تابناک نوشت:

دولت آمریکا و سناتور های این کشور، گویا از حمایت از تروریست های پژاک و ریگی در شمال غرب و جنوب شرق ایران، طرفی بر نبسته اند و زمانی که متوجه شدند ایرانیان پاک نهاد آذری و بلوچ جذب سازمان های تروریستی مورد حمایت آنان نشدند و در دفاع از کیان نظام و کشور خود از جان مایه گذاشتند، به دنبال طرح جدیدی برای ایرانیان نیکو سرشت این مناطق هستند.
به گزارش تابناک،یکی از سناتور های آمریکایی اخیرا به دنبال مصوبه ای در کنگره این کشور است تا برای نفوذ هر چه بیشتر آمریکا در مناطق آذری نشین و بلوچ نشین ایرانی، شبکه های رادیو و تلویزیونی خاص این مناطق تاسیس کنند تا ارزش های دولت آمریکا را در این مناطق ترویج کنند .
دانا رورابچر از سناتورهای آمریکایی این طرح را در روزهای اخیر در اختیار کمیته روابط خارجی سنای آمریکا قرار داده است.
این سناتور آمریکایی همچنین در ضرورت صرف بودجه برای چنین طرحی اظهار کرده است که این جزئی از منافع و امنیت ملی آمریکاییان است که برای نفوذ در جمعیت 18 میلیونی آذری ها وبلوچ های ایرانی، مبالغی از بودجه خود را اختصاص دهند.
نکته جالب اینکه اين خبر بیش از اینکه در رسانه های آمریکایی برجسته گردد در رسانه های ترکیه مورد توجه قرار گرفته است. ترکیه در ماه های اخیر سیاست تفرقه آمیز قومیتی را در ایران پیگیری می کند و حتی در ماه های اخیر اجلاس برخی از معدود گروه های خارج نشین جدایی طلب را ایرانی را میزبانی کرده است. سیاستمداران ترکیه ای در هفته های گذشته هم تلاش زیادی کرده اند که گروه پ.ک.ک را راضی کنند در قبال ارائه امتیازاتی، از این کشور خارج کنند و آنان را به سوی ایران و عراق رهسپار کنند.
 
سرلشکر سلیمانی: عده‌ای به دنبال کم‌رنگ کردن نقش روحانیت هستند
فارس نوشت:
سردار قاسم سلیمانی در یادواره شهدای روحانی رفسنجان اظهار داشت: جایگاه و نقش روحانیت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بسیار تاثیرگذار بود و حضور حجت‌الاسلام شیخ عباس شیرازی با لباس روحانیت در جبهه نوجوانان و جوانان را به وجد می‌آورد و وی در جبهه خوش‌نشین نبود بلکه در تمام صحنه‌ها جلودار بود.
این یادگار دوران دفاع مقدس تبلیغات در جبهه را بسیار مهم خواند و بیان کرد: این امر خطیر بر دوش روحانیت بود و فضای معنوی که در جبهه‌ها ایجاد می‌شد بر پیروزی‌ها می‌افزود.
وی ابراز داشت: بیشتر فرماندهان رفسنجانی در دوران دفاع مقدس خط‌شکن جبهه و جنگ بودند و گردان‌های جلودار ما همیشه از نیروهای رفسنجانی بودند.
فرمانده لشکر ثارالله در دفاع مقدس عظمت روحانیت به ویژه روحانیان شهید را والا دانست و بیان کرد: برای این قشر تاثیرگذار باید کنگره عظیمی برپا شود و یاد آن‌ها زنده بماند، زیرا عده‌ای با سمپاشی خود علیه انقلاب اسلامی می‌خواهند، نقش روحانیت را کم‌رنگ کنند.
این فرمانده ارشد نظامی بیان داشت: ایران امروز از امن‌ترین و عزتمندترین کشورهای دنیا است و بر خلاف توطئه‌های 30 ساله همچنان بالندگی دارد و اگر روحانیت نبود، چنین نتیجه‌ای حاصل نمی‌شد.
سلیمانی خاطرنشان کرد: روحانیت نیاز امروز کشور ما است و باید به هر بهانه‌ای جایگاه این قشر در جامعه معرفی شود.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 290609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • kourosh IR ۲۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    اول به عنوان یه ایرانی و دوم اذری هستم که جانم و برای وطنم ایرانم میدم,یاشا ایران:)))
  • ایمان IR ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    16 4
    چو ایران نباشد،تن من مباد...
  • عباس IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    17 25
    آذريها وبلوچهاازتيره هاي آريايي ماد واصالت ايراني دارند وخون ايراني دررگهايشان مي جوشد.زبان مادري آذريهاکه درقبل ازحمله مغول به آن صحبت مي کرده اندپارسي پهله يا فهله وپارسي جاويدان بوده است(نمونه متون واشعار سروده شده به زبان آذري موجوداست)در طي صدهاسال همانگونه که مردم عراق فعلي که پارسي زبان بوده اندبراثر حاکميت اعراب عرب زبان شده اند(تيسفون پايتخت ساسانيان درنزديکي بغداد(کلمه زرتشتي به معني خداداد ،بغ=خدا وداد=از مصدردادن)در پايتختهايي که مغولهاانتخاب کرده بودنديعني تبريز وزنجان وسرزمينهاي اطرافشان مردم رفته رفته به زبان آذري ترکي صحبت کرده اند که آذري امروز ترکيبي ازپارسي وترکي (از شاخه هاي اوغوز واويغور از زير شاخه هاي زبان هاي آلتايي)مي باشد.زبان مردم بلوچ زبان پهلوي ساساني مي باشد.