در راستای تحقق شعار عدالت مرتب صحبت کرده و همایش گذاشته امروز برخلاف گفته خودش عمل می‌کند. از دلسوزان نظام نیز انتظار می‌رود نسبت به این گونه اقدامات واکنش سریع و قابل‌انتظار را صورت دهند تا از هرگونه اقدامات بعدی از ناحیه هر فردی دیگری، جلوگیری به عمل آید.
نکته حائزاهمیت آن‌که نامزدهای احتمالی موجود و سیاسیون از قبل پیش‌بینی می‌کردند که در آستانه انتخابات چنین رفتارهایی از دولت سر بزند و رئیس دولت بخواهد از امکانات دولت برای معرفی نامزد خود استفاده کند. لذا باید از قبل تمهیدات لازم به عمل می‌آمد که متأسفانه چنین نشد. اگر اینگونه نیست و خلئی در این میان وجود ندارد، باید مسئولان و ناظران تخلفات انتخاباتی این موضوعات را رصد کنند تا بتوانند از موارد بعدی پیشگیری کنند. اگر در این خصوص برنامه‌ریزی وجود دارد که باید وجود داشته باشد سؤال اینجاست که به چه علت در رابطه با این نوع اقدامات برخوردهای جدی صورت نمی‌گیرد؟ این مسائل مردم را نسبت به اینکه استفاده‌های سوئی صورت نگیرد، ناامید می‌کند. به‌نظر می‌آید تیم نظارتی انتخابات از هم‌اکنون باید اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد. به‌طور مثال تیم نظارت‌کننده بر تبلیغات انتخاباتی و مراجع قانونی ذی‌ربط نباید مجوز لازم برای برگزاری چنین جلسات انتخاباتی را بدهد. همچنین باید تمام طیف‌ها و گروه‌ها در این خصوص به‌طور یکسان برخورد شود.
27301
 

کد خبر 289352

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    8 0
    شما تا حالا کجا بودید؟ وضعیت فقر و بیکاری و اسیب های اجتماعی نظرتان را جلب نکرد اما سفر انتخاباتی احمدی نژاد یکهو به چشمتان آمد. شما همه مقصرید.
  • بدون نام IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
    7 0
    واقعا خیلی تاسف باره! همه زمین و زمان دارن میگن این سفرها جنبه انتخاباتی داره و داره از بیت المال برای تبلیغات یک نفر استفاده می شود. همه دارن میگن خلاف قانون هست اما انگار هیچ کاری از دست هیچ کس بر نمی آید!!!! وظیفه کی هست که با این بی قانونی مقابله کنه؟؟!!! وظیفه کی هست با این ریخت و پاش ها مقابله کنه؟ ایا هیچ قانونی وجود ندارد یا مجری قانون قدرتش را ندارد و مسامحه می کند؟؟ مجلسی ها چکار می کنند؟ قوه قضاییه چکاره هست؟ بازرسی کل کشور و ... چکاره هستند؟ همه در حال نظاره هستید و از دور هی می گویید غلط است و اشکال دارد؟! به خدا همگی مدیون مردم مستضعف هستید اگر قصور و کوتاهی می کنید! عدالت این نیست.. اسلام این نیست..

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین