علی آبادی در نشست خبری ائتلاف جهادگران نوسازی :رد صلاحیتم شایعه بود

اعضای ائتلاف جهادگران نوسازی تهران امروز در جمع خبرنگاران به بیان دیدگاههای خود درباره مدیریت شهری در شورای شهری پرداختند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،در ابتدای جلسه، دکتر محمد علی آبادی دبیر کمیته ملی المپیک درباره هدف از تشکیل ائتلاف جهادگران نوسازی گفت:خواستیم با تشکیل این ائتلاف لیستی را به مردم ارائه دهیم که در قیاس با سایر لیست‌ها بار فنی و اجرایی قدرتمندتری داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ یک از اعضای ما رفتار سیاسی ندارند و بیشتر آنها حدود 30 سال سابقه مدیریت اجرایی دارند، افزود: تهران شهری است با حدود هشت میلیون جمعیت که نیازمند گروهی است که در حد و شان آن کار کنند. ما شاخص‌هایی را مد نظر قرار داده‌ایم از جمله این که مجموعه خودش را متعهد می‌کند که رفتار سیاسی و جناحی نداشته باشد، ضمن این که متعد می‌شویم هر فردی رییس‌جمهور شود با توجه به در نظر گرفتن منافع مردم، با تمام توان با او همراه شویم.
علی‌آبادی درباره شایعه رد صلاحیت شدنش نیز توضیح داد: این حرف‌ها فقط شایعه بوده است. الان می‌بینید که من اینجا هستم و سوابق من نشان‌دهنده این است که نیازهای یک شهر را می‌شناسم و اگر رای بیاورم مانند قبل آماده ارائه خدمات به مردم هستم.
وی تاکید کرد که شهروندان تهران در زمان رای به شورای شهر اسامی 31 نفر را کامل بنویسند و از این فرصت استفاده کنند.
مدیریت یکپارچه شهر تهران
در ادامه این نشست علیرضا علی‌احمدی گفت:هدف ما این است که همکاری با مجلس و دولت و سایر قوا را تنظیم کنیم چون تهران نیاز به مدیریت شهری یکپارچه دارد.
وی ادامه داد:یکی از فعالیتهای ما در این زمینه پیگیری اختیاراتی است که در ماده 173 قانون برنامه پنجساله پیش‌بینی شده است چون با این کار بسیاری از وظایف به شوراهای شهر و تشکل‌های مردم نهاد واگذار می‌شود.
تمام نیازهای تهران
دکتر حسن غفوری‌فرد هم یکی دیگر از اعضای این ائتلاف بود که در این نشست خبری به ارائه نظراتش پرداخت. وی گفت: شهر تهران نیاز به فضای ورزشی ، تفریحی، ترافیک روان و هوای سالم دارد برای همین برای رفع این مشکلات، این مجموعه با توجه به تخصص‌های مورد نیاز شهروندان انتخاب شده‌اند.
وی ادامه داد:یکی از ویژگیهای این ائتلاف وجود افراد با تخصصهای گوناگون است تا در مدیریت شهری کمک کند.
حضور اصناف در شورای شهر
در این ائتلاف اصناف هم حضور دارند.ابراهیم درستی، یکی دیگر از اعضای ائتلاف جهادگران نوسازی تهران بیان این که جای خالی اصناف در سه دوره شوراها احساس می‌شد،‌ گفت: تا کنون شاهد بودیم که برای بخش کسب و کار در پشت درهای بسته تصمیم گرفته می‌شد اما حالا امیدواریم در این دوره از اصناف هم در شورای شهر حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد:اصناف تهران گروه زیادی هستند که نقش زیادی در مدیریت شهری دارند و باید یک نماینده در شورای شهر داشته باشند.
اهمیت سلامت مردم تهران در شورای شهر
در ادامه این نشست، سمیه بروجردی هم گفت که به نمایندگی از صنف پزشکان آمده است.
وی با اشاره به این که یکی از مسائل مهم شهری این است که شهروندان سالمی داشته باشد، گفت: به نظر ما شهروندان یک شهر باید در عین حال که شهر خوبی دارند خودشان هم سالم و بانشاط باشند.
بروجردی با ابراز امیدواری درباره این که درشورای شهر بتوان برای تحقق شهری سالم با داشتن شهروندانی سالم، برنامه ریزی کرد گفت: الان هم کلینیک‌های شهرداری و خانه‌های سلامت را داریم اما باید ادامه‌دار باشد و نواقص آن برطرف شود. تهران باید شهری باشد برای مردمی که به سلامت خودشان اهمیت می‌دهند.
وی با بیان اینکه شورای شهر باید کمیسیون بهداشت داشته باشد گفت:اکنون در خانه های سلامت آموزش سلامت به مردم داده می شود اما کافی نیست و پیشگیری باید مقدم بر درمان باشد.
بروجردی ادامه داد:شهرداری برای زنان بی سرپرست و بدسرپرست برنامه های خوبی دارد اما این موضوع باید در شورای شهر هم ادامه پیدا کند.
درآمد پایدار برای تهران
محمد حقانی هم عضو دیگر این ائتلاف بود که در این نشست حضور داشت. وی با بیان این که تهران نیاز به تغییر نگرش در زمینه‌های مختلف دارد، گفت: یکی از مهمترین مسائل در این زمینه‌ها مساله اجتماعی و فرهنگی است و باید درآمدهای پایداری را برای تهران پیش‌بینی کنیم.
وی در مورد آُسیب‌های اجتماعی تهران گفت: وقتی سر چهار‌راه‌ها جوانان بیکار را می‌بینیم، وقتی عرضه بعضی مواد از پیدا کردن دارو آسان‌تر است، وقتی هنوز کارتن‌خواب داریم نمی‌توانیم بگوییم که شهردار موفقی بوده‌ایم.
اداره شهر توسط تهرانیها
در ادامه این نشست مجید شایسته به لزوم اداره شدن تهران توسط مردم تاکید کرد.وی با ابراز امیدواری از این که روزی برسد که مردم هر محله، محله خودشان را اداره کنند، افزود: در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری اقدامات خوبی انجام داده و امیدواریم در دوره‌های بعدی نیز این اقدامات بیشتر شود. تهران باید شهری بانشاط باشد و وقتی این اتفاق می‌افتد که مدیریت یکپارچه شهری در آن حاکم باشد در غیر اینصورت نمی‌توان گفت شهری موفق است.
حل ترافکی تهران
اردشیر مقیم‌پور بیژنی هم با بیان این که با مدیریت یکپارچه می‌توان مشکل ترافیک تهران را حل کرد، گفت: شورای شهر می‌تواند با سیاست‌گذاری، تعامل، هماهنگی و هم‌افزایی با سایر نهادها مشکل ترافیک را حل کند.
بیژنی اضافه کرد: ما نیاز داریم که درباره مشکل ترافیک تهران که این روزها همه شهروندان با آن درگیرند هر چه زودتر نظر کارشناسان مختلف را جمع و با بررسی همه‌جانبه این موضوع، مشکل را حل کنیم.
وی گفت:من حدود 10 سال در حوزه حمل و نقل عمومی کار کردم و کاملا به مشکلات این حوزه اگاهی دارم و امیدوارم بتوانم مشکلات ترافیک را حل کنم.
ورزشکاران در شورای شهر
در پایان این نشست هادی ساعی به نمایندگی از ورزشکاران در شورای شهر گفت: در دوره قبل سه ورزشکار شاخص به شورا راه یافته‌اند و توانستند در زمینه حل مشکلات ورزشکاران و محیط ورزشی شهر تهران فعالیتهای خوبی انجام دهند.
وی گفت:ما در شورای شهر برای توسعه ورزش همگانی تلاش فراوانی کردیم به طوریکه بودجه پیشنهاد ی شهرداری که یک میلیارد تومان بود را به 8 میلیارد تومان رساندیم.
وی ادامه داد:ما بودجه ورزشی بانوان را از آقایان جدا کردیم تا در زمینه ورزش همگانی آنها بیشتر تلاش شود.
23245

کد خبر 297524

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۱:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰
    2 1
    شهردار رو کی در نظر گرفتن . احتملا دکتر احمدی نژاده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین