ایسنا نوشت:
سرهنگ حسین نوریفر گفت: 14 هزار نفر از 23 هزار نفر کشته تصافات رانندگی در سال گذشته در جادهها و مابقی در داخل شهرها کشته شدند. از سوی دیگر استانهای فارس، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و تهران بیشترین آمار تصادفات را به خود اختصاص دادند.
وی با اشاره به این که تصادفات رانندگی در کشور اولین عامل مرگ و میر غیرطبیعی هستند، افزود: همچنین بعد از بیماری سرطان، تصادفات رانندگی دومین عامل مرگ و میر در کشور است.
جانشین فرمانده پلیسراه کشور یادآور شد: با وجود اینکه حدود 70 درصد تصادفات رانندگی در شهرها و بقیه در جادهها رخ میدهد، اما تلفات مربوط به جادهها در حدود 70 درصد تصادفات رانندگی را تشکیل میدهد و این امر به دلیل سرعت زیاد خودروهاست که به تبع آن، تلفات زیادی در تصادفات رانندگی جادهها به بار میآید.
جانشین فرمانده پلیسراه کشور با بیان این که 57 درصد تصادفات جادهای بر اثر خطای انسانی صورت میگیرد، افزود: در سال 85 به طور میانگین 76 نفر در هر روز و 3 نفر در هر ساعت بر اثر تصادفات رانندگی کشته شدند که این میزان در سال 87 به طور میانگین 64 نفر در هر روز بود. وی یادآور شد: سواری و وانت 54 درصد، موتورسیکلت 1/21 درصد، کامیون2/14 درصد، عابر پیاده 5/7 درصد و وسایل حمل و نقل عمومی 1/3 درصد در وقوع تصادفات دخیل هستند.
نوریفر با اشاره به مهمترین عوامل جلوگیری از بروز تصادفات، اظهار کرد: اصلاح و تعویض قوانین بازدارنده از طریق مراجع قانونگذاری در جهت افزایش هزینه تخلف، توسعه استفاده از سایر روشهای حمل و نقل و کاهش ترافیک جاده ای، توسعه کاربرد تجهیزات هوشمند در خودروها و راه ها با بهره گیری از ITS و افزایش تجهیزات پلیس راه، توسعه و گسترش واحدهای امداد و نجات در راه های کشور از اهم این فعالیت هاست که باید برنامه هایی برای عملی شدن این عوامل جلوگیری از بروز تصادفات تدوین شود.
نظر شما